Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
Ano dneska končím. Dopichuju co mám a k tomu 2× Ovitrelle. Nevím proč ale při poslední návštěvě mi napsali ještě jeden, že mám vzít dvě.
Mám to stejně. Prvně jsem doufala, že jich tam bude dost a po 2. Jsem zase doufala, že tam těch pár aspoň zůstalo a jsou ok. Dej mi vědět až budeš po!
ty 4 tam určitě dozráli a bude to pořádná kvalitka
![]()
@Linda97284 Máš asi double trigger. Neviem presne ako to funguje, ale možno aby boli istý že všetko bude zrelé. No jasne že budeš mať super kvalitu. Kvantita fakt nie je všetko. Kopec žien ich má veľa a nič z toho. Uvidím čo mne povedia ale pred tými kontrolami to je fakt des. Ale akosi to už beriem tak ako to je a aj tak s tým nič neurobím. Tak len dúfať že medzi nimi je to zlaté a že nájdu dobrú spermiu. Ako Hlinkovi verím, že ten fakt urobí maximum pre to. Tak musím už konečne začať dôverovať aj svojmu telu
ze tento mesiac vylezie zlaté ![]()
Můžu dotaz? Ty jsi byla taky na hysteroskopii a skratchingu dělohy v minulém cyklu? Budete tedy mít rovnou ET?
@Opicka rozpustila píše: VíceČože? Veď si mala pozitívny test? To ako fakt bol Ovitrell alebo biochemko? Fakt ma to neskutočne mrzí
@ol030124 píše: Více
Práveže ja som bola na hysteroskopii kde sa pozreli či nemám nejaké zrasty a podobné anomálie. No a brali my vzorky na zápalovému bunky či nemám skrytý zánět a na NK bunky. Ono sa chodí na to väčšinou v prvej polovici cyklu a na NK bunky v druhej polovici takže u mňa tie NK bunky asi nie sú relevantné. A on my hovoril že ako odobral tie bunky tak sa vlastne urobil ten scratching či ako. Už si to presne nepamätám. Ale bola som na to v červnu takže u mňa to asi efekt už nebude mať lebo jeden cyklus som mala medzi kvázi. Ak som dobre pochopila ide sa na to cyklus pred vkladom.
Právě proto jsem se ptala, protože jak mi říkali v CARu tak to má mít vliv, aby se to lépe ujalo, že to vyprovokuje nějaké buňky a proto se to dělá předchozí cyklus před vkladem. Takže u tebe to byla spíš jen kontrola zda je vše ok? Doufám, že ti to vyjde i tak.
@Opicka rozpustila píše: Více
Cooo? Já už tomu fakt nerozumi
drž se ![]()
Bude tam určitě to zlaté
a určitě vyberou dobrého plavce. Připlácíš za nějaké metody k výběru spermií?
Taky v to doufám. A říkám si všechno je, jak má být.
Stejně s tím nic neuděláme…
@Opicka rozpustila
To mě moc mrzí
![]()
@Smoothinka Ano mám čip - fertile plus. A ještě v tom balíčku máme IMSI… Měla si ty něco? Kdy budeš vědět výsledky krve? ![]()
@ol030124 píše: Více
U mňa to bolo kontrolné či tam nemám prekážku lebo kamoške robili a našli jej tam nejaké zrasty a potom by sa embryjko nechytilo. Úplne od veci to nie je a skĺbiť to s tým scratchingom.
@Smoothinka píše: Víceoni majú balíček kde je asi všetko. Vždy som platila všetko a vzhľadom že mame zle spermie tak si myslím že to dajú automaticky čo je potrebné
Ani nevím v tu chvíli jsem se ani na nic nezeptal byl to takový šok
@Smoothinka no taky tomu úplně nerozumím 🙂 ale v září zkusíme KET tak uvidíme, tobě moc držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.