IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
17.7.15 09:55

@kitia
jaks dopadla?
ja uz ani netestovala, bylo to uplne jasny, ze je to konecna, uz nespinim, ale regulerne krvacim :(
Jinak na krev me ani neobjednali, ale jdu v utery na konzultaci kvuli KETu a docela me prekvapilo, ze me ho udelaj az za cca 3mesice :( tesila jsem se, ze to bude hned :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.7.15 12:13

@bejdulka To je mi moc lito, ze ti to nevyšlo :( Řekli ti, proc by za tři měsíce? To čekání je hrozny, to znám :zed: Určitě to ale uteče a příště, už to vyjde, uvidíš ;) :hug: Já si dělala test ráno a byl negativní. Volali jsme do CARu a i tak chtěli, abych šla na krev, ze prý poslední dobou se občas stává, že test z moče je negativní a krev pozitivní. Mrcha sice zatím nikde, ale nejspíš to drží utrouš. Nevěřim tomu, ze krev vyjde pozitivní, takže jsem ukončila rovnou neschopenku a už přemýšlím co dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.7.15 14:27

@bejdulka takže ještě čekam na výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.7.15 15:13

@kitia
urcite dej vedet
Budu na tebe myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.7.15 15:13

@bejdulka tak jak jsem říkala, teda spis psala - HCG negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.7.15 15:15

@kitia
achjoooooo :(
To me mrzi :(
Kdy jdes na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.7.15 15:25

@bejdulka to ještě přesně nevím. Musíme se objednat k dr na konzultaci a pak uvidíme. Ale otálet dlouho nechci, pokud teda bude vše jak má a Mrcha se třeba za pár dni dostaví. Tak možná v srpnu nebo září, pokud to půjde. Uvidíme, co mám řekne ještě dr. Nevím jestli je lepší jít hned nebo si dát chvíli pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.7.15 15:48

@kitia
me prave rekli pauzu tri mesice, tak uvidim, chtela jsem to mit co nejdriv za sebou
v utery jdu na konzultaci, tak uvidime, na vsechno se zeptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.7.15 16:11

@bejdulka tak to na tebe budu myslet. Od tw pomalu dochází fantazie na co se ptát, ale zkusím ještě něco vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
18.7.15 08:52

@bejdulka @kitia Holky ja jsem po ET mela napsane at pri neuspechu prijdu za tri mesice. To pro me bylo neakceptovalne. Takze jsem prisla po mesici. Vsechno nylo po stimulavi v normalu a pristi cyklus byl KET. Takze bych rekla ze zalezi na tom jak si telo sedne po hormonech.. A s tou prazdnotou to taaak znam.. Na mam posledni dobou pocit jak kus ze me kazdy mesic umira :-( Ale nesmime to vzdavat!! CEKAT, VYDRZET A VERIT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.7.15 11:19

@Ploutvik jsi hodná, díky za podporu. A jak to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.7.15 11:21

@Ploutvik tak to já mám pocit, že už jsem skoro mrtvá :mrgreen:,ale snažím se si to nepřipouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
18.7.15 22:15

@Vena123 kocko, ty teda uz cekas pekne dlouho… Tak budu moc drzet palecky, at uz ti ty mrnousky vrati… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
19.7.15 13:38
@kitia
@kitia píše:
@Ploutvik jsi hodná, díky za podporu. A jak to máš ty?

No ja cekam.. jsem treti den po KET, kdyz nepocitam den transferu.. A citim se uplne normalne.. Snazim se to moc neresit ;-) Zitra pujdu i do prace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.7.15 14:14

Ahoj, včera jsem byla na odběru oocytů. Odebrali jich 6, a dneska už máme jen 3 :( mám strach že nebudou moc silná. Máte některá zkušenost, že i při tak malém počtu se to povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí