Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
On se sice tváří jak morous, ale já proti němu nemůžu říct ani popel a jsem s ním nadmíru spokojená
tak to jsem zvědavá, co ti zítra řekne, ale oni jsou fakt poctiví a snaží se vytěžit fakt maximum
@Linda97284 píše: Více
Jj, taky jsme tak měli.. mají buď tento balík nebo ještě dražší balík
ale co už, když by to vyšlo 🙏 i když je pravda, že při 1.IVF jsme měli jen ICSI a prodlouženou a taky se chytlo
@Linda97284 no zajtra uvidí asi či tie malé rastu a ako rýchlo. No a keď bude vidieť perspektívu tak možno počká do piatku. Ale podľa mňa my ich už vo štvrtok vyberú. Tie maličké majú len 8mm a on potrebuje 12 mm minimálne. A zároveň tie veľké nesmú prerásť. No me to napínavé do konca. Hlavne aby v tých 4 boli vajíčka. Minule som mala prázdne.
@Smoothinka No kdybych šla po 5. a pokaždé připlácela… nevím, nevím
![]()
3. ti vyjde! ![]()
Ale stejně kolik toho stresu kolem je a přemýšlení. 1 IUI jsem oplakala 2. už bylo ok. to jsem přijala mnohem lépe. Uvidíme co IVF ![]()
@Wuhu85 No já vím..
U mě je to to samé. Mohli bychom počkat na ty 2, ale to jedno mi možná přezraje. Každopádně… třeba ti dojedou i ty dvě a budeš mít 5 a víc!
To bych ti přála ![]()
Ježíš, to je prostě fakt napínavé.. určitě tam nějaké bude, prostě musí ![]()
Byla jsem dnes. Čekám na výsledek, pošlou mi ho mailem a do Clayo poštou ![]()
Holkyy, tak už to přišlo.. hcg 684
ale na kontrolu až 16.9., až se vrátíme 🙈
@Smoothinka no paráda zlato
Jedeššš
Ma to motivuje že Clayo fakt vie čo robí. Ako fakt nie je klinika ako klinika.
@Smoothinka Juhuuuu teď už můžu pogratulovat na jistotuuuu. Takže gratuluji, doufám, že vše půjde jako po másle
žádné ranní nevolnosti a zdravé miminko za pár měsíců!
![]()
Aaano, naprosto s tebou souhlasím - není klinika jako klinika, což se mi potvrdilo i tím počtem embryí. Nejlepší výsledek za ty skoro 4 roky, i když jsem o 4 roky starší ![]()
Takže já věřím, že to klapne I u tebe. Oni ty zázraky umí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.