IVF s pgd výběr pohlaví?

Anonymní
14.10.14 16:22

ivf s pgd vyber pohlavi?

Ahoj, jsem mamka 4leteho chlapečka, preju si i druhe ale bojím se ze prirozene by to byl zas chlapec, proto zvazuju umelko, existuje nejaka klinika v Cr kde vám vyhoveli? dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
14.10.14 16:23

To se tu to rozjede dneska :lol:

• Citovat
  • Upravit
13955
14.10.14 16:26

To na klinice povoli? Kdyz muzete mit dite prirozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
14.10.14 16:30

Nooo, když pominu tu selekci pohlaví (podle mě zbytečné a neetické), tak určitě to můžete nahrát na neplodnost. Ale podstoupit všechna vyšetření, hormonální přípravu…se fakt divím. Zahráváš si se zdarvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
14.10.14 16:31

Když si cele ivf včetně pgd zaplatíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.10.14 16:33

No nenapdlo by mně to nkdy jen kdybych neotěhotněla do 1 roka bych už nevím co bych pro to udělala než selektovat :oops:

jdi do toho vždyt je to pěkný sex a ještě mít miminko než to řešit s nějakýma lidma.

• Citovat
  • Upravit
2044
14.10.14 16:40

Nepochopím nikdy tady tohle zvěrstvo…jakýpak si vybírání pohlaví, co kdyby tebe rodiče nechtěli, protože jsi byla děvče…místo aby jsi byla ráda, že můžeš normálně otěhotnět a odnosit zdravé dítě, i kdyby to byl kluk, tak akorát vymýšlíš…tohle není pro mě normální uvažování…to už o něčem svědčí :zed: sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.14 16:41

Byt tebou bych se nad tim nepremyslela…bud rada ze otehotnis a budes mit zdrave miminko..co by za to jine maminky dali :kytka: Vyber pohlavi lze po IVF vse si zaplatis a beztak jistotu mit nebudes :roll: nikdy nevis zda se ti danne embryo chromozomu na holku uchyti…a pak vyhodis velice velkou castku presahujici pres 100.000kc zbytecne :twisted: Byt tebou se tim nezabyvam a kort neee tady, ponevadz to nejen me i ostatnim prijde neeticke :think: co by za to jine mamci dali :mavam: Mej se…
(btw..cekam druheho chlapecka po x letech snazeni)

• Citovat
  • Upravit
710
14.10.14 16:42

Já myslím že se tu nic takového nedělá :think: bych si přišla jak v sámošce " jednu holku prosím "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
14.10.14 16:43

Selekce pohlavi v cr neni mozna.
Jen z duvodu napr hemofilie.
Nechapu proc podstupovat ivf kdyz muzete mit dite prirozenr.
Nechala bych vam to zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
14.10.14 16:44

@šárinka.H ono to je myslím si snad i nezákonné, pokud to není ze zdravotních důvodů, ale nejsem si na tuti jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
14.10.14 16:45

Cokoliv bych dala za to abych ted konecne dobnosila miminko zdrave az k porodu.
A pokud to bude kluk nebo holka?
Je nam to jedno hlavne zdrave miminko snami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
14.10.14 16:45
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem mamka 4leteho chlapečka, preju si i druhe ale bojím se ze prirozene by to byl zas chlapec, proto zvazuju umelko, existuje nejaka klinika v Cr kde vám vyhoveli? dekuju.

a víš kolik to celé stojí? to neni za pár tisíc navíc u nás nelegální je tak bez důvodu si vybírat co chci, u zdravotního důvodu je to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.10.14 16:47

No prvně bych si zjistila, co IVF vše obnáší a nejen finančně. Jít do toho dobrovolně kvůli pohlaví…zbytečně do sebe píchat hormony, podstupovat narkózu a pak se může stát, že třeba žádná vajíčka mít nebudeš, nebo ne kvalitní, nebo třeba, ani jedno vzniklé embryo nebude holka. Mám pár IVF za sebou dobrovolně bych do toho fakt nešla, je to šílený zásah do organizmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.14 16:55
@Mišela1 píše:
No prvně bych si zjistila, co IVF vše obnáší a nejen finančně. Jít do toho dobrovolně kvůli pohlaví…zbytečně do sebe píchat hormony, podstupovat narkózu a pak se může stát, že třeba žádná vajíčka mít nebudeš, nebo ne kvalitní, nebo třeba, ani jedno vzniklé embryo nebude holka. Mám pár IVF za sebou dobrovolně bych do toho fakt nešla, je to šílený zásah do organizmu.

No stejně bych to riskla, navic mám nového partnera a s nim už rok nemohu otehotnet

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.