Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
I se zástupem to bude dobré!
co udělali špatně? Neřádi. Další nepříjemnosti řešit
![]()
@Linda97284 mala som tam preklep. Zle my ho nalakovali. Netrafili sa tónu a predok mám tmavší a je to fakt vidieť. Ale teraz to nebudem riešiť. Až po tom všetkom. Stále da niečo komplikuje sa my zdá 🤦🏽♀️
@Opicka rozpustila píše: Více
No, mně ty křeče taky.. já tohle z prvního neznám 🙈 ale přesně tak - máš pravdu. Určitě vše dopadne dobře ![]()
To mě mrzí. Snad uznají chybu a bez keců ti to opraví.
V kolik jdeš zítra na tu kontrolu?! Abych ti mohla držet všechny palečky ![]()
@Linda97284 to pochybujem. Bez kraválu to asi nepôjde a ja práveže vôbec nie som ten typ čo sa tak s nimi bude hádať. Ale tak budem musieť. Pred tým musím ist inde sa opýtať či to vôbec ide. Ale to az po punkcii keď bude čas. Na kontrolu idem v pondelok alemfskt predpokladám že pôjdem v stredu. Dali my vyššie dávky minule tak si myslím že už dorástli to požadovanej veľkosti. Teraz vyrážam do Prahy.
Doufám, že to zítra bude vše v pořádku a že po tomhle všem kolotoči ti dají do kupy i to auto. To jsou fakt koňové 🙈
@Wuhu85 já se taky nerada hádám, ale pokud ti to nalakovali v jiném odstínu, tak jsou joudové oni. Snad to půjde hladce a uznají chybu.
Držím palečky na zítra a dej nám určitě vědět. ![]()
Krása.. u nás taky sprchlo a pak úplně krásné červánky.
To bydlíš někde u Anděla podle fotky?
@Wuhu85 píše: VíceŘíkala jsem si, jestli to není autobusové nádraží Na Knížecí. Držím palce na zítra
Krásné zakončení neděle. Myslíme na tebe dneska! ![]()
@Linda97284 Jo na tie kontroly sa psychicky nedá pripraviť. Ja len dúfam že aspoň tých 4 tam bude. Ty si už dnes večer picháš že jo? Ja si myslím že ja budem tiež už. Ako nevidím dôvod prečo by som mala stimulovať dlhšie. Folikuly som nemala také maličké a zvýšením hormónov my určite porástli. Pri krátkom protokole som bola vždy relatívne rýchlo po tom vsetkom.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.