Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já vás tady všechny zdravím
, takže naše jediné embryo
, se vyvinulo do blastocysty a dneska jsem byla na ET ![]()
Děkuji
jo jo odpočívám
přítel mě uložil na gauč, podložil nožky, odšťavňil šťávu…no mám se jak v bavlnce ![]()
@Kali77 píše:
Já vás tady všechny zdravím, takže naše jediné embryo
, se vyvinulo do blastocysty a dneska jsem byla na ET
Jéé gratuluji, uvidíš, že to bude ten pravý bojovníček ![]()
@Kali77 Jee to je parada.. to ze doslo k transferu jsem brala hrozne pozitivne
Mela jsem pocit, ze uz je naka sance. Drzim palecky..
Holky ja jsem cela naka na palici.. A to jsem to ten prvni tyden zvladala tak klidu.. Dnes jsem 9den od KET a pomalu nespim, jak to na me doleha. Minule pri ET uz jsem v tuhle dobu vedela, ze to nedopadlo. Ofiko test termin mam az 2.8. chapeteee? To snad driv zesedivim.. Zhruba od tretiho dne me poboliva podbrisek.. Tak jsem z toho cela nervni. Snazim se zamestnat.. obcas kouknu na nake info o dvojcatech.. aby prci vedeli, ze s nima pocitam a pripravuju se.. Uz aby tam ty dve carky byly..
Holky díík
já taky doufám…,,jiná možnost není" ![]()
Tak to já taky
každý den jsem se bála podívat na net, nebo zavolat embryoložce. V den ET jsem byla strašně moc ráda, že je ve stadiu blastocysty! Doufám že to je dobré znamení… i když pan doktor který prováděl ET, říkal že 1 ET je 50-50.Tak uvidíme
…ale já stejně věřím ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat zvětšili li se vám prsa a máte je citlivé po těchto lécích? :Agolutin, Predison, Euthyrox, estrofem,?Dííky
@Kali77 agolutin, prednison, estrofen - měla jsem zvětšená prsa
A citlivá také. Po Euthyraxu když jsem ho brala samotný, tak ne
No mě by se asi nezvětšily ani kdybych ty léky jedla po kilech.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď