IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
23.8.24 11:36

@Linda97284 Kedy máš tu kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.8.24 11:43

@Wuhu85 už jsem v čekárně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 11:44

@Linda97284 Držím palce aj na nohách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.8.24 11:58

@Opicka rozpustila To je nádherný při dárcovství jsem viděla všude ještě vyšší ceny.
@Linda97284 Co to je ten čip? Doktor mi taky něco zmiňoval o čipu nebo magnetu nebo co, no a já to slyšela poprvé a byla jsem úplně v lese :D Každopádně myslím na tebe ať je vše v pořádku :)
Sice to stojí dost ale zase aspoň je vidět kdo o to miminko fakt stojí a vyplatí se mu to do toho vrazit. Kdyby to stálo pár šušňů věřím že na to chodí každá druhá. Problém nastává když se nedaří a člověk platí a platí a platí. @Wuhu85 tak tohle je už brutál. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 12:08

@Kamule066 je to brutal a preto ma rozčuľuje keď na mne experimentujú popravde. Ja dom zmenila kliniku a asi tém výsledok bude podobný aj keď áno to že bude výsledok nejaký nie je žiadna istota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.24 12:10

@Kamule066 no překvapuje mě docela, že ty ceny jsou fakt hodně odlišné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 12:17

@Opicka rozpustila záleží aj či je to štátne alebo súkromná klinika. Čo je to Praha, Brno alebo niečo mimo veľkých miest. Doplnkové metódy a podobne da tiež počítajú. Žena čo ma veľa vajíčok obecne zaplatí menej ako žena čo ich nemá a podobne. Je potreba menej hormónov a tak. Tam je veľa faktorov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.8.24 12:24

@Wuhu85 a s čím máš ty potíže? omlouvám se ale pár stránek debat mi tady uniklo.
Mě při kontrole řekl doktor že mám v sobě dost vajíček na obou stranách tak by eventuelně neměl být problém ne? Nebo aspoň že bych nemusela mít tolika hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.24 12:24

@Wuhu85 já myslím že se liší ty ceny za ty zákroky, nekomu KET vyjde kolem 10tisic, ale jiné i s mrazáčky to vyjde na 30 tisíc oboje s pojišťovnou což už mi přijde jako veliký skok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.8.24 12:26

Tak mám po. A ten jeden přerostlý je nakonec asi nejlepší. Dva jsou ok… a zbylé dva malé, ale uvidíme co z toho bude. V pondělí pícham Ovitrelle a ve středu jdu na punkci. ET bude v pondělí. (Když bude co) Ale dneska jsem teda nic nedoplácela. Přišly tam zbytky Gonalu, tak mi je dali… ušetřených 6 tisíc.

@Wuhu85 Ty máš taky tak nějak viď? To by nám mohlo vyjít zase spolu. :srdce:

Příspěvek upraven 23.08.24 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 12:34

@Linda97284 ja som včera mala folikuly od 9, 10, 11 a asi 13 mm. Maličké ani nepočítala hovorila že to nedorastie už čo my potvrdila aj klinika. Takže sme na tom rovnako ešte dúfať že nie sú prázdne. V pondelok mám kontrolu a odber bude streda az piatok. Osobne si myslím že my prvú kontrolu dali neskoro na 8 deň. Ako mohli my dať na 5 a potom by mohli ešte teoreticky upraviť dávku hormónov. Takže pondelok idem az o 13:00 na tu kontrolu. Možno budem pichat s tebou :srdce: ja ani nepočítam zatiaľ s vkladom, to pre mňa zatiaľ az ďalšia inštancia :D. To čakanie bude asi najťažšie na tom. Ale my to dáme :srdce: V Clayo majú taky balíček že zaplatíš 2 cykly a máš 3. Ale reálne neviem či chcem v živote absolvovať 6 cyklov. Ako minimálky ešte možno ale do plnej už asi nepôjdem keď ten efekt nie je viditeľný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 12:40

@Kamule066 My máme už vyšší vek. Ja 38 partner 55. Takže vzhľadom k tomu to je uz ťažšie. Primárne má partner horší spermiogram. On už jedného syna má. Ja mám nižšie AMH ale okrem toho čo ja viem som zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.8.24 13:08

@Wuhu85 já už si nepamatuji, co říkal za velikosti, ale jsme na tom obdobně. Budeme doufat!!! :lol: Ty zbytky Gonalu jsou dobrý. Každé pero 75 jednotek a já mám píchnout 375 to je 5 píchanců + Decapeptyl. :lol:

Kdyby došlo na příště prostě bych jim řekla, že chci kontrolu dřív. Za mě to bylo taky poměrně pozdě.

To je jako 2+1 to mi přijde docela hloupé teda. No… tohle není supermarket. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
23.8.24 13:21

@Linda97284 ako finančne je to dobre pre samoplatcov ktorý zbierajú embryjka. Ale áno je to divne keď nerieš že je to biznis s reprodukciou.

Ty brdo 5 x :lol: to už dáš nejak. Hlavne že už vieš kedy končíš. Ja neviem a vôbec nevieme takto s chlapom plánovať. Sú prázdniny a musí mať u seba syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.24 13:24

Anovulační cyklus před KET

Ahoj holky, potřebovala bych menší radu. Mám za sebou 2× biochemko, 1× mimodeložní s odebráním vejcovodu a 1 ZT v 9tt po ET. ZT byl v květnu, od té doby jsme měli počkat na uzdravení s tím, že v září půjdeme na další transfer. Mám ještě 4 mrazáčky, povedlo se nám nastimulovat 8 vajíček, a z toho 5 embryí i přes moje AMH 0,8 (30 let). Při kontrole v červenci jsem se však s doktorkou dohodla ještě, že si necháme udělat imunologii i genetiku, protože má manžel dědičnost Pompeho nemoci v rodině. Na genetiku i imunologii jsme jeli 1. srpna, a asi jsem netušila, že výsledky jsou v rámci 2-3. měsíců. Kvůli menším bolestem jsem však předevčírem byla na gyndě, a tam mi doktorka potvrdila menší srůst na vaječníku na straně kde bylo mimoděložní a že to vypadá, že ovulace vůbec neproběhla (měla jsem pravidelné ovulace, tento měsíc jsem měla krásně pozitivní ovulační test). Strašně mě tím vykolejila a já teď nevím co s tím. Zda nějak řešit srůst a co s tím anovulačním cyklem. Na KET jsem chtěla v nativu, ale co když vůbec nebudu ovulovat. Na kontrolu před KET se mám objednat 10. den cyklu, to mi přijde hrozně pozdě, to už přeci nemůžou ten měsíc stihnout dopomoct řízeným cyklem… Poraďte, co bych nyní měla udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.