Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
Nám všude říkali, že ty vajíčka hrozně špatně snáší zamrazeni a že potom to rozmražení těžce nedávají a je tam velký úbytek. Protože jsem se ptala, jestli by nebylo řešení třeba teď zkusit zamrazit vajíčka a jestli by měl pak chlap lepší spermio, tak to zkusit. Hlinka mi to vymlouval, že embrya se mrazí lépe, že ta vajíčka to opravdu nedávají tak dobře
@Smoothinka zo mňa už nedostanú viac. Práve z tohto dôvodu som si mrazila vajíčka keď som bola mladšia. Mala som ich 15 v mrazaku a 8 je preč. Evidentne moje bunky to veľmi nedávajú to rozmrazovanie. Takže tak. No nič uvidíme ako to bude pokračovať. Musím sa hlavne ukľudniť ale to pri tých hormónoch sa to veľmi nedá. Moja doktorka tam nie je a má voľno tak ju zastupuje pán Šulc. Neviem či by to niečo menilo na tom keby tam bola. Zvýšili my na 300 jednotiek ale či to k niečomu bude ťažko povedať. V pondelok idem na kontrolu do Prahy.
@Smoothinka je to tragédia. Tam potrebuješ keď máš už nad 30 reálne aj 30 vajíčok aby si mala jedno embryo. Podľa mňa sa to oplatí keď máš tak do 30 alebo ešte menej. Aj tam je veľký odpad ale šanca tam je. Mám ale známu ktorej rozmrazili 10 a mala z toho embryjko ale nechytilo sa. Mne príde vtipné ako som si plánovala že chcem aj súrodenca ale tak bude zázrak keď budem mať jedno. Tak uvidíme ako to pôjde ďalej. Už som sa vyrevala a ukludnila a ide sa ďalej. Neznášam tieto fázy - emotional rollecoaster je fráza v angličtine ale to IVF ke fakt tvrdí miestami. Mňa fakt položilo že dve cykly som úplne zbytočne absolvovala.
@Linda97284 píše: Více
Musíme to dať veď ideme pre dieťa. Ešte je dobre že nejaké vajíčka máme. U teba je vek do plusu ešte k tomu. ![]()
@Wuhu85 Neházej flintu do žita opravdu. Já měla předpoklad na nízký počet a i tak mě to vyvedlo z míry. I ze 4 se dá vykouzlit bojovník, který to zvládne.
Ani nevím co se v tobě mísí teď za pocity, ale jsem si jistá, že zítra to bude lepší. Až to všechno zpracuješ a srovnáš si to… Pořád věřím, že se v půlce září přidáme mezi šťastlivce jako je @Smoothinka ![]()
Posílám objetí… ![]()
@Linda97284 Jj mala som príliš veľa sklamaní a už to miestami nedávam. K tomu som napichaná tými hormónmi takže to fakt nepomáha. Musíme veriť že sú medzi nimi zlaté. Jedno také už na mňa čaká v labaku a dúfam teda že sa chytí.
Jo, u doktora Šulce jsem začínala stimulaci. Byla jsem u něj na vstupní konzultaci, naplánoval mi takhle stimulaci, ale pak měl delší dovcu, tak to komplet přebral doktor Hrehorčák.. to jsem na pondělí zvědavá, už tam bude Jarošová?
Já ti rozumím.. taky jsem si říkala, jak do 3 budu mít 3 děti. Noo a ve 33 ani jedno, po té 30. ten věk nějak rychleji utíká ![]()
a teď jedeš do té Francie?
Je tam!
Určitě!
Hlavně dobře dojeď pro další dávku. Aby dobře dozráli ![]()
@Linda97284 ano ano, já jsem krátký protokol a začala jsem ten druhy den nu 👍🏼 😊 tak furt čekám, kdy začnu něco cítit, řekla bych ze mě už teď trosku tlačí břicho, ale možná je to jen nějaká sugesce 😁
Jdu si k vám pro trochu motivace, jsem ráda že bylo založeno toto téma a je tu tolik bab co tím prochází právě teď.
My jsme byli včera s přítelem na první konzultaci a teď čekáme až se nám ozvou zda budeme vhodnými adepty na jejich studii. Pokud to neklapne neváháme a jdeme do toho i placenou formou ![]()
@Smoothinka ja si nemyslím že tam bude. Podľa mňa ona je na dovolenke na týždeň.
@Anonymní píše: Více
Já začala až asi po týdnu vnímat víc, ale mám toho málo, tak se ani nedivím ![]()
@Kamule066 Ahooj, kde přesně?
Já o tom taky četla, ale byly tam podmínky, které jsme nesplňovali. Tak jdeme cestou z vlastní kapsy. ![]()
@Linda97284 já mám 225 Puregolu na 5 dni, tak nevím, jestli je to hodně nebo málo, v tomhle se vůbec nevyznám.. ikdyz si matně vzpomínám, ze mi bylo řečeno, ze ta dávka je trosku vyšší s ohledem na výšku a váhu, nejsem zrovna žádný střízlík 😃
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.