Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myslis CAR ve fakultni nemocnici?…nebo kterou ivf kliniku mas na mysli?
@Džejý Tak to bohuzel nemuzu slouzit, ja mam zkusenost s CAR ve fakultce…drzim palce! ![]()
@Džejý Tato klinika je velice dobrá,jak přístup lékařů,tak i výsledky.Doporučuju.
@Sona73 děkuji my byli zatím jen na konzultaci a injekci mi napsali a teď se právě uvidí co a jak
@Džejý My jsme chodili rok na Reprofit Ostrava a 2× ivf bez úspěchu. Rozhodli jsme se pro změnu a teď jsem čerstvě po minimální stimulaci v IVF Clinic Olomouc a dnes první den po embryotransferu..Zatím jsme spokojeni. Personál příjemný, stimulace dopadla podle očekávání. Chodíme většinou k Mudr. Vrublovskému - je trochu střelec
, ale zatím ok..
@Sakuraa děkuji moc no mě zatím píšou ovitral ci jak se to jmenuje a pokud se to nepodaří. Tak jdeme na inseminaci.
Hezký večer, i my chodíme do IVF v Olomouci, a jsme spokojeni
Taky jsem dostal ovitrelle a včera ho píchala, tak přeju ať se zadaří ![]()
@Aneta222 je držím vám pěsti já už pichala druhý tak teď se modlim ať MS zítra nedorazí.
@Aneta222 asi 5 let o jedno jsme ve 3 mesici přišli a to bylo asi před 3 rokama. A co vy?
@Džejý Takto mě mrzí
My přes dva roky, ale prý jsme oba v pořádku, tak nevím kde je chyba ![]()
@Aneta222 taky jsme prý oba v pořádku
. Tak uvidíme jak se bude dařit dál
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.