IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
21.8.24 19:49

@Wuhu85 hele, mně vadilo i jak chlap dýchal, chrápat, nedej bože aby třeba zakašlal :mrgreen: Takže zítra kontrola a pro léky, co jsem tak zaznamenala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
21.8.24 19:56

@Smoothinka jj v poledne kontrola a pak budem ešte musieť robiť a potom pôjdem do Francie. Je to asi 2 hodiny jazdy autom takže to sa da zvládnuť. Chlap sa navodil že po to pôjde v piatok, ale neviem či mu to vydajú.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.24 21:14

@Smoothinka Ahoj, no už nás naštěstí přešly otázky “proč my” protože v centru je tolika lidi se stejným problémem a díky bohu za to, ze se to dá v dnešní době řešit ❤️ u nás to také nikdo neví, ví to je švagrová, že jezdíme do centra, ale ze podstuoujeme IVF jsme nikomu neřekli.. je to pro nás lepší, člověk se vyhne strašně moc otázkám 😊 děkuji za podporu 🤩 👍🏼 celou skupinku jsme neprocitala, tak se chci zeptat do jaké party patříš ty? Jsi ještě ve fázi stimulace a odběrů nebo už je úspěšně po všem? 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.24 21:19

@Wuhu85 ty brďo, moc nevím v čem se liší dlouhý protokol, to byla jako nějaká ještě příprava před tím “hlavním” cyklem? 😊 👍🏼 stejně mě nepřestane udivovat, jak jsme my ženy silné a vše tohle podstoupime relativně s klidem přestože totalne vyjdeme ze své komfortní zóny 🤩 🍀.. jinak to rada čtu, ze žádný komplikace nejsou, přeji ať to takhle pěkně jde až do samotného konce 😊

• Citovat
  • Upravit
1753
21.8.24 21:23
@Anonymní píše: Více
Áno to je 14 dni pred cyklom utlmovacia injekcia a musí sa odmenstruovat medzi tým a potom sa začne stimulácia ako pri krátkom protokole ale pichanie si iba FSJ a nie Dipherelin.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
21.8.24 21:29
@Wuhu85 píše: Více

Fiiiiha, tak to je fakt mazec. Ale jak píšeš, je to lepší než to Slovensko.. tak hlavně opatrně a v pořádku dojeď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
21.8.24 21:35
@Smoothinka píše: Více
jo moc sa my tam nechce ale keď musím tak musím. Do prace to mám tiež hodinu takže tragédia sa nedeje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
21.8.24 21:37

Přesně tak, člověk se jednak vyhne zbytečným otázkám, ale hlavně má prostor sám na sebe a soustředit se na celý proces.
:mrgreen: já jsem ta parta čekající na krev (v pondělí)
Je to naše 3.IVF. Z prvního IVF máme dceru, z 2.IVF se nám zastavila všechna embrya ve vývoji a teď teda 3.cyklus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
21.8.24 21:40
@Wuhu85 píše: Více

A budeš tam mít dost do konce stimulace nebo budeš muset pak ještě shánět další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
21.8.24 21:47

@Smoothinka mala by som mať dosť ale asi takticky vyčkám čo mi povie klinika. Mne chyba max na dva dni takže to tak odpovedá. Otázka je či my to zajtra nenavýšia. Neviem čo mám tam dole zatiaľ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.8.24 07:32

@Linda97284 Ahojky, no jak je? U mňa sa už drží voda, napuchnuté prsia, zaludok sa nevie rozhodnúť že čo chce :D Dnes kontrola a idem busom aby som mala pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 07:50

@Wuhu85 Ahoj! No spodek začínám víc cítit až teď. Prsa nemám žádné ani normálně a ani během stimulace se to nezlepšilo :D A žaludek…, přála bych si abych žrala míň teda. Dneska jsem stoupla na váhu. :lol: Víc jsem snad ještě nikdy neměla.

Jinak co se týká energie a nálady, tak včera a dnes je to mnohem lepší :lol:

Jsem zvědavá jak ti to dopadne budu držet palečky ať ti najde alespoň dvojciferné číslo! :potlesk: Dobře dojeď na kontrolu busem a pak pro dávky do FR.

Jinak jsem včera po 1. míchala Meriofert. Žádná věda teda, ale odpadu strašně… To budu mít kontejner na injekce brzo plný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 07:52

Víte v čem máte problém? :) Jak dlouho se snažíte? A pokud ti to nevadí, prozradíš, kolik ti je? :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.8.24 07:55

@Linda97284 ja spodok len sem tam ako pri menzes ale nič extra. Preto mám obavu či reagujem. No prsia už napuchnuté, akné ako v puberte :D neviem sa veľmi sústrediť a energie mám viac ako predtým som hyper ale rýchlo sa unavým. Snažím sa mať prechádzky aspoň aby bolo prekrvenie. Doteraz si pichala čo že miešaš Meriofert? Ja mám Menopur 600 čo my vyjde tak 2,5 injekcie a mám jednu fľaštičku a priložené také male injekcie s ihlami a dávkovaním a si to z fľaštičky natiahnem rovno injekcie. Ale tiež maturujem z toho. Na začiatku my aj vytieklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 08:03

@Linda97284
Ahojky, hele problém je zřejmě partnerům spermiogram a mě na genetice našli malou gonosomalni mozaiku na hranici významnosti (6,6%).. ale spíše se přiklání k partnerovo pomalým spermiím 😊 jinak vše OK.. máme za sebou dvě IUI, ale bohužel nic.. je mi 28, teď to bude dva roky, co to nejde.. ani jsem nikdy neměla žádného ducha, zamlklé těhu, proste během těch dvou let ani náznak.. rok jsme to neřešili a po roce přešli do CAR, partnerovi je 35, tak zase nechceme aby první dítě měl ve 40 😂 a co ty?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.