Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka ja mám na ananás miernu alergiu takže u mňa je to vyriešené ![]()
@Linda97284 píše: Více
Holkyy je taaam, vydrželo. Kvalita 3AB. Takže paráda. Ještě mi zítra zavolají jestli budou mrazit druhé. To se ještě do fáze blasty nedostalo.
![]()
@Linda97284 no vidíš a je to tam
Blahoželám mamina a teraz hlavne nezačať šílet testovaním.
@Wuhu85 píše: Více
No.. doktor mi zdůrazňoval, že nemám testovat dřív než za 14 dní. Že jeden den bude negativní a druhý může být pozitivní. Zkusím vydržet co nejdéle.
Ale asi si dám pravidlo max 2. Takže jeden do těch 14 dnů udělám.
jsem slaboch ![]()
Paráda!!
holky, to jsou samé krásně zprávy dnes ![]()
Joo, to říkají všichni
ale kdo to ma vydrzet, že? Já si při prvním IVF ťukala na čelo, jak všichni testují dřív a kazdy den.. a stejně ten 9.den testuju taky ![]()
Blahopřeji.
Umíš na sebe být tak přísná? Držím palečky, aby to vyšlo.
kdy nejdřív má cenu testovat? @Smoothinka ty jsi to vydržela jak dlouho?
@ol030124 píše: Více
Poprvé jsem vydržela do 9.dne a byl pozitivní. Když jsem byla těhotná s malou, tak 7.den po KET byl negativní a 10. den byla dálnice a teď jsem vlastně testovala už 8. den po ET a byl pozitivní
@Wuhu85 čekám na další pozitivní zprávy zítra
![]()
@ol030124 Neumím vydržet. Tak uvidíme
ahhahah možná to vydržím týden.
@Smoothinka Nepamatuješ si jakou si měla kvalitu? Myslíte, že na tom hodně sejde?
@Linda97284 5AB a z toho bylo zamlklé a KET byla 4BB a ta tu teď běhá.. v Clayo jsem se na tohle vůbec nezeptala. Možná to bude napsané u těch fotek embrya, ale to nevím
Tyjo holky @Linda97284 a @Wuhu85 já vám tak závidím, ze už mate ta zlata embryjka u sebe a přeji jen to nejlepší 😍 🍀 já jsem jak na trni, zítra se dozvíme, zda bude ET už zítra nebo jestli ve ctvrtek a hlavně jestli vůbec 😊 jinak mě strašně bolí břicho, nemáte nějakou zkušenost, jak se zbavit toho strašného nafouknuti a nadýmání, které sakra bolí? Do teď bylo vše ok, ale od sobotního odběru to je celkem nálož..
@Linda97284 Bolel vklad? Ja ešte neviem ako sa rozhodnem ale asi jednu noc ešte zostanem a vyrazím v stredu ráno keď bude menší provoz. Mala si mekáč?
@Anonymní píše: Více
Mě to dělalo taky po OPU, pomohlo hodně pít a bílkoviny. Kolik ti odebrali vajíček? On ten prostor v tom břiše po nich je a musí se zase stahnout. Nadýmání mi dělal v jedno cyklu Amelgen, ale jen v kombinaci s některýma potravinama. U mě konkrétně stevie v proteinu. Držím palečky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.