IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.8.24 08:44

@Wuhu85 já jsem se s první injekci tak prala že jsem si z toho udělala modřinu 🤣 🤣
Doufám, že tam budou nějak tomu moc nevěřím po tolika letech 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
18.8.24 09:20
@Opicka rozpustila píše: Více

No pozrime sa tam! Evidentne niekto sa stáva mamou :lol: :srdce: držím palce aby sílilo. Mala si Ovitrel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
18.8.24 09:24

@Linda97284 Koľko máš jednotiek? Ja aplikujem 225j. Včera som začala hysterčiť že my nevyjdu injekcie a čo budem robiť :D potom prišli návaly horka, čo mám teraz dosť často po aplikácii. No mám dlhy protokol prvý krát takže je to trochu iné. K tomu stále špiním…ja som chcela pichat ráno ale povedali my večer lebo sa bude pichať Ovitrell. Takže áno budem ho mať. Máš tiež kontrolu vo štvrtok?

Příspěvek upraven 18.08.24 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.24 09:38

@Wuhu85 no ten jsem měla jen před odběrem a po vložení už nemám nic jen amelgen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
18.8.24 09:44

@Opicka rozpustila no ale práve ten Ovitrel alebo Pregnyl môže robiť falošné pozitívne testy lebo to obsahuje hcg. Tak bud si budeš robiť testy a budeš vidieť či to silnie alebo to bude vyprchávať a slabnúť alebo Ovitrel bude vyprchávať a potom testik začne silnieť. Možností je veľa, ale bola by som zatiaľ opatrná aby si sa nesklamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.24 09:53

@Wuhu85 no samozřejmě stojím zatím nohama pevně na zemi a po tolika letech tomu stejně nevěřím, takže dokud nebudou krevní výsledky tak tomu asi stejně věřit nebudu 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
18.8.24 09:59

@Opicka rozpustila koľko máte dni od Ovitrel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.8.24 11:41

@Wuhu85 300j… :D já mám na 100% málo. Budu dokupovat. Řešila jsem kolik pak za to budu i doplácet. Ale říkali, že mi dají levnější alternativu a vyjde to pak na půlku. Takže 1500-2000 za 300 jednotek (každý den). Tak to já vůbec nemám návaly horka… ale je to teprve 3. Den. Tak uvidíme jestli se něco nebude dít.
Já už jdu v úterý. To mi řeknou kolik tam toho vidí. Ty si totiž byla ještě před stimulací. Já ne… tak se teprv teď dozvím jestli se tam něco vytvořilo… a pak si myslím, že budu mít do konce týdne ještě jednu…

@Opicka rozpustila přeji ti aby čárka sílila. Krevní testy jsou samozřejmě jistota, ale sílící čárka člověka dost uklidní. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
18.8.24 11:46

@Linda97284 tak ja som včera pri tom miešaní aj niečo rozcákála. U mňa je práve alternatíva ten Meriofert ale ten určite nechcem tak premýšľam ako to vyriešiť s tým Menopurom. Ja tam zajtra zavolám keď tak. Koľko si si kupovala? Ja 2400 jednotiek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
18.8.24 12:44

@Wuhu85 já mám 2250. Víc pojišťovna prý nehradí :(

To ti pořadí asi spíš v CAR. Za zavolání nic nedáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
18.8.24 13:09

@Linda97284 jj ale ja si to hradím sama a zohnala som si to zo Slovenska. V CR Menopur nie je vôbec :zed: tak tam zajtra zavolám aby som v čas niečo zohnala aj keď to asi jednoduché veľmi nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
18.8.24 13:24
@Opicka rozpustila píše: Více

Oooo, 7.den po ET? Pěkně! To je tam vidět na první dobrou :srdce: :hug: :hug: držím palce, ať to jde dál jak po másle :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
18.8.24 13:54
@Wuhu85 píše: Více

Já minule měla 7.den po ET sněhobílo, takze ovitrelle tam už nebyl.. všude co jsem tak četla, tak by měl mizet cca do těch 12-14 dní od aplikace.. což už @Opicka rozpustila asi bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
18.8.24 13:56

@Smoothinka Môže byť ja neviem kedy mala OPU vôbec ale zdalo sa my že ste to mali nejak nastejno. Ja budem mať Ovitrel teraz tak asi testovať nebudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
18.8.24 13:58

@Smoothinka a ty si už testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.