Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
Královský řízek.
Já se přiznám, že jsem všežravec. Papám teda na můj vkus hodně. Ale kolegyně mi vždycky říkají, počkej po 30 to se začne ukládat a už se budeš hlídat. Tak čekám, ale zatím mám v šuplíku vždycky čokoládu. A takové prasárny jako řízek atd si neodpustím.
doufám, že si v pohodě (ty i léky) dorazila.
@Anonymní píše: Více
No jsem taky lemra a pár minut taky vydržím na gauči po píchání všeho, ale nejvíc mi vadí ten Decapeptyl. Vždycky píchám pomalu..
Asi záleží každý to má jinak ![]()
@Linda97284 áno prišla som okolo 8 večer. To bol zážitok. S chladiacou taškou. Sehr sexi
ale hlavne že mali druhé balenie. Tak dnes som už aj ja mala 300 jednotiek. Síce neviem čo tým chcú dosiahnuť ale budiš. Ty máš zajtra kontrolu?
@Smoothinka píše: Více
Určitě vydaří. Nepamatuješ si… u druhého IVF ti nechali stejný protokol i stimulaci? Nebo zkusili jinak abys měla třeba víc?
To je jasný že třetí IVF vyjde!
@Wuhu85
sexy nebo ne. Hlavně že jsou v lednici jehly! ![]()
Zítra ano. Vzala jsem si HO, protože zítra nejdu dopoledne ale až později a už to začíná být podezřelé, že chodím tak často k lékaři. Šéfovi to vysvětlovat nechci. Snad to bude dobré a roste to. A doufám, že ty 4 pěkně zrají. To jedno asi přezraje.
![]()
Holky, to mi řekněte. Máte taky někdo problém s vlasama? Hrozně mi padají. Strašný množství. S tímhle tempem jsem ve 30 plešatá. Nevím jestli je to tou stimulací nebo mám prostě špatné období. Další věc.
přibral jste někdo? Já si dneska stoupla na váhu a mám o 3 kila navíc… a ještě vypadám jak puberťák… to akné…
![]()
@Linda97284 práve dnes som sa ta chcela pýtať na vlasy. Padajú. To je z toho ale pri krátkom som to veľmi neregistrovala. Váhu mám rovnakú. U mňa to príde az po OPU
@Linda97284 vlasy mi nepadaji, nedávno jsem taky stoupla na váhu a 5kg nahoře 🤣
@Anonymní píše: VíceŠtípal a pálil a svedil až Geniatrix, jinak Gonal a Meriofert byl v pohodě
@Linda97284 píše: Více
Při prvním jsem píchala Gonal (dávky házím do přílohy)
Při druhém mi dali Meriofert (sestřička mi říkala, že Gonal je drahý). Ale v Clayo mi říkali, že mám nižší hodnotu LH - snad to píšu dobře, a v tom Meriofertu je přidaná (dyztak @Wuhu85 doplní, taky mi to tu objasňovala
). A to jsem pichala 300 celou dobu
Při třetím mi v Clayo řekli, že jejich strategie je neměnil vítězný tým, takže jsem dostala Pergoveris (jako Gonal, obohacen o LH) a celou dobu jsem pichala 225!
Příspěvek upraven 23.08.24 v 07:15
@Wuhu85 píše: Více
To je šílený. Kolik toho padá. ![]()
@Smoothinka No paráda… tak jak mám 300 jednotek od začátku, tak mi ty injekce nevyšli. A kdybych vzala a doplatila Pergoveris, tak to vychází na 2×900 jednotek a to je 32 tisíc za doplatek na zbývající injekce..
takže mám Meriofert a doufám, že to teda nebylo špatně rozhodnutí.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.