Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 Tak dneska už mě tlačí spodek pořádně… Jsem zvědavá co mi řeknou na kontrole. ![]()
@Linda97284 píše: Více
Určitě to špatně rozhodnutí nebylo a bude tam to „zlaté“ vajíčko
každá reagujeme jinak ![]()
Mně teda vlasy při stimulaci nepadaly nebo jsem to aspoň nijak nezaregistrovala.. ale cca 6 týdnů po porodu to byl mazec. Mám vlasy po zadek, takže všude pokrývka z vlasů, měla jsem regulérní kouty a místama mi prosvítala na hlavě kůže ![]()
@Smoothinka píše: Více
To mi ani neříkej. Jedno česání po mytí vlasů…
a to ani nechci ukazovat co mám na posteli po ránu. ![]()
@Linda97284 možno ti narástli ďalšie. Mňa netlačí vôbec nič, veď ani nemá čo kvázi ale celkovo je my všeliak. Napína ma, nálada pod psa celkom, jesť my veľmi nechutí. Držím palce na kontrole a dúfam že nejaké pribudli ![]()
@Smoothinka Tak to moc gratuluji
A držím palečky aby vše dopadlo jak má
Taky bych si přála alespoň 2 dětičky, ale budu ráda když se povede i to jedno zdravé.
A chápu tedy správně že teď máte 3tí pokus a jste nějak v začátku?
@Linda97284 Zatím budeme docházet tam, nebudeme dávat na případ jedné osoby, každé tělo je jiné a jinak léčby snáší. A hlavně ta klinika už má pro nás trošku význam, protože jsme zjistili s přítelem že vlastně kousek od té kliniky jsme se poprvé poznali
A to už má nějaké kouzlo, to je jak osud ![]()
A jak se cítíš po těch injekcích?
@Linda97284 Když to vidím doufám že nebudu plešatá
Tohle je můj běžný stav každý den po česání a to ještě nejsem v žádném procesu ![]()
@Kamule066 Niečo ti potom chýba. By som si nechala skontrolovať vitamíny a minerály a podobne. Aj stres to robí…
@Kamule066 píše: Více
To je krásný. Tak tam se to určitě povede. Já mám nízké AMH, takže jsem toho tolik nevytvořila
A pocity, jak píše @Wuhu85 nálada na prd. Jinak trošku cítím podbřišek, ale nic hrozného. Ale jsem nafouklá jako balón…
@Wuhu85 Třeba nám oběma ještě přibudou. A i kdyby ne, říkám si, když jich máme tak málo, tak to musí být pořádná kvalitka
![]()
@Linda97284 vieš ja som mala naposledy prázdne folikuli takže ss toho asi najviac bojím. Preto my dali dlhy protokol žeby to malo ten problém vyriešiť. Tak uvidíme tiež verím že aspoň niečo z toho bude. Ale možné je teda všetko. Ja viem myslieť pozitívne ale to je fakt po toľkých katastrofách ťažko pre mňa keď vidím že to drhne ![]()
@Wuhu85 Je mi to úplně jasné, že ta nejistota je ubíjející. Mám to stejně. Ale pořád si říkám, že toho bojovníka prostě budeme mít. A i kdyby ne, tak já si popláču a půjdu dál. Samozřejmě, že to mám trošku jinak než ty. Přece jenom je to moje první IVF a ještě si to nehradím sama. Upřímně nevím co bych dělala, kdyby mi na to pojišťovna nepřispívala.
Studovala jsem do 24 let, takže teď je to 3 roky co mám plnohodnotný příjem a loni v listopadu jsme se nastěhovali do svého a dodělávali bydlení, takže jsme si vyprázdnili účty docela dost a dodnes doděláváme postupně skřínky a další blbosti. Tohle je další zásah do financí. A kdybychom to měli platit sami, tak si asi ještě chvilku počkáme…
Čas ukáže.
Ale oni to dají. Já v to věřím.
@Wuhu85 To je u mě dost pravděpodobné
Příští měsíc to budu asi řešit razantním sestřihem
Každopádně je možné užívat vůbec při ivf nějaké vitamíny? Chtěla jsem si koupit teď něco na ty vlasy ale řekla jsem si že asi ještě počkám.
@Linda97284 Tak to jestli budu mít ještě horší náladu tak se ten můj chlap asi odstěhuje na dobu neurčitou
Jinak kolik vás stojí IVF s pojišťovnou? Doplácíte něco? Pročítala jsem na netu různé ceny a je mezi nimi docela rozdíl velký.
Holky můžu tykat? Předpokládám že takový věkový rozdíl mezi námi nebude
![]()
@Kamule066 nás to vyšlo na 31500,– + léky, ale my v tom máme i dárce
@Kamule066 no já mám 32.000 plus připlacený fertile plus čip za 3.500 a ještě teď nevyšly jednotky tak cca 8 tisíc za Meriofert… je to drahá sranda
Já tykala ani se neptala. Takže ano. A jestli se to někoho dotklo, tak mi dejte vědět a omlouvám se. ![]()
@Linda97284 Ako samoplatca to stojí podľa toho čo si dáte aj s genetikou embryii aj podľa počtu embryii okolo 130-150000 tisíc podľa kliniky a počtu embryi. Takže pre samplatcu je to brutal. Fakt ale záleží čo si dáte za služby k tomu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.