Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 Byli jsme v IVF CUBE hlásí tu samé dobré recenze tak snad se nemusíme obávat, včera jsme dostali palbu od přítelové sestry jak je to na prd klinika apod. ![]()
My zatím všechny podmínky splňujeme a už jen krevní testy a tadááá ![]()
A v jaké fázi se tu vůbec už nacházíte všichni?
Jde to po schválení všeho potom,,rychle"? Jsem hrozný nedočkavec ![]()
@Anonymní píše: Více
Já měla 300 Pergovirisu a teď 75 Pergoveris + 300 Meriofert
A vím, že je to hodně. Ale mám takové aby ze mě aspoň něco vydolovali. ![]()
@Kamule066 No tak CUBE patří mezi ty oblíbenější, když jsem koukala na ty recenze ![]()
Podle mě je to individuální všude se najde někdo komu se tam nelíbí
No tak to je paráda. Doufám, že ti to vyjde. Aspoň si ušetříš na pěknou výbavu ![]()
Já mám OPU příští týden. Tak snad v půlce září bude rozhodnuto.
Jinak asi záleží co budeš mít za protokol. Krátký je rychlejší. To začínáš 2. den menstruace. Dlouhý začínáš po ovulaci… to je tam na měsíc a půl, já začínala píchat 31.7…
A je to taky moje 1. IVF tak nevím jak dlouho trvá krátký. ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Vidíš, jedno zlaté v laborce a jeden jackpot tady a bude i ten sourozenec ![]()
@Linda97284 píše: Více
@Kamule066 Ahojky, asi záleží na CAR a co vše se bude dělat za vyšetření.. ale my třeba teď byli 20.6. na vstupní konzultaci (genetiku jsem měla z jiného CARu), takže jen spermiogram, hormonální profil, pohovor s laborkou a 20.8. jsem měla pozitivní testik ![]()
@Smoothinka Tak to je fajn.
Máš holku nebo kluka? A kolik jí/mu je? ![]()
@Linda97284 píše: Více
Jsou ji 2 roky. Z 1.IVF jsme neměli nic zamraženo, tak jsme šli hned jak to bylo možné do 2.stimulace, ta dopadla na pikaču jak jsem tu psala a teď teda 3.IVF snad klapne ![]()
Holky pozdrav z Francie, lieky som zohnala. Mám ich len v takej izolačnej taške sle malo by to vydržať pokým si dám Schnitzel ![]()
Teeda, ty nám tu fakt děláš chutě.. minule luxusní snídaně, teď tohle
tak šťastnou zpáteční cestu
@Smoothinka tak aspoň niečo, nie? Inak práveže jansa vôbec takto nestravujem. Bola som skoro 2 roky vegan a po poslednej stimulku som začala pomaly jesť všetko aj keď mäso si doma nepripravujem.
No, to je fakt královský řízek
my smažené tedy skoro nejime, maso ano, ale libove, hodně ryby, a kvanta ovoce a zeleniny. Já miluju teď tu sezónu, kdy můžu jít na zahradu a utrhnout si vlastní vypěstky.. takže naše zahrada se vymyká všem okolo, kteří mají své anglické travnicky bez jediného stromu a my tu máme jabloně, meruňky, broskvoň.. velký záhon s jahodami, malinama, asi 20 keříků rajčat, atd..
@Smoothinka ja to tiež nejem ale bolo to asi jedno z dvoch jedál čo som vedela čo to je (Francúzky neviem) a výnimočne prečo nie…ja som jedla len doma cez dovolenku u mami mäso inak veľmi nejem. A hovorim ja som bola na makrobiotickej strave dosť dlho, ale od minule stimulácie sa neviem dať dokopy veľmi.
Holky, jen takový dotaz, když si pichate injekci, taky vás to pak chvíli bolí? Přijde mi to tak čtvrt hodiny jak lokální anestézie, proste takový divny tlaky kolem vpichu 😃 asi je ti normální, ale vždy tu pak čtvrt hodiny lezim na gauci jak lemra..
@Anonymní píše: VíceMenopur štípe a po aplikácii si to rozmasírujem ale bolesti teda nemám. Ale možno to robí tá latka. Tak by som sa opýtala koordinátorky že čo so o tom mysli.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.