IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.8.24 21:36
@Anonymní píše: Více

Taky mě to chvíli štípalo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 22:10
@Wuhu85 píše: Více

Královský řízek. :D Já se přiznám, že jsem všežravec. Papám teda na můj vkus hodně. Ale kolegyně mi vždycky říkají, počkej po 30 to se začne ukládat a už se budeš hlídat. Tak čekám, ale zatím mám v šuplíku vždycky čokoládu. A takové prasárny jako řízek atd si neodpustím. :D doufám, že si v pohodě (ty i léky) dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 22:11

No jsem taky lemra a pár minut taky vydržím na gauči po píchání všeho, ale nejvíc mi vadí ten Decapeptyl. Vždycky píchám pomalu.. :) Asi záleží každý to má jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.8.24 22:13

@Linda97284 áno prišla som okolo 8 večer. To bol zážitok. S chladiacou taškou. Sehr sexi :D ale hlavne že mali druhé balenie. Tak dnes som už aj ja mala 300 jednotiek. Síce neviem čo tým chcú dosiahnuť ale budiš. Ty máš zajtra kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 22:13
@Smoothinka píše: Více

Určitě vydaří. Nepamatuješ si… u druhého IVF ti nechali stejný protokol i stimulaci? Nebo zkusili jinak abys měla třeba víc?

To je jasný že třetí IVF vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 22:17

@Wuhu85 :D sexy nebo ne. Hlavně že jsou v lednici jehly! :D

Zítra ano. Vzala jsem si HO, protože zítra nejdu dopoledne ale až později a už to začíná být podezřelé, že chodím tak často k lékaři. Šéfovi to vysvětlovat nechci. Snad to bude dobré a roste to. A doufám, že ty 4 pěkně zrají. To jedno asi přezraje. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 22:22

Vedlejší účinky

Holky, to mi řekněte. Máte taky někdo problém s vlasama? Hrozně mi padají. Strašný množství. S tímhle tempem jsem ve 30 plešatá. Nevím jestli je to tou stimulací nebo mám prostě špatné období. Další věc. :D přibral jste někdo? Já si dneska stoupla na váhu a mám o 3 kila navíc… a ještě vypadám jak puberťák… to akné… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.8.24 22:54

@Linda97284 práve dnes som sa ta chcela pýtať na vlasy. Padajú. To je z toho ale pri krátkom som to veľmi neregistrovala. Váhu mám rovnakú. U mňa to príde az po OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.24 23:31

@Linda97284 vlasy mi nepadaji, nedávno jsem taky stoupla na váhu a 5kg nahoře 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 06:31
Štípal a pálil a svedil až Geniatrix, jinak Gonal a Meriofert byl v pohodě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 06:32

A kdy jsi měla tu poslední stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 06:33

@Smoothinka Březen 2023

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 07:02
@Linda97284 píše: Více

Při prvním jsem píchala Gonal (dávky házím do přílohy)

Při druhém mi dali Meriofert (sestřička mi říkala, že Gonal je drahý). Ale v Clayo mi říkali, že mám nižší hodnotu LH - snad to píšu dobře, a v tom Meriofertu je přidaná (dyztak @Wuhu85 doplní, taky mi to tu objasňovala :hug: ). A to jsem pichala 300 celou dobu

Při třetím mi v Clayo řekli, že jejich strategie je neměnil vítězný tým, takže jsem dostala Pergoveris (jako Gonal, obohacen o LH) a celou dobu jsem pichala 225!

Příspěvek upraven 23.08.24 v 07:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 07:13

To je docela dlouho, viď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.8.24 07:16

To je šílený. Kolik toho padá. :oops:

@Smoothinka No paráda… tak jak mám 300 jednotek od začátku, tak mi ty injekce nevyšli. A kdybych vzala a doplatila Pergoveris, tak to vychází na 2×900 jednotek a to je 32 tisíc za doplatek na zbývající injekce.. :D takže mám Meriofert a doufám, že to teda nebylo špatně rozhodnutí. :,( 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.