Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 píše: Více
Děkuji
doufám v to, teď se samozřejmě budu bát každé kontroly a dokud to dítě že mne nevyndají tak budu asi pořád plašit 🙈
@Smoothinka To je pochopitelné. Ale vše bude ok
Tak to bude krásná dovča <3
Ve 4 + pes? ![]()
@Smoothinka ale ty si mala veľa vajíčok a mali ste dobrý spermiogram. U nás je to horšie ale dúfam v to jedno embryjko aspoň. A naše ešte pôjdu asi na PGT kvôli veku. To už tie chrokozomalne vady nie sú sranda
Holky dala som si cibuľačka a gulášek
ako neuveríte ale vyzerám ako tehotná
ty brdo ja už fakt chcem aby ich vybrali. Ja si neviem predstaviť čo cítiš holky čo majú tak 20 ![]()
@Wuhu85 Já si to taky říkala, že to tam musí fakt tlačit, když jich tam máš 20
Ale pořád si říkám, že všechny musí být kvalitní, když je jich tak málo! Takže v tom teď budeme žít!
Jinak vypadám obdobně
Jsem tu zajetá pod stolem, snížila jsem si židli, aby kolegové neviděli ten vyvalený pupek.
@Linda97284 mne pred pár týždňami keď som bola doma my známa chytila brucho či som v očakávaní. Som na ňu cumela či jej hrabe lebo to som bola najedená a po poslednej stimulácii aj dosť nafúknutá…
@Wuhu85 No
Já nejsem moc ok s tím saháním na břicho.
Za mě se to nedělá ![]()
Nás se všichni ptají, kdy bude mimi? A proč už není, tak jsem se naučila říkat, že to nejde. Aby mlčeli.
To je vždycky uzemní. ![]()
@Wuhu85 píše: Více
No cítím se úplně na nic, snažím se to nějak vstřebat, ale zítra bude lépe půjdu do práce tak člověk aspoň přijde na jiné myšlenky. Hold to vyjde jindy 😊 věřím, že nám všem se tu podaří splnit si ten sen ![]()
@Smoothinka Koľko ti vlastne ostalo embryii po tej kultivácii?
@Opicka rozpustila tak dve promin som si myslela že ste mali 4. Ale 2 sú super.
@Wuhu85 v pořádku je nás tu tolik, že se to plete 😊 ano je to dobré 😁
Vám holky moc držím palce ❤️ 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.