Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. S manželem máme za sebou 3× IUI a čeká nás IVF. Chtěla bych vědět kolik se za co jednotlivě platí. Nebo se platí vše najednou? Budu se dnes teprve objednávat aby mi řekli co a jak (čekala jsem, zda se dostaví MS) a v jejich ceníku se vážně nevyznám. Děkuji za všechny odpovědi.
@Misaa12345 uf… je už to 2roky, co jsme to s manželem podstupovali. Takže si úplně přesné ceny nepamatuji. Ale celé to kolečko ( léky, prodloužená kultivace, pak ještě něco)jsme platili cca 20tisic. Když ti to nikdo zatím nenapíše, tak ti to najdu přesně.
Jinak přeji hodně štěstí
@jary1 dekuji 😊 A plati se to vse najednou, nebo nejak postupne?
@Misaa12345 léky jsem platila hned, jak mi je dávali. Zbytek pak najednou.
@Misaa12345 tak tady jsem našla, co jsem platila: ICSI 8.000,– AH 3.500,– mražení 6.000,–
Ahoj také chodím do Natalart v Plzni mám za sebou 3× IUI neúspěšně teď budu začínat 2 IVF celkové mě to vypočetli na +- 40 tisíc ale záleží co si navolíš do cenového balíčku (nabídky) takže to může být cenově i méně. Držím palce ať to vyjde ![]()
Ahoj všem,
Kdo, prosím, postupoval KET v Natalartu v Plzni? Musel přijít partner podepsat papíry, či je stačilo přinést z domova?
Nebo musíme na poštu pro ověřený podpis?
Partner hodně cestuje kvůli práci, tak proto se ptám. Když jsme na KETU byli před lety, stačilo aby papíry podepsal doma a já je jen donesla. Tak zda to platí stále stejně.
Děkuji za info