IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
31.8.24 15:27

@Smoothinka a nie si unavená po ňom? Ja teda som dosť pribrzdená z neho. Som dúfala, že ho znižujú ale to asi ako vidím nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
31.8.24 15:29
@Wuhu85 píše: Více

No, unavená jsem, ale nevím jestli to přičítat Amelgenu nebo pozitivnímu testu :think: no, nesnižuje se, naopak se bere do konce prvního trimestru, takže tě s ním čeká ještě 13 týdnů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.8.24 15:32

@Smoothinka niekomu to znížili na 1 večer ak je hladina progesteronu dostatočne vysoká. Ja si s doktorom hodím reč. Ako ja potrebujem aj fungovať a odšoferovat aj domov. Sú aj iné druhy s nižším obsahom tak možno sa to bude dať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
31.8.24 15:46

Jo, vím že někde ten progesteron nabírají. V Iscare ho nenabírali a tady taky ne, tak uvidíš.. ale je pravda, že jsem někde zaregistrovala, že jiný progesteron berou holky třeba po 2 a 3× denně nebo i ten amelgen 3× denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.8.24 15:51

@Smoothinka no veď podľa je krvi či je h o veľa alebo malo. Keď malo tak navýšia. Takže Clayo neberie krv? Tak pôjdem ako samoplatca do Synlabu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.8.24 15:51

@Smoothinka mala si embryoglue?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
31.8.24 16:05

No, nikdo mi ji po OPU ani před ET nebral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
31.8.24 16:09

Měla jsem vše, co je v tom jejich balíčku All inclusive nebo jak se to jmenuje :lol: ale při prvním ET a KET jsem neměla nic navíc (krom ICSI a kultivace) a chytla se obě.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 17:32

@Smoothinka ale jooo, celkem to jde, nemám úplně potřebu spát, lezim a odpocivam, ale už mě to nebaví teda 😃 spodek cítím, když se zvednu nebo si lehnu na bok, ale nejsem si úplně jistá, co přesně bolí, během stimulace nechodím úplně často na velkou a jsem strašně nafouklá pocitově, vidět to tedy prý není 😊 snažím se hodně pít, tak snad to přejde.. rada bych zítra už trochu fungovala a v pondělí šla do práce 👍🏼 od zítra začínám zavádět progesteron 2-0-2 a ten prý způsobuje ospalost, tak jsem zvědavá 😃 a jak je tobě mamino? 😊 😊

• Citovat
  • Upravit
1753
31.8.24 17:43
@Anonymní píše: Více

Jo tu ospalost môžem potvrdiť…ale da sa to. Dúfam, že si na to telo zvykne alebo také niečo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 17:48

@Wuhu85 a ty zavadis nebo mas tabletku na polykání? Četla jsem, ze pokud se tabletky polykají, mají spoustu nežádoucích účinku.. 😊 a jak se cítíš po včerejším odběru? 🍀

• Citovat
  • Upravit
1427
31.8.24 17:58

V pondělí to do práce dáš :hug: to je dobře, že se cítíš celkem fajn. Já mám 1-0-1, ale je to 400mg a vždycky mi padají víka po obědě, to je fakt krize a kolikrát třeba na 20 minut klimbnu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.8.24 17:59

Zavádim 1-0-1 400 mg Amalgen. Ako dnes som bola oproti včerajšku dosť grogi. Tak uvidím ako to bude zajtra. Mne je dobre. Trochu sa v Prahe nudim ale je my inak dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
31.8.24 18:03

No, občas ten podbřišek cítím, ale jinak nic.. jsem z toho lehce nervózní, tak uvidíme na kontrole. Asi si ještě po návratu zajdu na krev jako samoplatce, ať mám představu a děj se vůle boží.. kdyby to šlo nějak ovlivnit, udělám to, ale nezbývá než jen čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.8.24 18:05

@Smoothinka veď nemusíš nič cítiť. Sa teš, že ti nie je zle :srdce: ja by som sa zbytočnému testovaniu asi vyhla lebo nevieme aké tam majú byt hodnoty a zbytočne sa znervózniš. Kedy máš prvý ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.