IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
28.8.24 12:53

@ZinaJudita1 Tak toto je krása fakt 😍Blahoželám! Nebudú to dvojky? To je fakt diaľnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.24 14:01

@ZinaJudita1 to je krásné, moc gratuluji ❤️

• Citovat
  • Upravit
308
28.8.24 14:53

@ZinaJudita1 moc vám gratuluji. :) To jsou pořádné dvě čárky.

@Wuhu85 :D i když jsem odstříkla vzduch tak to vypadá, že to fungoval normálně. :D A je to úplně stejný jako decapeptyl. Jen sundáš a pícháš jak píše
@Anonymní píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
28.8.24 16:56
@Wuhu85 píše: Více

Sundat čepičku, klepnout, ať vzduchové bubliny vylezou nahoru a vzduch vytlačit, až vyleze první kapička na jehle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
28.8.24 17:05

@ZinaJudita1 gratuluji :dance: :srdce:

@Linda97284 jak se cítíš? Počkej, jak tě nebudou informovat o vývoji embryí? Já si buď měla volat (v Iscare, klidně každý den) a nebo mi volali (v Clayo - obden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.8.24 20:43
@Smoothinka píše: Více

Trošku cítím spodek, ale dá se to. Jen se neohýbám. To mě píchá. Zítra bude snad líp. Nene. Jen zítra budu vědět kolik se jich oplodnilo. A pak až v pondělí. Možná nevyjde žádné. To zjistim až v pondělí. Trošku mě to štve, ale co mám dělat no… jiný CAR jiné zvyky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.8.24 22:08

@Linda97284 držím palce. Skús si zamestnať hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.8.24 10:58

@Wuhu85 jak ti je dneska? Zítra už to vytáhnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.8.24 11:08

@Linda97284 jo tak po Ovitrell som hneď cítila vaječníky a cítim že sa tam dole niečo deje. Zajtra ich vytiahnu áno s uvažujem že pôjdem bez narkózy. Ale to ešte neviem ako bude :zed: dned som mala nočnú moru že som sa prebudila z narkózy a že tam neboli vajíčka. No ta psychika už pracuje poriadne. A čo ty? Už ti volali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.8.24 11:21

@Wuhu85 to jde udělat bez? To jsem ani nevěděla. Všechno bude v pořádku. Uvidíš. Je mi úplně jasný co se ti teď honí hlavou.. ale už jen jeden den. :hug:

Nene, ještě nevolali. Jsem vzhůru od půl 7. I když jsem mohla spát déle. Nešlo to. Po punkci čekání na to co zůstane pak další čekání. Není divu, co to s náma dělá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.8.24 11:22

@Linda97284 kedy ti majú volať? Alebo ako to prebieha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.8.24 11:36

@Wuhu85 tak dvě byly nezralé. A dvě jsou nastartované. Budu jim držet palečky aby vydrželi. Holky to je hrozná horská dráha. Mám úplně obavy, že tam v pondělí přijdu a nic tam nebude. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.8.24 11:39

@Linda97284 Oh to je my fakt ľúto ale ešte stále máš dve. Ja som to takto naposledy mala a obe to dotiahli do 6 dňa ale jedno sa nemrazilo lebo chýbali bunky na placentu a nebolo životaschopné ale druhé to dohnalo a je po PGT v mrazaku. Takže šancu určite máš. Len ma prekvapuje že sú nezrelé. Možno bolo male alebo sa netrafili s Ovitrell? Ja som si včera pre istotu pichla 2. Neviem či to niečomu pomôže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.8.24 11:44

@Wuhu85 Já nevím. Moc tomu sama nerozumím. Taky jsem měla přece 2× ovitrelle. Hlavně jsem čekala, že jich budu mít aspoň 5 - 10. A ne 4. Tak když máš tak málo doufáš že oplodní všechny.. a když zbydou jen dvě ty šance to zmenšuje. Dám si chvilku na zpracování. Ale snad to bude dobrý. Nejhorší je nic nevědět do pondělí.

Tobě budu držet moc palečky abys na tom byla lépe. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.8.24 11:47

@Linda97284 ja som už na neúspechy zvyknutá :lol: myslím že to stále zasiahne ale už s tým dokážem pracovať. To je bohužiaľ realita že na stimuláciu môžeme reagovať stále trochu inak. Čomu ja ale verím je moja klinika. Sú fakt super a hovoria za nich vysledky takže viem že keby aj niečo nešlo dobre že oni spravili prvé a posledné čo mohli. Aké si mala vlastne AMH? Kde si na klinike?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.