Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kkklarka píše: Více
no
nemyslím si, že i kdybych tě potkala v čekárně, tak budu vědět, že jsi to ty. 😁 Ale jsem ráda, že jsem narazila na někoho, kdo tam chodí taky. Máš první 1 kolo IVF? Já v Plzni znám jen známé známou, co prochází teď 3. IVF
a když jsem na ní dostala kontakt, abychom si zavolaly a pokecaly, tak jen u té představy, že bych se někomu takhle svěřovala,
jsem řvala.
Takhle je to lepší.
@Linda97284 píše: Více
Ano, měnili.. poprvé jsem pichala Gonal, podruhé Meriofert a teď potřetí Pergoveris. S tím Meriofertem to právě dopadlo špatně, ale těžko říct, jestli to bylo tím nebo kdyby doktorka počkala o 1-2 dny s OPU nebo tím, že ten spermiogram byl trága.. tam je tolik proměnných, že opravdu každé embryo je zázrak ![]()
@Smoothinka Mne s Meriofertom to bola tragédia. Teraz mám Menopur ako dávnejšie ale aj na ten Pergoveris som čítala super recenzie. Je z neho vraj viac vajíčok ale neviem či je to pravda.
@Smoothinka Je to tak no.. Bohužel.
Ale já doufám, že ti to vyjde! ![]()
Taky má každý jiné dávky.
![]()
Já pokračuji ve stejném duchu, jako včera..
Ta nejistota je dost ubíjející, přála bych si, aby už se to nějak rozhodlo..
Buď ať přestanu špinit, nebo ať se to spustí.. ![]()
Upřímně doufám, že v téhle skupině budu jediná, komu se to takhle sere..
@Makaroona píše: Více
Zlaté malé bojuje. Mluv nanho a hlad si bruško. Že ho veľmi chcete a lúbite ![]()
@Makaroona Přesně. Bojuje a určitě se udrží! Kolik dní máš od ET dnes?
Tak některá špiní třeba celý první trimestru nebo půlku těhotenství. Třeba to bude i tvůj případ a jinak bude vše v pořádku
já těm // na zítřejším testu věřím ![]()
@Linda97284 píše: Více
Dneska 8.den ![]()
@Smoothinka Já vím, ale já vždycky před ms špiním třeba 3 dny, tak mi to přijde stejné ![]()
@Makaroona To bude ok! Zítra přestaneš špinit a testík bude sílit.
Věřím v to! ![]()
Chápu, jsou to hrozně nervy. Mocn na tebe mýlím
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.