IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5616
16.7.15 11:40

@kitia Tak sou tam dve.. tak se tam nebudou spolu bat;-) Ted uz to proste musi vyjit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
16.7.15 11:41

@Vena123 Jak ty to ted vubec mas? Co te kdy ceka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
16.7.15 11:42

@kitia A jaky mas ty pribeh? Tvoje prvni ET? Cekas na vysledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.7.15 12:07
@Ploutvik píše:
@kitia Tak sou tam dve.. tak se tam nebudou spolu bat;-) Ted uz to proste musi vyjit :-)

tak to je super :-) Budou se podporovat navzájem a ty je v tom budeš utvrzovat :-)

Já mám za sebou 4× neúspěšně IUI,3X IVF z toho 1X transfer, opět neúspěšný, teď jsem po prvním KET a čekám na výsledek, který bych se měla dozvědět zítra, ale moc tomu nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.7.15 14:17

@kitia
jak jses na tom ty?
Ja dnes i vcera negativni test a stale spinim, zatim se menses nerozjela, ale to asi protoze mam ten utrogestan.
Zitra volam do CARu a uvidim co me reknou. Zda mam prijit na krev a kdy by byl treba mozny KET, mame jeden pokus se dvema embryjkama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.7.15 14:19

@Ploutvik
drzim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.7.15 16:43

@bejdulka Já si dělala test v pondělí a byl negativní, takže tomu moc nevěřim a nemam odvahu si udělat další. Manža chce, abych si ho udělala zítra ráno, tak jsem mu řekla, že si výsledek odečte z mého vzorků sám :mrgreen: Já zatím nešpiním, jen mě trochu pobolívaj prsa a mam divný výtok, ale jinak asi nic. Na krev tě budou chtít asi stejně ikdyž test byl negativní. Nebo alespoň po mě to tak chtějí. Kam chodíš, jestli se mužů optat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.7.15 16:45

@bejdulka také už plánujeme další KET :mrgreen: :mrgreen:…Teda spis já :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
16.7.15 17:25

Gonal

Ahoj holky budu podstupovat ivf už jako samoplatce.
nemate někdo Gonal ktery nebudete potřebovat.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
16.7.15 18:45

Holky jaky jste meli rezim po KET? Ja jak mela pri ET ohss tak mi bylo zle a bylo to jasny.. Ale ted? Je mi dobre.. citim se fajn.. Myslite ze lezet fakt pomuze? Zaim se tak osejvam doma.. posedavam polehavam.. udelala jsem vecu.. Ale preci tak nebudu fungovat 14 dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
16.7.15 18:50

@Ploutvik já tak lenošila 2dny potom jsem normálně fungovala jako nic těžkého jsem netahala ale vařit úklid normálně jen pomalejším tempem. Tak držím moc palce at to tentokrát vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.7.15 19:05

@Ploutvik Já první dva dny nic moc, spis jsem polehavala, pak jen drobné domácí práce a vaření a procházky. Nic těžkého jsem netahala, ale výsledek ještě nemám :D Dr. Říkala, že se to ovlivnit moc nedá. Prý jestli to má vyjít, tak to vyjde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.7.15 19:29

@kitia
ja si budu tak i tak test delat zitra rano, pac mam volat do CARu, tak at jim reknu, ale uz vim, ze je to finito, citim takovy prazdno :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.7.15 20:04

@bejdulka to je mi moc lito :,(,ale myslím, že dopadnu zítra stejně. :( Tak snad nám to vyjde příště, vždyť ještě není všem dnům konec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
17.7.15 08:50

@Ploutvik kočko já čekám tento týden na MS a na KET.
tak Ty máš mrnousky u sebe a pěkně si je hlídej, jasný 2 dny po KET jsem jen vařila, procházkovala jinak nic extra. Pak už normál, i do práce jsem chodila. Jen žádné fitko a kolo, ale jinak jsem fungovala normálně bez omezeních.
@kitia teda kočko, to už za sebou máš taky řádku nezdarů :hug: tak tfuj tfuj
@bejdulka zázrak se stát pořád může, ale být na Tvém místě tak už bych na to asi ani nepomyslela. Já vím, že jakmile po týdnu od trasnferu začnu špinit, že už to není nic jiného než opět neúspěch.
@Danielka2012 ahoj kočko, mě zbylo jen 225j v peru z června… to Tě zřejmě nespasí vid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí