IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1725
2.7.15 12:41

@kat kat myslím, že všude to takhle nedělají, mě byla Plzen doporučena, že nás tam kompletně proklepnou. Já tam volala na konci unora kdy se mám objednat a profesorka mi řekla až v dubnu dostanu MS tak právě na plku cyklu. A měla jsem bát alespon 7 týdnů bez hormonů…tak zkus něakm zavolat a optat se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.7.15 12:42

Ty jo, koukám do kalendáře a ono by to snad mohlo i vyjít :D jsme objednaní na 24.7. a podle toho, kdy přesně přijde ms tak bych v ten den mohla být 11,12 nebo 13.DC takže těsně před ovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.7.15 12:45

@Vena123 já jsem dostala přímo v CARu číslo na imuno doktorku, se kterou spolupracují a tam když jsem se objednávala, na nic se neptala, jen dala termín… tak třeba to bude jen vstupní vyšetření a pak k ní budu/budeme muset ještě víckrát..? To se ale asi zblázním, nechci už se zdržovat a pořád jen na něco čekaaaaaaaat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.7.15 10:38

Holky, hlasim, ze jsem po ET. Embryolozka mi oznamila, ze z tech 5 co jsme meli 2 vyradila a dvema dava sanci do zitrka a kdyztak by je zamrazila, abysme pripadne meli 1 KET, kdyby to neklaplo :( doufam ale, ze bojovnicek to zmakne a 17.7. budou dve carky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
3.7.15 18:31

Holky, mela jste nektera z vas modrinu v pupiku, primo uvnitr (takovou tu temne fialovou) po OPU? Jak me trochu splasklo bricho, tak jsem si toho vsimla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.7.15 18:53

Holkýý :mavam: @bejdulka no super drží palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
3.7.15 23:20

@bejdulka Jee to je parada.. uzivej si toho pocitu..!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
4.7.15 10:27

Rano jsem byla nadherne probuzena a od te doby mam blazenej usmev. Volala me embryolozka, ze ty nase zbyvajici dve embryjka do rano zabojovali a jsou z nich nadherny blastocysty, takze mame zamrazeno :dance: je to nadhernej pocit :srdce: vedet pro klid duse, ze jeste je moznost dalsiho pokusu, kdyby to neklaplo, je vazne bozsky pocit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
8.7.15 15:21

Ahoj ženy, tak nám to tu přes ten prodloužený parný víkend utichlo.
@bejdulka jen si to užívej, jo každopádně je fajn mít bobluky v záloze pro případ „kdyby“, ale přeji Ti aby žádné kdyby nebylo :pankac: a jak Ti je kočko?
@kat kat ahoj má milá, jak spřádáš sítě? Co Tě ted čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.7.15 17:06

@Vena123 ahoj kočko, no teď právě řeším hlavně nepříjemnosti s ukončováním pracovního poměru…ale zkusíme se hecnout a otěhotnět na druhý pokus ještě ve výpovědní době :D Vypadá to, že bych za měsíc mohla dostat vstupní injekci na dlouháč a v druhé půlce srpna stimulovat… a co ty?? Jak se rýsuje KETík?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
8.7.15 17:23

@kat kat jo vlastně, to jsi psala, že budeš mít výpověd. Takže PN jsi ukončila a dostala 2 měsíce výpovědi, takže když do těch 2 měsíců stihneš otěhotnět, tak bys ještě dosáhla na PN? Ty bláho, takže dlouháč a další stimulačka, no co zbývá, než to prostě zase kousnout vid :pankac:
No za týden bych měla s MS začít zobat hormony na tu mou proklatou sliznici, tak snad do měsíce KET :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.7.15 17:29

@Vena123 jj, dnes jsem to dostala, takže výpovědní lhůta mi poběží od začátku srpna do konce září. Když to stihnem, tak se na dobu těhu a mateřské výpovědní doba přerušuje a měla bych nárok na mateřskou. Pokud to neklapne, tak si budem muset na další IVF pořádně počkat (najít novou práci, překlenout zkušební dobu atd.)… tak nám oběma budu držet na za měsíc strašně moc palce!! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
8.7.15 17:36

@kat kat takže, jakmile začneš stimulovat půjdeš na PN? Bych šla a v případě KETů (v nejhorším případě) bych na ní byla dokud bys nevyčerpala, co můžeš. samozřejmě doufejme hned na první dobrou že :pankac: a ostatní nepříjemnosti s prácí budeš řešit nejdříve za 3,5 roku :hug:
Jo holka já před 2 týdny zašla preventivně na kultivaci (aby čas nestál a byl využit :mrgreen: )páč jsem jí neměla snad 2 roky a mám přemnoženou gardenelu a streptokoka :pocitac: tak zase něco „zavádím“, se z toho nevyhrabu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
8.7.15 17:44

@Vena123 no já na PN asi vůbec nepůjdu. Mám to tak, že tím, že mi zrušili místo, tak vlastně nemůžu pracovat, ale oni zase musí dodržet tu výpovědní dobu, takže mi do konce září budou platit tzv. „překážky v práci na straně zaměstnavatele“, moji průměrnou mzdu za nevím jaké poslední období. takže plat mi půjde, ale do práce chodit nebudu. Takže asi PN si nebudu psát. Pouze když bych (bože dej!!) konečně zabřezla a to nejpozději v září, tak bych díky tomu měla nárok na pobírání mateřské. Když bych teoreticky otěhotněla 1.10. po uplynutí výpovědní doby, tak už bych nárok na mateřskou neměla a šla bych hned na rodičák. Je to celkem složité, ty pracovně-právní věci. No, hlavně ať se nám miminka konečně povedou, že? :srdce:
Co že ti to našli?? To zní stranšně, kde jsi k tomu proboha přišla? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
8.7.15 18:02

@kat kat jo takhle, tak to jo, já myslela, že normálně do září budeš chodit a pak ende šlus. Tak doufám, že to bude Bože DEJ :mrgreen:
Ale na mateřskou se chodí 8 týdnů před porodem, takže do té doby když nebudeš na PN, tak budeš muset tedy na pracák, abys něco pobírala? Tomu nějak nerozumím kočko, ale předpokládám, že to máš dooost vymyšlené.
u mě žádná trága, ta gardenela je normálně v mikrofloře, ale mám jí více namnoženou a ten streptokok, tak toho se prej moc zbavit nedá. Jen v akutních potížích se dávaj atb, ale pokud nic nedělá, jen pobývá, tak se neřeší… no tak asi tak. tak si říkám, že mé těhotenství bude jednou skutečně zázrak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí