IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
23.8.24 20:29
@Linda97284 píše: Více

Já taky balím na poslední chvíli, ale uklizeno mám :mrgreen: kolikrát ještě balím hoďku před odjezdem. Pak jde chlap skládat věci, psa, dítě do auta, já ještě pofackuju co kde leží a tradaa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 20:34
@Opicka rozpustila píše: Více

No, já právě na to koukala jak těle na nový vrata. A pak jsem koukala, že třeba PFC mají balíček, kde jsou už ty věci navíc (embryo glue, asistované hatching a tak..). Kdežto třeba Iscare má jen ten KET a když si nic nepriplatis, tak je to tvoje volba.
Děkuji, nápodobně :hug: :srdce: vůbec nevím, kdy se dozvím výsledky. Dostala jsem zadanku, abych mohla do laborky tady a nemusela jezdit do CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.24 21:06

@Smoothinka taky děkuji :srdce: no já jedu do CARu a říkali do půl hodiny, ale mám to tam kousek 😁
Jinak já balím během týdne před odjezdem a vybavuji hned jak přijedu jsem asi blázen 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 21:16

Tak to je super, že do půl hodinky budou výsledky :srdce:
Joo, vybalit se musí u nás taky hned. Nesnáším poválené tašky s oblečením :mrgreen: a ideálně hned po příjezdu aspoň 1-2 pračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.24 21:26

@Smoothinka ale jsem z toho lehce nervózní v noci mě probudili křeče v břiše jako těsně před MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 21:29

@Opicka rozpustila prcek sa tam už rozťahuje a robí si miestečko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.24 09:26

@Wuhu85 doufám v to, uvidí se v pondělí 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.8.24 09:27

@Opicka rozpustila určite to tak je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.24 15:56

Ahojky holky, tak u nás máme první kontrolu za sebou.. OHSS nehrozí, máme 7 hezkých folíků a par menších 👍🏼 😊 Za mě je to hezky i doktorka chvalila 😊

• Citovat
  • Upravit
1753
24.8.24 16:40
@Anonymní píše: Více
Áno to je super výsledok. Ešte kľudne môžu tie menšie nárasť. Držím palce :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.24 19:55

Dobrý den holky, omlouvám se za anonym, ale na miminu se pohybuji, proto prosím anonym. Mám jen takový dotaz, zda měl někdo z vás zkušenost z IVF pokud užíval antidepresiva. Prosím nic takového se neděje, spíš se ptám, zda to vůbec jde, možná do budoucna :,( Děkuji

• Citovat
  • Upravit
308
24.8.24 20:01

To je parádní. :potlesk: :palec: krásné zlepšení soboty :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
24.8.24 20:02

S tím ti nepomůžu. Nikdy jsem to ani v žádné diskuzi neviděla. Tohle je spíš dotaz na lékaře. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
24.8.24 20:16

Chápu :hug: já jsem taky na prášky.. dokud to byly jen bolesti jako při menstruaci, tak jsem plašila, ale dalo se. Za to dneska odpo to jsou křeče, že jsem myslela že ani nedojdu ten kilák domů.. a to že jsem měla „lazy day“. Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
24.8.24 20:17

To je paráda, kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.