IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
23.8.24 13:35

@ballukas Já mám 4 roky po laparce mimoděložního těhu kde mi zjistili srůsty na vejcovodech. Tím pádem mi jeden odebrali a když jsem šla na kontrolu tak mě poslali pod kudlu po druhé že to vajíčko mám v tom druhém. Takže jsem s jedním, vejcovodem se srůsty. Myslím si že doktorka by ti měla poradit zda to nějak řešit nebo ne. Ale srůst jako takový pokud je to bez komplikací tak neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.8.24 13:38

@ballukas A jestli to správně chápu tak druhý vejcovod máš ještě? Ale srůsty se objevili na druhé straně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 13:43

@ballukas Tak genetika aj keď vám niečo ukáže si myslím tak embryjka nemáte vyšetrené na genetiku? Na imuno by som počkala to by malo byť skôr ako genetika. Viem že ženy kvôli tomu potrácajú. Máte ak odber NK buniek z delohy? Ak je toľko potratov tak by som pátrala po tom prečo sa vám to deje. Na hematologii ste bola? To vám može teda ukázať aj hematologia či si nebuďte musieť pichat niečo na riedenie krvi. Ako je to na vás. Či si počkáte na vysledky alebo pôjdete na transfer s tým že o to môžete znova prísť. Všetko by som konzultovala s lekárkou a vyhľadala by som ďalšieho na druhý názor. Normálne sa to stáva že žena občas neovuluje. Nie je to nič nenormálne. A bola ste po stimulácii takže telo sa s tým vyrovnáva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 14:22
@Kamule066 píše: Více

Děkuji :hug: ano, je to náš 3.cyklus IVF a dalo by se to tak říct, že jsme na začátku, čeká nás dlouhá cesta, jsem teprve v 4tt, ale těhotenské testy sílí, tak uvidíme co dále

Příspěvek upraven 23.08.24 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 14:24
@Linda97284 píše: Více

Teeda.. chápu tě, ja to tolikrát obrecela, jak mi padaly. Pak mi začalo růst takové chmyri, s tím nic prostě neuděláš- jak je to krátké, tak to nikam nesepneš.. no, prostě I'm sexy and i know it :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 14:35
@Kamule066 píše: Více

My doplaceli v roce 2021 cca 27 tisíc + léky
Teď v květnu jsme platili 44 a byla v tom i genetika + léky
No a tam kde jsme nyní je to cenově trochu jinde 🙈 mají jen balíčky, kde je spousta metod, takže jsme se s genetikou dostali skoro na 2× tolik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.8.24 14:36

@Smoothinka Když budu plešatá, ale budu mít v náručí miminko, budu to snášet lépe. :lol: :lol: :lol: hahahaha Tobě už se blíží ta krev viď a hlavně dovo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.24 15:41

@Kamule066 pravý vejcovod ještě mám, srusty jsou na levém vajecniku. Takže bych měla zavolat doktorce, že jsou srusty a jestli je s tím potřeba něco dělat? Ona mi totiž i na moje přání udělat průchodnost pravého vejcovodu že proč to chci, když bude další transfer. No, my to chtěli nechat na přírodě v tom čekání na další transfer. Tak mám z toho pocit, ze mi zase řekne, proč to řeším když bude transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.24 15:45

@Wuhu85 genetiku embryi nemáme, bylo to první IVF a vůbec mě nenapadlo, že bysme toto mohli potřebovat. Hematologii mám, tam je vše ok. NK buňky nemám, to je prosím zvlášť mimo imunologii a genetiku? Kde se to dělá? My si počkáme až budou vyšetření, spíš mi šlo o to, jestli se s tou ovulaci da neco udělat do doby transferu, nebo jestli nás prostě čeká řízený cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 15:48

@ballukas NK bunky je imunologia ale berie sa priamo z delohy vzorka. Na transfere sa fakt dohodnite s klinikou, že čo a ako. Ja sa fakt neviem aký je postup. Tak ďaleko som bohužiaľ nikdy nebola…držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.24 15:53

@Wuhu85 děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 16:00
@Opicka rozpustila píše: Více

No, joo jenže třeba PFC má KET asi za 27 tisíc, v Iscare myslím teď bylo 11, ale v tom PFC jsou už další metody.. I když chápu, že ne každý je prostě chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.8.24 16:02
@Linda97284 píše: Více
:lol: :srdce:
Ano, v pondělí krev a pak tradaaaa.. už jsem se dala do úklidu, protože vždycky když odjíždíme, tak musím mít uklizeno, ať se vrátíme do uklizeného :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.8.24 16:35

@Smoothinka Tak to já jsem opak. Balím last minute a podle toho to pak vypadá :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.24 18:07
@Smoothinka píše: Více

Je pravda, že jsem si nezjišťovala bližší informace, jen mě to překvapilo.

Budu ti držet palce v pondělí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.