Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 Po tobě v pátek jdu na další
Nevím jestli před opu bude další, když má ten doktor dovo… Ale myslím, že by měla být… snad. ![]()
@Linda97284 Záleží na výsledkoch. Ja som pri krátkom mala len dva a asi len raz tri. 36 pred OPU si budeš aplikovať ukončovaciu. Ja musím povedať že sa dosť zajtrajška obavám že to bude průser. Vaječníky vôbec nebolia ani brucho nie je veľmi nafúknuté aj keď inak už sa cítim ako pubertiak už.
Ahoj holky, přidávám se k Vám do skupinky, dnes mám druhý den stimulace a je to naše první IVF, tak alespoň takhle nebudu mít pocit, ze jsme v tom s partnerem sami 😃 👍🏼
@Anonymní píše: Více
Vitaj medzi nami. Sme tu zatiaľ dve ktoré aktivné stimulujeme čo ja viem a ostatok sú už tehotné a čakajú na krvné testy ![]()
Příspěvek upraven 21.08.24 v 18:29
@Linda97284 jo musíme veriť že? Ja začínam byť už riadne pribrzdená, ale už mám auto spať takže som aspoň mobilná ![]()
Vítej!
Jak píše Wuhu85 všichni už čekají. Jen ty s dlouhým protokolem jsou pozadu. 😂 ale já si na ty dvě čárky klidně počkám. 😂
Do jakého CAR chodíš?
@Wuhu85 noooo tak to se přidávám do těch aktivně stimulujicich, ať tu nejsme v takové menšině 😃
@Linda97284 Jeee, tak to se snad taky brzy dočkáme, popravdě už bych to taky měla rada za sebou, bojím se nějakých komplikaci 😃 o OHSS snad ani nemluvě.. jinak já jsem Gennet
Tak my máme relatívne nízky počet vajíčok takže OHSS by nemal fakt hroziť…
@Wuhu85 jestli se tohle bere podle AMH tak to mám kolem 2,2, takže já mám zásobu asi v pohode.. dr mi říkala, ze si nemyslí, ze by se měl projevit, ze za ty leta praxe už pozná typ žen u kterých hrozí, tak se tím trochu uklidnuji 😃
@Anonymní píše: Vícetak oni ta potom tak silno nebudú stimulovať práve aby sa to nestalo. Po OPU to dajú aj injekciu proti tomu. Pi veľa vody a veľa bielkovín treba jesť čo som tak z netu pochytila. Ja mám nízke AMH takže u mňa to fakt nehrozí. Tak aspoň niečo.
@Wuhu85 nu, v sobotu mám první UTZ, tak uvidíme, co se ve mě bude odehrávat 😃 a jak tu stimulaci zvladas? Všechno v pohode? Co tě teď čeká? 😊
Ja mám dlhy protokol takže som bola prakticky 2 týždne v prechode a už 7 deň stimulujem. Mám teraz dosť veľa energie, akné vaječníky ma nebolia ani žiadne bolesti nemám. Trochu psychika že všetko riešim a hysterčím a chlap my lezie na nervy, ale to pri každej stimulácii.
Ahoj, určitě v tom sami nejste
mně tady ty skupinky pomáhaly sdílet pocity, protože nikdo kolem nasto nevěděl a neví.. držím palce na sobotní kontrolu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.