Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky mňa testovanie az tak netankuje ako to že si dávam pozor aby sa malé zavrtalo. Položila som poloprázdny kufor na zem lebo sa musím baliť a teraz premýšľam že to asi nebol dobrý nápad. Mne oficiálne drbe ale celý deň ležať nedokážem.
@Wuhu85 píše: Více
Hele, já bych to asi udělala tak, že bych poloprazdny kufr hodila do auta a zbytek věcí tam odnesla třeba v igelitových taškách a buď bych to zabalila v autě nebo nechala v těch igelitových ![]()
Holky tak jsem ještě mluvila s paní doktorkou a embrya mají známky 2×1, 2 a 3.. uvidíme co se stane do čtvrtka ❤️
Tak to hoď na postel aby ses nemusela ohýbat. Já se dneska pustila do praní a ohýbala jsem se do pračky abych přehodila prádlo do sušičky. A příjemné to nebylo. Jsem prostě přefouklá.
Možná je lepší fakt hodit to do auta abys ten kufr pak netahala a nebyl těžký…
@Anonymní píše: Více
Teď moc nevím co to znamená. Protože to podle mě hodnotí jinak než v našem CAR. ![]()
@Linda97284 jedna je asi A a 2-B a 3 asi C. Podľa mňa to tak asi je.
A jakou šanci mají ta horší embrya? Bylo mi řečeno, ze když má horší známku, ještě to nemusí nic znamenat, protože rozhodný je jeho stav ve čtvrtek 😊
@Anonymní píše: VíceŠancu nemajú len úplne zlé embryjka. Ale to oni väčšinou vyradia ako nevhodné.
@Wuhu85 56765035 [/citace Dekuji za odpověď beru amalgen, no před chvilkou jsem přišla s procházky a byla jsem na záchodě utrla jsem se a červená ale neteču, moje menstruace je normálně silná jsem stoho ňaká špatná ![]()
@Anonymní píše: Více
Někde berou jako horší jen pomalé, někde třeba se začínající mozaikou.. každé centrum hodnotí jinak. Uvidíš, co ti řeknou ve čtvrtek ![]()
@mishacz môže byť že máte to tam fakt prekrvené a praskajú vám žilky. Už zajtra sa dozviete to je za chvíľku. Viem že sa bojíte ale skúste odpočívať a ležať. Možno zajtra kúpiť askorutin.
Děkuji za uklidnění jsem tak nervózní co když se mrch do zítřka rozjede ![]()
Právě tak uvidím zítra drž palce zítra v 8:30 budou brát krev ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.