Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 Tak na to už jsem taky přišla
já se spíš snažila někde chytnout pořádný špek ![]()
@Linda97284 k pupíku som chcela napísať. Jj ja teda po poslednej stimulácii mám špeku dosť😂
@Wuhu85 Nestraš
cítím, že tloustnu, ale na váhu nejdu
A když to vyjdu, tak zvládnu i 10 kilo! ![]()
@Linda97284 Nestraším. Skor som bola nafúknutá vodou si myslím. Teraz to išlo pekne už dole ale teraz sa to asi znova zvráti ![]()
@Linda97284 píše: Více
No, jasně, chytni špíček, pořádně zmáčknout a bodnout 🤣 🤣 já pichala vždycky cca 5-8cm od pupíku nalevo a napravo, trochu jakoby pod pupíkem a bez problémů. Jen fakt ten decapeptyl, jak jsi psala červené svědivé kolo, ale prý to dělá. Orgalutran mi to nedělal..
@Wuhu85 píše: Více
Noo, to je pravda, taky jsem hodně zadržovala vodu a byla celkové taková celá oteklá (teda víc než obvykle🙈) ![]()
@Smoothinka Přesně tak to dělám, pravé, levá, pod
Všude.
@Wuhu85
Já doufám, že je to voda. Piju jak šílená, na záchod každých 30 minut, ale pořád mám žízeň ![]()
Holky, mně je dneska nějak divně- asi z toho horka, už je to dlouhý a celé odpo mně bolí břicho jak před menstruací
![]()
@Opicka rozpustila jak jsi na tom ty? Taky jsi ještě netestovala? ![]()
@Smoothinka píše: Více
Veď to je iný stav, nie? Kopec báb opisuje bolesti ako pri menzes.
@Wuhu85 píše: Více
No, to já právě neznám ani u jednoho
nic mi nebylo, zadne priznaky nic, jen pak u toho ZT jsem měla migrény, ale to už se asi tělo bránilo a snažilo se s tím něco udělat..
Tak uvidíme, kdyby aspoň nebylo tak brzo na test ![]()
@Smoothinka je to teprve 5. den, samozřejmě bych si nejraději test udělala, ale bojím se že je moc brzy
a co ty? 😁
@Opicka rozpustila píše: Více
Taky nic, termín menstruace mám úterý/středa, tak chci do toho úterka aspoň vydržet.. I když je pravda, že v květnu po OPU jsem menstruaci dostala po 9 dnech od odběru ![]()
@Linda97284 Ahojky, tak jak to jde? Ty brdo dnes som šaškovala s tou injekciou a podarilo sa my niečo aj vystriekat. Mám Menopur 600 jednotiek a musím si to miešať na 3 injekcie ![]()
@Smoothinka tak dnes už jsem to nevydržela a test si udělala 🤣
@Wuhu85 ahoj! Zatím nic hrozného. Jsem trošku přecitlivělá a bolí mě záda, ale to je možná z toho, že špatně ležím. Nevím
jsem ráda, že nemusím míchat.. jen navolir jednotky a píchnout!
Jak je tobě?
@Opicka rozpustila
Krásné dvě čárky!
za dva dny tam budou už dvě stejně silné určitě! ![]()
@Wuhu85 tak mě tak napadá, máš taky ještě na závěr Ovitrelle? To budu zase slaboch honit duchy na testu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď