IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
3.9.24 11:06

@Linda97284 nie si myslím že ako si ho zavádzam rektalne tak to môže vadiť. Vyskúšam zajtra normálne vaginálne či bude zmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.9.24 11:32
@Wuhu85 píše: Více

Paráda :srdce: Tak teď už jen odpočívat. Já šla taky včera na procházku. Ale nakonec se protáhla a byla to 6 km procházka… :)
Tak za pár dní si budeme posílat snad dvě čárky. :hug:
Jak ti je? Nebolelo to viď? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.9.24 11:33

@Linda97284 vôbec som si nevšimla te ho zaviedli. Az na monitore mi ukázali že je tam. Teraz jem niečo hrozne v mekaci ale chutná to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
3.9.24 11:52

Vid? Oni jsou fakt opatrní a šikovní :hug: tak dobrou chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.9.24 12:16
@Smoothinka píše: Více
keby my sestra neukázala na monitor že tam je embryo s tekutinou tak ani o tom neviem. Sú fakt super. A ten Amelgen si začnem dávať čisto vaginálne. Cez deň som ho mala rektalne. Ležíš po tom chvíľu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.9.24 12:35

Jo je to jako nic. :D
Zmenili ti dávkování? Nebo máš pořád stejné? 1-0-1?
Já nevím jestli je to rektálně lepší… ale mně říkali, že víc jak dva čípky vaginálně nejsiu dobré. Nezvládne se to “zpracovat”. :zed:

Řekli ti, kolik máš v mrazáčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
3.9.24 12:35

Aaano, dělala jsem to tak i poprvé.. že jsem si dala budík o hoďku dřív, dala Amelgen a vstavala za hoďku do práce.. teď se snažím aspoň tu ½ až ¾ hoďku taky ležet, takže většinou před snídaní zalehnu s dítětem na gauč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.9.24 13:11

@Linda97284 všetko mám brat ako som brala. 2 morulky my zamrazili rovno a u 4 sa čaká čo bude či to dajú to 5-6 dňa a pôjdu na PGT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.9.24 13:51

Tak to je krásný. :palec: Jen kdyby náhodou pro jistotu. :P :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.9.24 13:54

@Linda97284 vôbec na to nemyslím. Verím svojej bublinke, že sa zakusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.9.24 14:08

Chápu, ale mně to dává takový pocit klidu. Kdybych věděla, že mám ještě mrazáčka jen kdyby náhodou… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.9.24 14:18

@Linda97284 to určite to dáva kľud. Ale z mňa ma dáva ten progesteron dole takým spôsobom že som rada že fungujem a akosi ani veľmi nevnímam :D a to budem musieť do práce. To ešte bude zaujímavé. Trpim takou plynatosťou že děs. Mám hlad ale keď si objednal už hlad nemám :D a po transfere ma začal bolieť spodok tak som sa teraz posadila. Je my takto lepšie. Ale dnes fakt kľúdovy režim a zajtra už budem normálne fungovať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.9.24 14:57

Ivf

Ahoj holky potřebuji poradit jsem po prvý po ivf a potřebuji poradit 21.8. Jsem měla tranfarenci vajíčka do dělohy no :) a 10 den po jsem začala špinit ale takové špinění jsem nikdy neměla je tmavší a trvá to do dnes zítra jdu na krev tak jsem nervózní jestli ano nebo ne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.24 15:04
@Wuhu85

jupiii, už mas maličké u sebe, tak hezky odpocivej ❤️ ❤️

Jinak holky ja dnes měla mít telefon od embryologu do 10 hodiny, samozřejmě nikdo nevolal a ten stres byl už tak šílený, ze jsem si zavolala sama do centra, nemluvila jsem přímo z embryolozkou, ale stále máme 4 hezká embryjka ve vývoji 🍀 🍀 ET bude tedy ve čtvrtek.. jen se potřebuji do té dobrý trochu srovnat, to břicho mě dává fakt zabrat, ale co bych chtěla 3 den od OPU..

• Citovat
  • Upravit
1753
3.9.24 15:47
@Anonymní píše: Více

To bude dobre :srdce: U mňa dosť problém s trávením a strašne ma nadúva posledné dni. Tu nervozitu úplne chápem. Ja teraz začínam čítať o blbostiach na nete takže sa pekne vypnem a už nečítam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.