Nejlepší CAR pro PGD - genetiku embryí?

Anonymní
10.2.19 12:49

Nejlepší CAR pro PGD-genetiku embryí?

Kde mají nejlepší laborky, embryology a lékaře na IVF s PDG? Máme špatnou genetiku a jinak než s PGD to nepůjde.. Vlastní zkušenosti? Aktuálně? Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1121
10.2.19 17:34

Ahoj, za mě Helios :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 17:45

@Iweet Díky, o Heliosu dost uvazuju :-).. A jsou tam nějaké doplatky za to PGD? My ho musíme mít-doporučeno genetikem-ale četla jsem, ze se stejně v některých centrech doplácí :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.19 17:53

Kvalitní laboratoř a embryologové jsou v Repromedě v Brně. Spousta CARů tam posílá vzorky biopsie embryí.

• Citovat
  • Upravit
1121
10.2.19 17:59

My jsme neplatili nic, jen to okolo, byl to náš poslední pokus…je mi 39, už jsem ani nedoufala…
měli jsme dvě zdravá embrya a to jedno mám teď u sebe. Sice si hodně holek stěžuje, že je to tam jak na běžícm pásu a jde jim jen o prachy, ale já mám jen tu nej zkušenost. Udělali vše co bylo v jejich silách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.4.19 11:24
@Anonymní píše:
Kde mají nejlepší laborky, embryology a lékaře na IVF s PDG? Máme špatnou genetiku a jinak než s PGD to nepůjde.. Vlastní zkušenosti? Aktuálně? Díky!

Ahojky. Jestli můžu doporučit, tak jedině Apolinář.. :palec:
Máme za sebou 3 IVF kvůli genetice (šance 50:50). Dva cykly jsme podstoupili v Gennetu.
Oba krátký protokol a katastrofa!!! :nevim: :nevim: :nevim: Doktoři se tam s ničím moc nemazlí. Přijde mi, že je to o penězích. V prvním nám ze 17 ti vajíček zbylo 1 - špatná genetika, v druhém z 9 dvě - opět špatná genetika. Údajně jsme měli špatnou kvalitu vajíček…
Teď máme za sebou IVF s dlouhým protokolem u Apo a výsledek? 18 oocytů, 13 embryí z toho 11 krásných. Oplodněno 11 na PGD šlo 5. Takže úspěch. Sice vzorky na genetiku také zasílají do Gennetu, ale embryology mají asi lepší. O přístupu doktorů a sester ani nemluvím! U Apo jsou skvělí všichni a je vidět, že hledají řešení, proč to nešlo a evidentně to řešení (tedy aspoň u nás) našli :potlesk: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
7.10.19 21:06

@Maju199 můžu se zeptat jak probíhá ta genetika a jestli se za ní platí a popřípadě kolik prosim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
24.1.20 17:34
@Maju199 píše:
Ahojky. Jestli můžu doporučit, tak jedině Apolinář.. :palec:
Máme za sebou 3 IVF kvůli genetice (šance 50:50). Dva cykly jsme podstoupili v Gennetu.
Oba krátký protokol a katastrofa!!! :nevim: :nevim: :nevim: Doktoři se tam s ničím moc nemazlí. Přijde mi, že je to o penězích. V prvním nám ze 17 ti vajíček zbylo 1 - špatná genetika, v druhém z 9 dvě - opět špatná genetika. Údajně jsme měli špatnou kvalitu vajíček…
Teď máme za sebou IVF s dlouhým protokolem u Apo a výsledek? 18 oocytů, 13 embryí z toho 11 krásných. Oplodněno 11 na PGD šlo 5. Takže úspěch. Sice vzorky na genetiku také zasílají do Gennetu, ale embryology mají asi lepší. O přístupu doktorů a sester ani nemluvím! U Apo jsou skvělí všichni a je vidět, že hledají řešení, proč to nešlo a evidentně to řešení (tedy aspoň u nás) našli :potlesk: :dance: :srdce:

Zdravím všechny tu, máte někdo takovouhle zkušenost viz výše jako @Maju199? U apolináře? Riziko 50:50 na těžkou genetickou vadu u apolinare…
Kolik vás to stálo, jak dlouho vše probíhalo od doporučení k objednání do car? Nebo jak to tam chodí? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.