IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
31.7.15 09:00

Ahoj holky, tak jsem tady po delší době.

@1Evuli Neboj neůspěchy už máš určitě za sebou, a teď tě budou čekat jen ty krásné :srdce:! Držím pěsti, ať dojdete zdárného konce :kytka:.
My taky nemáme žádné sněhuláčky, ale jestli se ten náš malý bojovník :srdce: udrží, tak mi to moc nebude vadit.

@Vena123 Jakpak se ti daří? Jak to tady pročítám, tak tobě toho bylo taky dost naloženo. Držím, ať se to co nejdříve prolomí…
No u mě je ještě brzo na testování. Já mám testovat 6.8.15. dneska jsem 8 den po ET, ale je to boj vydržet a netestovat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
31.7.15 09:01

@Vena123 však v pohodě, akorát mi to přišlo vtipné, že se mě na to samé zeptaly separátně asi tři osoby :D
Přeju, ať dole roste něco velkýho, aspoň 20mm ať to má :*
To mě přivádí na dotaz, na který na netu nemůžu najít odpověď… Když jsou po vstupní injekci k dlouhému protokolu na několik měsíců zastavené vaječníky (v příbalovém letáku píšou cca 6 měsíců, než se obnoví funkce vaječníků), tak jak se pak dělá KET, když nevyjde ET? To se půl roku na KET čeká anebo se nějak vyvolává ovulka hormonálně…? Tys měla, Veno, taky dlouhý, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
31.7.15 09:02

@Kali77 tak testni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
31.7.15 09:02

@kat kat tak na tuto otázku netuším ani přibližnou odpověd :mrgreen: nene já měla právě+ vždy krátký, zatím to na nějaký počej vajuch stačilo… tak musíš se optat těch co jsou o level výše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.7.15 09:03

@zdend76 koukám na Tvůj podpis a máš už jedno dítě a máš černé myšlenky.. To snad né - jak to můžeš vůbec napsat :cert:
@Ploutvik cesta za mimčem je trnitá a někdy hodně, ale psát že by sis šla skočit my přijde hodně přehnané… Pokud to tak cítíš, zkus vyhledat doktora, který Ti s tím pomůže…

Neberte to ode mě zle, ale sama si sebou nesu to svoje.. Jsme ženský a bojujeme za své cíle, všechno prostě není hned :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
31.7.15 09:04

@Kali77 tak zkus testnout ale je ještě brzo, takže čistej TT je naprosto v poho :mrgreen: jo jdu si dnes změřit sliznici, jak to vypadá, je to boj, ale jednou vyhraju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.7.15 09:06

@kat kat měla jsem dlouhý protokol v únoru a teď KET v nativu - normálně funguju, a fungovala jsem i minulý měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
31.7.15 09:24

@kat kat ještě raději ne…já bych se bála že bude jen /,a pak bych byla zbytečně nervozní (jsem jelito) ale jak testnu tak se hned ozvu, ať je jaký chce výsledek ju :lol:

@Vena123 tak to budu držet pěsti :hug: a neboj určitě ho vyhraješ :kytka: :lol:…my všechny :srdce: já jsem ještě netestovala a ráda bych ještě počkala…no uvidím jak dlouho to vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
31.7.15 09:29

@Ginuš no jo, ale to je přece jen 4 měsíce od stimulky… budu se na to muset zeptat MUDry.
@Vena123 určitě máš sliznici 50cm a dá se sjíždět na snowboardu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.7.15 09:35

@kat kat jj, chtěli vkládat dříve, ale oddalovala jsem to kvůli práci :nevim:. Jojo zeptej se a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
31.7.15 11:16

Ahoj holky, kdybyste některá potřebovala Decapeptyl, nové, nenačaté balení - 7injekcí, napište, zbylo mi po IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
31.7.15 12:21

@kat kat
Ja mela dlouhej protokol, 1emryjko zavedeno a mame dva mrazacky, samozrejme to neklaplo, 11den po ET jsem zacala spinit, pak regulerne krvacet, 21.7. na kontrolnim ultrazvuku bylo cisto, nic nezustalo a za dva dny na prohlidce u noveho gynekologa folikul 16mm a ukazkova sliznice, dokonce tak tri dny jsem pravou stranu dost cejtila, takze ovulace zrejme byla. Ted cekam na menses a pak nasazuji 3×1 Estrofem a zhruba nejaky 19 az 21DC bych mela mit KET. Noooo ale co se nestalo, vic jak pul roku hledam praci a dnes me zavolali a mam super nabidku, takze mam celkem dilema :( zda vzdat praci a jit na KET anebo vzdat KET a chvilku zase pracovat, at mam jiny myslenky a pak treba to zkusit prirozene anebo jit pak na KET.
Nooooo a ted babo rad, jak se rika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
31.7.15 13:32

@kat kat :mrgreen: tak na snowbič to nejni, ale MUDr je spokojen, 7 DC necelých 7 mm :dance: tak zůstávám na stejné dávce a středa ještě UZV. Zatím dobrý, ale jak už to u mě bývá, na poslední chvíli ještě něco vyvstat může :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
31.7.15 19:11

@kat kat
Ja mela dlouhej protokol, 1emryjko zavedeno a mame dva mrazacky, samozrejme to neklaplo, 11den po ET jsem zacala spinit, pak regulerne krvacet, 21.7. na kontrolnim ultrazvuku bylo cisto, nic nezustalo a za dva dny na prohlidce u noveho gynekologa folikul 16mm a ukazkova sliznice, dokonce tak tri dny jsem pravou stranu dost cejtila, takze ovulace zrejme byla. Ted cekam na menses a pak nasazuji 3×1 Estrofem a zhruba nejaky 19 az 21DC bych mela mit KET. Noooo ale co se nestalo, vic jak pul roku hledam praci a dnes me zavolali a mam super nabidku, takze mam celkem dilema :( zda vzdat praci a jit na KET anebo vzdat KET a chvilku zase pracovat, at mam jiny myslenky a pak treba to zkusit prirozene anebo jit pak na KET.
Nooooo a ted babo rad, jak se rika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
31.7.15 19:15

Je to divny ale zblaznil se me telefon a prispevek z odpo tam ulozil znovu, tak ho mazu timhle stylem, pac nevim jak jinak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí