IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
19.8.24 15:55

Holky, tak mě napad po tolika letech neúspěchu a negativních testů, mam takový dojem že až budu čekat po transferu, tak se budu bat udělat si test kdyby byl negativní, takže si myslím že u mě nehrozí dřívější testování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
19.8.24 16:09

@Kkklarka To sú také teórie :lol: Žena je tvor zvedavý :lol: Ja asi budem ako sa poznám. Ale ja vôbec nemám strach. Keď sa nepodarí tak sa nepodarí. Pre mňa nekončí život týmto. Ale ja asi nie som klasická ženská v tomto smere …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
19.8.24 16:12
@Wuhu85 píše: Více

Teeda, to je mazec s tím sháněním 8o hlavně, že jsi sehnala a nemusíš jet přes „půlku Evropy“ :lol: já jsem taky konzerva, ale na Pergoveris nedám dopustit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
19.8.24 16:17

@Kkklarka no, vidíš - první krok za tebou a teď uvidíš, co vám řeknou na konzultaci. A jak píše Wuhu85 - ženská je tvor zvědavý, já to taky zítra asi prubnu :mrgreen: taky jsem si říkala, že nechápu ty ženský co testují zbytečně brzy apod., že já vydržím určitě celých 14 dní.. jasně haha :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
19.8.24 16:19

@Smoothinka ja nechcem kombinovať rôzne lieky. Ako je iný. Pergoveris je super liek ale nesadne každému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
19.8.24 16:24

Holky, od včerejšího odpoledne mi je dobře a břicho mě nebolí, tak jsem na to zvědavá.. ráno, jsme šly na 3km procházku, pak na nehty, teď odpo jsme šly na další prochajdu a chlapovi naproti. Mám pocit, že bych mohla skály lámat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
19.8.24 16:27

Tomu rozumím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.24 17:26

@Kkklarka tak hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
19.8.24 17:33

@Smoothinka no vidíš. Netreba vešať hlavu. Ono sa dá aj kopec vecí vsugerovať. Takže si mamina a basta. Veď Clayo je super určite máš super embryjko :srdce: Koľko máš vlastne na ľade a aké si mala hodnotenia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
19.8.24 18:12

To s tebou souhlasím, že spoustu věcí se dá vsugerovat a přeci jen se asi každá pozoruje více v těhle chvílích. Ale tak mohlo mě to břicho bolet asi ještě i po OPU. Teď v tom květnu jsem si musela i párkrát zobnout prášek, to byl děs..
V mrazáčku mám 2× 3 denní embryo prý top kvality, 1× 4 denní také super, a 3 byly prý pomalejší, ale dotáhly to do blastocysty, udělala se biopsie a čekají na genetiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
19.8.24 18:14

@Smoothinka to ne krásny výsledok ale :lol: Prepáč, že sa blbo pýtam, čo si mala za AMH a problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
19.8.24 19:50

AMH mi nabírali až teď v Clayo a měla jsem 2,5 takže doktor říkal, že tady při těch hodnotách dává 225jednotek na stimulaci denně.
U nás je problém spermiogram, kdy fakt ta pohyblivost byla mizerná. Dokonce byl v péči androloga a bral nějaké prášky a výsledek? Z 9% progresivního pohybu - 0! Opravdu čistá 0! Takže při prvním u druhém IVF se to pohybovalo někde mezi 1-3% naštěstí. A teď měl pro nás úplně luxusní spermiogram, tak se to asi potkalo :srdce: mně teď teda vylezlo i něco na genetice, ale je tam závěr, že se má řešit jen kdybych opakovaně potrácela. Jinak mi nikdo nic neříkal, že by se u mne na něco přišlo.
Nám právě i Hlinka říkal, že se nedá vyloženě určit, jestli za zástavu embryí může vajíčko nebo spermie, ale ze u nás by se přikláněl k těm spermiím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
19.8.24 19:55

@Smoothinka 2,5 je krása. Tam by si mohla mať aj 25 vajok. Koľko si ich mala? Ja mám 0,8 pred rokom čo teraz určite menej a tiež si pichám 225h. To záleží aj na tom aké si mala FSH. Čím vyššie tým si bližšie k menopauze a je menej vajok. To je vladtne hormón ktorý mozog produkuje aby dozrievali vajíčka a my si to teraz picháme. Takže ja som ho mala naposledy normálny a celkom nízky na moje AMH. Takže mne aj v Brne aj tu dávajú v kuse 225j. Pred 5 rokmi ale to bolo 150 jednotiek. Ale podľa mňa oni už majú skúsenosti s tým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
19.8.24 20:47

Teď 11 zralých a 9 se oplodnilo.
Při prvním IVF 10 zralých, 10 oplodnenych a zůstala 2 embrya
A teď v tom květnu jich bylo 9 a oplodnilo se 6, nezůstalo nic. A to jsem celou dobu pichala toho Meriofertu 300 jednotek :nevim:
FSH vůbec netuším, asi bych někde dohledala zprávu z Iscare z jara
Fakt je to prostě věda a dikybohu za to, že nám tu možnost dnešní medicína dává :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
19.8.24 20:50

@Smoothinka No mne Meriofert tiež nesadol. Veľká dávka hormónov môže byť na úkor kvality čo sa asi prejavilo v tvojom prípade. Ja som mala vždy iba ten istý typ a to buď Menopur/Meriofert len výrobca sa líšil. Mohla som aj mať Gonal/Pergoveris a pichat si trošku Menopuru. Ale akosi som si vybrala Menopur. Nechcem experimentovať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.