IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
24.8.24 20:28
@Anonymní píše: Více

Predpokladam, že to půjde - kamarádka absolvovala celé těhotenství s antidepresivy (bez IVF tedy, ale léčbu během těhotenství ji nikdo nevysadil).
Ale IVF, těhotenství, porod a období po porodu je fakt mega psychicky náročné a určitě to konzultuj nejen s lékařem, který bude provádět IVF, ale i s lékařem který antidepresiva předepsal. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.24 21:06

@Smoothinka další kontrolu mam v úterý 🤩 🍀 OPU prý asi pátek nebo sobota.. mám zvýšené jednotky Puregonu + od zítra pícham Ganirelix, já si bláhově myslela, ze těch prvních 5 injekci je všechno 😃 a jestli mě prý Puregon stipe, tak se mám těšit na ten Ganirelix 😁 no mám z toho dobrý pocit, snad to dotáhneme do šťastného konce 🍀

• Citovat
  • Upravit
24.8.24 22:21
@Anonymní píše: Více

Taky jsem měla menší folikuly i na poslední kontrole dali mi ještě injekce na „dopečení“ těch menších😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.24 22:24

@Smoothinka no právě já mívám silné MS bolesti odjakživa bez prášku na bolest se nehnu😁 asi proto mě to hodně vyděsilo 😁 určitě nam ta krev dopadne dobře :srdce:
@Wuhu85 děkuji za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.8.24 22:29
@Opicka rozpustila píše: Více

To bude dobrý, veď je to iný stav tak sa asi normálne ani nemáte cítiť. Ja som dnes akosi dole. Boli ma celý deň hlava a už aby to bolo fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.8.24 22:31

@Linda97284 ako ti je? Mne tak boli hlava celý deň :zed: už aby som fakt nedbala keby my vybrali mojich malých votrelcov :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.24 22:32

@Wuhu85 to věřím, já spíš cítila hodně vaječníky 😁 hlava začala až po transferu 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.8.24 22:34
@Opicka rozpustila píše: Více

No normálne ma neboli až dnes. Vaječníky veľmi necítim keďže nemám veľa folikulov ale brucho už mám ako tehotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.24 22:41

@Smoothinka Děkuji moc, člověk se zkušenostmi druhých trochu uklidňuje. Přeji hodně také štěstí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
24.8.24 22:49

@Wuhu85 no já to měla asi způsobené i z práce, mám ji fyzicky náročnou dost 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.8.24 22:51

@Opicka rozpustila nešetríš sa teraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.24 23:03

@Wuhu85 po transferu mi doporučili neschopenku tak jsem jí využila, abych si to pak nevycitala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
24.8.24 23:06

@Wuhu85 hlava mě bolí, ale většinou, protože zapomenu pít. Říkali mi pijte hodně. No tak se snažím aspoň ty dva litry za den.

Jinak cítím pravou stranu. :D ale jen v určitých chvilkách. Ani nevíš jak se těším na OPU až to ze mě vyndají (i když jen pár mršek). A ten přefouklý pupek snad splaskne. Jinak mě bolí prsa jak před MS…

Doufám, že ti v pondělí dají taky info kdy půjdeš. A bylo by hezké, kdyby nám to vyšlo stejně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
24.8.24 23:09

@Opicka rozpustila pokud máš fyzicky náročnou práci, tak je to samozřejmě pochopitelné. :) … lepší zůstat doma! Aby se tam pořádně lumpík zavrtal. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
25.8.24 08:10

@Linda97284 ja si myslím, že pôjdem tiež v stredu. Moja doktorka tam síce nie je ale asi ma preberie ten zástup. Ja tiež mám aktívnejší pravý tak ho cítim viac. Ľavý ma pichol tiež včera ale neviem čo keďže mám tam jeden folikul. Ja ten spodok az tak necítim akurát mám už toho dosť. A furt musím niečo riešiť. Mi zle nalakovali auto a je to vidieť tak budúci týždne tam musím ist sa s nimi hádať :zed:

Příspěvek upraven 25.08.24 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.