Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Rádi by jsme hned, nebo další měsíc…tak třeba se zadaří i bez
@Kali77 nene nepracuji, ale řešili nás obě, že jsme podobné diagnózy
@Vena123 tak dneska jsem mluvila s vrchní, a říkala že: první 2 menstruace pauza (případně nativ…nevím jestli to píšu dobře
), a 1 měsíc antikoncepce. Ono nám to vychází začátek stimulace IVF cca na listopad.
Ahoj všem, ráda bych věděla jestli je na tom někdo podobně a podělil se o zkušenosti, neboť jsem v téhle branži nováček. Přítel je 23let po chemoterapii. Spermiogram má nula.Je nějaká naděje, že by nám pomohlo TESA/MESE?
Holky tak zrovna jsem přijela domů z transferu a už ležím v posteli a popíjím ananasový džus
Mrazáčků budeme mít 9 nebo 10 (ještě mi prý budou volat) a všechny jsou prý super kvalitní, tak mám radost. Moje doktorka má dovolenou, tak mi transfer dělal nějaký jiný doktor a říkal mi, že to embryo které mi zaváděli je úplně učebnicové a že prý z takhle kvalitních blastocyst bývají holčičky, tak nevím jestli si dělal jen legraci ![]()
Ahoj všem, ráda bych věděla, jestli je na tom někdo podobě jako já a podělil se o zkušenosti. Od ledna 2015 s přítelem jezdíme do Eurofertilu. Mám za sebou 5 inseminací a nic. Po prvním IVF jsem měla 14 embr. Přežily pouze 4. Jedno se zavedlo a další 3 zamražily. IVF neúspěšný, 8 den silné krvácení. Po odmenstruování mi doktor doporučil, ať na nic nečekáme, že máme ještě 3 mrazáčky. Nasadil mi Divinu 1-0-1 po přípravě jsem byla 31.7.2015 na zavedení jednoho mrazáčku a nasadil mi k divině i utrogestan 2-2-2…dnes ráno jsem si dělala těhotenský test a negativní, trochu pár dní špiním. Zítra mám jet ráno na krev. Ale nevím, zda se to povedlo či nikoliv. Co myslíte? Děkuji moc za vaše zkušenosti ![]()
@Simona_Black pěkná úrodička.. Držím Ti moc a moc palce
. Odpočívej a dávej na vás pozor ![]()
@HankaS82 Ahoj vitam te.. ja s timhle bohuzel vubec nemam zkusenosti, tak neporadim ![]()
@Luciferdka To mas ted nakych 13dni po KET? To uz by na testu mel byt videt aspon dusik.. Ale nikdy nevis.. tak na zitra drzim pesti!
Ja ted holky ukladam hormony na chvili k ledu.. posledni neuspech ve me nejak vzbudil neduveru k celemu IVF a tomu kolotoci okolo.. nejdriv jsem hned chtela dalsi pokus, ale uprimne nevim jak bych ten dalsi neuspech zvladla.. Tolik jsem tomu verila.. vse bylo poradku. Sliznice.. ovulace.. rozmrazeni.. embya.. dovcu jsem mela.. dve tam byly.. a stejne nic.. Nechala jsem si to projit hlavou a ted ja zaprisahlej odpurce alternativni mediciny jsem objednana na cinskou medicinu a akupunkturu a zacala jsem chodit na rehabilitace mojzisovy.. Kdyz uz nic tak to vypada, ze mi to ulevi od bolesti v krizi.. Drzim vam vsem palce at mate s tou nasi medicinou vic stesti nez ja.. Vymazala jsem svuj menstruacni kalendar a navstevu CAR necham az na listopad.. mozna v mezicase zkusim imuno a genetiku.. Jak valcite vy ostatni?
Ahoj holky, podstupují ted IVF jako samoplatce, pokud by jste meli nejaké zbytky Merionalu a Fostimonu napište prosim na janickovaz@seznam.cz dekuji
Tak se jdu podělit o můj „bad day“ před hodinou jsem vstala a lehce zakrvácela
tak to tentokrát bylo super rychlé čekání… tak jsem se k TT opět nedostala, já věděla, proč jsem včera kolem lekárny pomalu prošla
ještě jsem neuronila ani slzičku, ale určitě to ještě přijde
No tak to mě už pos… 6 embryo a nic ![]()