Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ginuš Ahoj kočko, no já dost podobně jako @Vena123 . Od včerejška mám šílený menstruační křeče (tak jako vždycky před ms) a to jsem dnes teprve 6. den po ET, k tomu lehce špiním a čekám, kdy se ta mrcha spustí. Zatím mi přijde, že ji blokuje ten utrouš. Takže už jsem si to pěkně obrečela. Máme sice hodně mrazáčků, ale já jsem prostě naivně předpokládala, že když šlo vše tak perfektně a měli jsme kvalitní embrya, že se to povede na poprvé, takže mám šílenou depku ![]()
Co u tebe nového, jak se daří?
@Simona_Black tak může to být zahnízdění. Ještě neházej flintu do žita… Chjoo co na to napsat víc - no držím palce.
No já ležím a ležím a doufám.. Musíme věřit..
Ahoj holky, ceka me 2ivf v rijnu dlouhym protokolem.Mate nekdo s tim zkusenost? Pocitovaly jste nejaky rozdil mezi kratkym a dlouhym?
@Simona_Black neves hlavu, treba to jeste vyjde..pockej na krev
kdy jdes?
@eloxe Na krev nejdu, protože jsem to minulou středu večer dostala, takže u nás to skončilo bohužel neúspěchem.
@Ginuš ale pořád špiním od včera zase… a to mě i pobolíval podbřišek jako k MS tak si oddychnu po čtvrtečním HCG… ale i to je zatím úspěch… 6 embryjko
@Vena123 tak je to termín ms - nemusí to nic znamenat
. Já špiním 13 dní ![]()
Ahoj vespolek, můžu se mezi vás po pár měsících zimního spánku zase vtírnout? ![]()
Těhulkám gratuluji, časným/ nejistým těhulkám přeji pevné nervy, netěhulkám hodně síly do dalšího pokusu a stimulkám přeji pevnou ruku a ostré jehly ![]()
@eloxe jj, mezi těma dvěma je dost zásadní rozdíl. Každému sedne něco jiného, ale třeba mě evidentně sedl dlouhý o hodně líp než krátký, takže s chutí do toho
Při krátkém jsem měla 10 folikulů a v nich 6 vajíček, při dlouhém (po dnešním OPU) 18 folikulů a 18 vajíček
Takže u mě dlouhý protokol rulezzzz ![]()
@kat kat no ja mela pro kratkem jen 2vajicka a jen 1pouzitelne, tak snad to ted bude lepsi ![]()
@Vena123 píše:
Holky 12 den po KET 458jbulím jako kjava
gratuluji, super, paráda
tak konečně ses dočkala. Moc moc ti to přeju ![]()
@kat kat ahooooj, to jsme se dloooouho neviděli kočko ![]()
@pcd no snad kočko, špinim a pobolívá mě břicho, tak jisté obavy jsou… ale snad to dotáhneme
jak se daří Tobě?
Tak kočky moje HCG 15den po KET 1200, tak nám roste, za týden ultrazvuk.
Holky není to málo???