IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
7.8.15 21:12

Rádi by jsme hned, nebo další měsíc…tak třeba se zadaří i bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
8.8.15 09:05

@Kali77 nene nepracuji, ale řešili nás obě, že jsme podobné diagnózy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.8.15 09:47

@Vena123 tak dneska jsem mluvila s vrchní, a říkala že: první 2 menstruace pauza (případně nativ…nevím jestli to píšu dobře :lol: ), a 1 měsíc antikoncepce. Ono nám to vychází začátek stimulace IVF cca na listopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
13.8.15 11:48

Chemoterapie

Ahoj všem, ráda bych věděla jestli je na tom někdo podobně a podělil se o zkušenosti, neboť jsem v téhle branži nováček. Přítel je 23let po chemoterapii. Spermiogram má nula.Je nějaká naděje, že by nám pomohlo TESA/MESE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
13.8.15 15:13

Holky tak zrovna jsem přijela domů z transferu a už ležím v posteli a popíjím ananasový džus :-) Mrazáčků budeme mít 9 nebo 10 (ještě mi prý budou volat) a všechny jsou prý super kvalitní, tak mám radost. Moje doktorka má dovolenou, tak mi transfer dělal nějaký jiný doktor a říkal mi, že to embryo které mi zaváděli je úplně učebnicové a že prý z takhle kvalitních blastocyst bývají holčičky, tak nevím jestli si dělal jen legraci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.15 16:07

Ahoj všem, ráda bych věděla, jestli je na tom někdo podobě jako já a podělil se o zkušenosti. Od ledna 2015 s přítelem jezdíme do Eurofertilu. Mám za sebou 5 inseminací a nic. Po prvním IVF jsem měla 14 embr. Přežily pouze 4. Jedno se zavedlo a další 3 zamražily. IVF neúspěšný, 8 den silné krvácení. Po odmenstruování mi doktor doporučil, ať na nic nečekáme, že máme ještě 3 mrazáčky. Nasadil mi Divinu 1-0-1 po přípravě jsem byla 31.7.2015 na zavedení jednoho mrazáčku a nasadil mi k divině i utrogestan 2-2-2…dnes ráno jsem si dělala těhotenský test a negativní, trochu pár dní špiním. Zítra mám jet ráno na krev. Ale nevím, zda se to povedlo či nikoliv. Co myslíte? Děkuji moc za vaše zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.8.15 17:40

@Simona_Black pěkná úrodička.. Držím Ti moc a moc palce :hug:. Odpočívej a dávej na vás pozor :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
13.8.15 23:15

@HankaS82 Ahoj vitam te.. ja s timhle bohuzel vubec nemam zkusenosti, tak neporadim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
13.8.15 23:16

@Simona_Black Moc gratuluju a drzim palce at to vyjde..!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
13.8.15 23:18

@Luciferdka To mas ted nakych 13dni po KET? To uz by na testu mel byt videt aspon dusik.. Ale nikdy nevis.. tak na zitra drzim pesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
13.8.15 23:27

Ja ted holky ukladam hormony na chvili k ledu.. posledni neuspech ve me nejak vzbudil neduveru k celemu IVF a tomu kolotoci okolo.. nejdriv jsem hned chtela dalsi pokus, ale uprimne nevim jak bych ten dalsi neuspech zvladla.. Tolik jsem tomu verila.. vse bylo poradku. Sliznice.. ovulace.. rozmrazeni.. embya.. dovcu jsem mela.. dve tam byly.. a stejne nic.. Nechala jsem si to projit hlavou a ted ja zaprisahlej odpurce alternativni mediciny jsem objednana na cinskou medicinu a akupunkturu a zacala jsem chodit na rehabilitace mojzisovy.. Kdyz uz nic tak to vypada, ze mi to ulevi od bolesti v krizi.. Drzim vam vsem palce at mate s tou nasi medicinou vic stesti nez ja.. Vymazala jsem svuj menstruacni kalendar a navstevu CAR necham az na listopad.. mozna v mezicase zkusim imuno a genetiku.. Jak valcite vy ostatni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.15 08:11

Tak u mě krev negativní a dostavily se měsíčky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.8.15 12:53

Ahoj holky, podstupují ted IVF jako samoplatce, pokud by jste meli nejaké zbytky Merionalu a Fostimonu napište prosim na janickovaz@seznam.cz dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
19.8.15 17:26

Tak se jdu podělit o můj „bad day“ před hodinou jsem vstala a lehce zakrvácela :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak to tentokrát bylo super rychlé čekání… tak jsem se k TT opět nedostala, já věděla, proč jsem včera kolem lekárny pomalu prošla :mrgreen: ještě jsem neuronila ani slzičku, ale určitě to ještě přijde
No tak to mě už pos… 6 embryo a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.8.15 17:35

@Simona_Black ahojky, tak jak se cítíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí