IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
22.8.24 14:54

@Linda97284 Byli jsme v IVF CUBE hlásí tu samé dobré recenze tak snad se nemusíme obávat, včera jsme dostali palbu od přítelové sestry jak je to na prd klinika apod. :D
My zatím všechny podmínky splňujeme a už jen krevní testy a tadááá :)

A v jaké fázi se tu vůbec už nacházíte všichni? :) Jde to po schválení všeho potom,,rychle"? Jsem hrozný nedočkavec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 15:03
@Anonymní píše: Více

Já měla 300 Pergovirisu a teď 75 Pergoveris + 300 Meriofert :D A vím, že je to hodně. Ale mám takové aby ze mě aspoň něco vydolovali. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 15:11

@Kamule066 No tak CUBE patří mezi ty oblíbenější, když jsem koukala na ty recenze :)
Podle mě je to individuální všude se najde někdo komu se tam nelíbí :lol: No tak to je paráda. Doufám, že ti to vyjde. Aspoň si ušetříš na pěknou výbavu :D

Já mám OPU příští týden. Tak snad v půlce září bude rozhodnuto.
Jinak asi záleží co budeš mít za protokol. Krátký je rychlejší. To začínáš 2. den menstruace. Dlouhý začínáš po ovulaci… to je tam na měsíc a půl, já začínala píchat 31.7…
A je to taky moje 1. IVF tak nevím jak dlouho trvá krátký. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.8.24 15:30
@Wuhu85 píše: Více

Vidíš, jedno zlaté v laborce a jeden jackpot tady a bude i ten sourozenec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.8.24 15:32
@Linda97284 píše: Více
:mrgreen: v úterý 11km, včera 11km, dneska 11km :mrgreen: akorát bych si po obidku dala šlofíka a to dítě prostě přestalo po obědě spát, tak to asi ještě bude mazec :mrgreen: jinak nic, krom občasného pobolívání podbřišku :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.8.24 15:37

@Kamule066 Ahojky, asi záleží na CAR a co vše se bude dělat za vyšetření.. ale my třeba teď byli 20.6. na vstupní konzultaci (genetiku jsem měla z jiného CARu), takže jen spermiogram, hormonální profil, pohovor s laborkou a 20.8. jsem měla pozitivní testik :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.8.24 15:39

@Smoothinka Tak to je fajn. :) Máš holku nebo kluka? A kolik jí/mu je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.8.24 16:34
@Linda97284 píše: Více

Jsou ji 2 roky. Z 1.IVF jsme neměli nic zamraženo, tak jsme šli hned jak to bylo možné do 2.stimulace, ta dopadla na pikaču jak jsem tu psala a teď teda 3.IVF snad klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.8.24 17:35

Holky pozdrav z Francie, lieky som zohnala. Mám ich len v takej izolačnej taške sle malo by to vydržať pokým si dám Schnitzel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.8.24 17:39

Teeda, ty nám tu fakt děláš chutě.. minule luxusní snídaně, teď tohle :dance: tak šťastnou zpáteční cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.8.24 17:42

@Smoothinka tak aspoň niečo, nie? Inak práveže jansa vôbec takto nestravujem. Bola som skoro 2 roky vegan a po poslednej stimulku som začala pomaly jesť všetko aj keď mäso si doma nepripravujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.8.24 20:33

No, to je fakt královský řízek :dance: my smažené tedy skoro nejime, maso ano, ale libove, hodně ryby, a kvanta ovoce a zeleniny. Já miluju teď tu sezónu, kdy můžu jít na zahradu a utrhnout si vlastní vypěstky.. takže naše zahrada se vymyká všem okolo, kteří mají své anglické travnicky bez jediného stromu a my tu máme jabloně, meruňky, broskvoň.. velký záhon s jahodami, malinama, asi 20 keříků rajčat, atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
22.8.24 20:36

@Smoothinka ja to tiež nejem ale bolo to asi jedno z dvoch jedál čo som vedela čo to je (Francúzky neviem) a výnimočne prečo nie…ja som jedla len doma cez dovolenku u mami mäso inak veľmi nejem. A hovorim ja som bola na makrobiotickej strave dosť dlho, ale od minule stimulácie sa neviem dať dokopy veľmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.24 21:11

Holky, jen takový dotaz, když si pichate injekci, taky vás to pak chvíli bolí? Přijde mi to tak čtvrt hodiny jak lokální anestézie, proste takový divny tlaky kolem vpichu 😃 asi je ti normální, ale vždy tu pak čtvrt hodiny lezim na gauci jak lemra..

• Citovat
  • Upravit
1753
22.8.24 21:13
@Anonymní píše: Více
Menopur štípe a po aplikácii si to rozmasírujem ale bolesti teda nemám. Ale možno to robí tá latka. Tak by som sa opýtala koordinátorky že čo so o tom mysli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.