Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 já jsem se s první injekci tak prala že jsem si z toho udělala modřinu 🤣 🤣
Doufám, že tam budou nějak tomu moc nevěřím po tolika letech 🤣
@Opicka rozpustila píše: Více
No pozrime sa tam! Evidentne niekto sa stáva mamou
držím palce aby sílilo. Mala si Ovitrel?
@Linda97284 Koľko máš jednotiek? Ja aplikujem 225j. Včera som začala hysterčiť že my nevyjdu injekcie a čo budem robiť
potom prišli návaly horka, čo mám teraz dosť často po aplikácii. No mám dlhy protokol prvý krát takže je to trochu iné. K tomu stále špiním…ja som chcela pichat ráno ale povedali my večer lebo sa bude pichať Ovitrell. Takže áno budem ho mať. Máš tiež kontrolu vo štvrtok?
Příspěvek upraven 18.08.24 v 10:04
@Wuhu85 no ten jsem měla jen před odběrem a po vložení už nemám nic jen amelgen ![]()
@Opicka rozpustila no ale práve ten Ovitrel alebo Pregnyl môže robiť falošné pozitívne testy lebo to obsahuje hcg. Tak bud si budeš robiť testy a budeš vidieť či to silnie alebo to bude vyprchávať a slabnúť alebo Ovitrel bude vyprchávať a potom testik začne silnieť. Možností je veľa, ale bola by som zatiaľ opatrná aby si sa nesklamala.
@Wuhu85 no samozřejmě stojím zatím nohama pevně na zemi a po tolika letech tomu stejně nevěřím, takže dokud nebudou krevní výsledky tak tomu asi stejně věřit nebudu 🤣
@Wuhu85 300j…
já mám na 100% málo. Budu dokupovat. Řešila jsem kolik pak za to budu i doplácet. Ale říkali, že mi dají levnější alternativu a vyjde to pak na půlku. Takže 1500-2000 za 300 jednotek (každý den). Tak to já vůbec nemám návaly horka… ale je to teprve 3. Den. Tak uvidíme jestli se něco nebude dít.
Já už jdu v úterý. To mi řeknou kolik tam toho vidí. Ty si totiž byla ještě před stimulací. Já ne… tak se teprv teď dozvím jestli se tam něco vytvořilo… a pak si myslím, že budu mít do konce týdne ještě jednu…
@Opicka rozpustila přeji ti aby čárka sílila. Krevní testy jsou samozřejmě jistota, ale sílící čárka člověka dost uklidní.
![]()
@Linda97284 tak ja som včera pri tom miešaní aj niečo rozcákála. U mňa je práve alternatíva ten Meriofert ale ten určite nechcem tak premýšľam ako to vyriešiť s tým Menopurom. Ja tam zajtra zavolám keď tak. Koľko si si kupovala? Ja 2400 jednotiek.
@Wuhu85 já mám 2250. Víc pojišťovna prý nehradí ![]()
To ti pořadí asi spíš v CAR. Za zavolání nic nedáš ![]()
@Linda97284 jj ale ja si to hradím sama a zohnala som si to zo Slovenska. V CR Menopur nie je vôbec
tak tam zajtra zavolám aby som v čas niečo zohnala aj keď to asi jednoduché veľmi nebude…
@Opicka rozpustila píše: Více
Oooo, 7.den po ET? Pěkně! To je tam vidět na první dobrou
držím palce, ať to jde dál jak po másle ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Já minule měla 7.den po ET sněhobílo, takze ovitrelle tam už nebyl.. všude co jsem tak četla, tak by měl mizet cca do těch 12-14 dní od aplikace.. což už @Opicka rozpustila asi bude
@Smoothinka Môže byť ja neviem kedy mala OPU vôbec ale zdalo sa my že ste to mali nejak nastejno. Ja budem mať Ovitrel teraz tak asi testovať nebudem.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.