Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se zeptej na tu konkrétní studii. Protože je to protokol od protokolu, dlouhý, krátký, zda zastavovačka depotní nebo každodenní, zda se něco připíchává a v neposlední řadě, jak dlouho budeš stimulovat. Jsou protokoly, kde se píchá týden jedna denně a ke konci dvě najednou, a jsou protokoly, kde pícháš měsíc v kuse 1-3 injekce.
@Anonymní píše:
Zdravim, je neuveritelne kolik je info o ivf ale nikde ani slovo kolik tech injekci vlasne denne aplikovat, jde o to, ze jdu na studii ( podminka- picha sestra)a nechci tam byt ubytovana a nechci volat denne, kvuli tomu, ze me napadla nejaka otazka, proto sw urgentne ptam ted, hledam a ctu a nikde o tom ani slobicko…predstavuji si, ze prijedu rano a po injekci odjedu…mam prijed uz na 5dc a zacit kratky protokol…prosim at to neni rani vecer
Ahoj.
IVF jsem podstoupila a byla to jen jedna injekce denně. A měla jsem dlouhý protokol.
@Anonymní píše:
Zdravim, je neuveritelne kolik je info o ivf ale nikde ani slovo kolik tech injekci vlasne denne aplikovat, jde o to, ze jdu na studii ( podminka- picha sestra)a nechci tam byt ubytovana a nechci volat denne, kvuli tomu, ze me napadla nejaka otazka, proto sw urgentne ptam ted, hledam a ctu a nikde o tom ani slobicko…predstavuji si, ze prijedu rano a po injekci odjedu…mam prijed uz na 5dc a zacit kratky protokol…prosim at to neni rani vecer
Moc nerozumim tvému dotazu… Zalezi jak uz bylo psano vyse na protokolu a hlavne mixu leku. Ale většinou se ty leky pichaji všechny rano zaraz, takze je vlastne jedno, jestli pichas jednu ci 3 injekce, sestra ti je pichne během par minut a odcházíš domu. Jen Jedna injekce se picha vecer, většinou v 22h a to Pregnyl ci jiny podobny lek, je to většinou 48h před punkci a ten den se většinou uz rano nic nepicha.
Mam z IVF dcerku, a mela jsem kratky protokol píchala jsem si injekce nejprve jednu denně pak dve a ke konci asi dva nebo tři dny dokonce tři vždy do bricha, napravo, pak pod pupík a nalevo no bylo to narocny.ale všechny jsem si píchala ve stejnou dobu kromě ovitrelle tu jsem si mela pichnout kolem 22h. A ještě jsem dostala nějaké globule na zavádění dva dny tred punkci. Omlouvám se za preklepy jsem na tel.
dekuji vsem za odpovedi…no stejne je to jedno. U te studie je podminka, ze injekce picha sestra na miste a to max do 8 takze tam budu muset byt ubytovana :/ vite jak dlouho priblizne?Budu mit dlouhy protokol, ty injekce do stehna na 14 dni dostanu domu a pak ta samotna stimulace na klinice..na jak dlouho to muze byt? pocitam tak 10 dni tam budu co? ![]()