Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
13 je paráda! Tak to je krásné, že si jich měla tolik. Doufám, že zítra obdržíš jen dobré zprávy.
Holky máte někdo něco kromě Amalgenu? Já ho mám teda taky. 1-0-1 ale k tomu beru Estrofem 1-0-1 a ještě Agolutin píchám. To vám teda řeknu, hází to semnou šíleně. Dneska jsem brečela tak 5× ![]()
A ten Agolutin je ještě do svalu, takže i když ho beru jednou za tři dny. Tak mě pozadí bolí celé tři dny… a ta jehla není úplně jako ty co jsem píchala do teď. ![]()
@Smoothinka píše: Více
Já vím no. Ale opora by se hodila, kdyby třeba nezbylo žádné… a nebo zbylo, ale nekvalitní.
@Linda97284 ja beriem iba amelgen a celkom my to stačí. Ty toho máš o dosť viac. Na čo ten estrofem? Veď sliznice musíš mať nie? chudak ty. To je ako za trest cele
@Linda97284 @Wuhu85 holky, já vím, že možná stresuju zbytečně, ale prostě po tom ZT se zatím nedokážu úplně radovat, dokud nevím co a jak.. těch 14 dní bude ještě dlouhých ![]()
@Linda97284 píše: Více
Tyy jo, ty toho máš.
taky mam jen amelgen jako @Wuhu85 a vždycky jsem měla jen ten. Jako agolutin vím, že je na udržení těhotenství nebo tak něco, kamarádka dostala pigáro v den transferu.. a estrofem máš k čemu?
Celý IVF je vlastně jedno velké čekání. A i vlastně po tom pozitivním testu další čekání.
Chápu, že máš obavy, ale jsem si jistá, že bude drobeček v pořádku. ![]()
@Wuhu85 Já myslela, že je to normalní. V pondělí řeknu panu doktorovi ať mi injekce změní. Sliznici jsem měla při punkci prý moc pěknou. Tak nevím proč do mě cpou tolik progesteronu… a ještě ten estrofem. Záda mě bolí, pořád jsem jak balón a natekly mi prsa a šíleně bolí… je to paráda ![]()
Co ty? Jsi v pohodě?
Já dostala první injekci Agolutinu po punkci. Upřímně nevím na co to všechno je. Dostala jsem plánek. Jen vím, že Amalgen se bere celý první trimestr. Zeptám se v pondělí na alternativu Agolutinu. Funguju s odpoledním šlofíčkem… a fakt mi není úplně nejlépe… ![]()
Estrofem pravděpodobně kvůli sliznici…
Já si fakt myslela, že je to ok. ![]()
Mě přijde, že doktoři toho někdy dávají víc pro jistotu. Už jsem měla transfer s Estrofemem 2×2, Amelgenem 2×2, dokonce i s Prolutexem, řízený s Estrofemem od začátku i nativní a teď mi dali jen Amelgen večer, zavádět dva dny po Ovitrelle. Kromě jednoho transferu mi brali pak už progesteron vždy v den transferu.
@Linda97284 píše: Více
Místo Agolutinu je ten Prolutex, je ale drahý jak čert. Cca 1300/týden.
Zůstali mi od minule dvě celé balení, jeden doktor chtěl ať si ho radějí dám, druhý, nakonec že ne a já už ho měla vyzvedlý z lékárny… ![]()
@Linda97284 ja som viac unavená, pribrždena a prsa to je šílený fakt
to pomaly podprsenku neoblečiem.
@ol030124 to fakt sú magori. Ja som len zvedavá aký vplyv to ma aj na tú ženu. Mne ten amalgen už je dostatočný. Nechám si zmerať svoju hladinu a led bude vysoká tak prečo by som to zbytočne do seba rvala. No ja sa s nimi pokecám ešte. Viem že musia ale nemusia zbytočne veľa.
@ol030124 píše: Více
Ta jejich jistota … hlavně aby to vyšlo. Hází to semnou. A těch kilech nahoře ani nemluvím.
Ten Prolutex je ale taky do svalu. Já bych raději něco co mu umožní spát na zádech. Tyhle jehly snáším opravdu mnohem hůře než všechny předtím.
Co jsem se dočetla tak Amalgen je kvuli progesteronu a stejně tak Agolutin. Tak možná bych mohla brát více Amalgenk místo toho. Uvidím zítra co mi řeknou.
@Wuhu85 píše: Více
Alespoň nejsem sama
hahahah budou ti dávat info i dnes o vývoji?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Smoothinka Tyjo, jak říká @Wuhu85 nemusíš mít přeci nějaké velké priznaky a spis si užívej, ze je to v pořádku bez obtíží 🍀 🤩 moc ti držím palce a doufám, ze se k tobě připojíme 😊 jinak já mám sice 2–0-2 ale jedna tabletka má 200, takže mám taky denní dávku 800mg 😊 👍🏼