Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kkklarka píše: Více
no
nemyslím si, že i kdybych tě potkala v čekárně, tak budu vědět, že jsi to ty. 😁 Ale jsem ráda, že jsem narazila na někoho, kdo tam chodí taky. Máš první 1 kolo IVF? Já v Plzni znám jen známé známou, co prochází teď 3. IVF
a když jsem na ní dostala kontakt, abychom si zavolaly a pokecaly, tak jen u té představy, že bych se někomu takhle svěřovala,
jsem řvala.
Takhle je to lepší.
@Linda97284 píše: Více
Ano, měnili.. poprvé jsem pichala Gonal, podruhé Meriofert a teď potřetí Pergoveris. S tím Meriofertem to právě dopadlo špatně, ale těžko říct, jestli to bylo tím nebo kdyby doktorka počkala o 1-2 dny s OPU nebo tím, že ten spermiogram byl trága.. tam je tolik proměnných, že opravdu každé embryo je zázrak ![]()
@Smoothinka Mne s Meriofertom to bola tragédia. Teraz mám Menopur ako dávnejšie ale aj na ten Pergoveris som čítala super recenzie. Je z neho vraj viac vajíčok ale neviem či je to pravda.
@Smoothinka Je to tak no.. Bohužel.
Ale já doufám, že ti to vyjde! ![]()
Taky má každý jiné dávky.
![]()
Já pokračuji ve stejném duchu, jako včera..
Ta nejistota je dost ubíjející, přála bych si, aby už se to nějak rozhodlo..
Buď ať přestanu špinit, nebo ať se to spustí.. ![]()
Upřímně doufám, že v téhle skupině budu jediná, komu se to takhle sere..
@Makaroona píše: Více
Zlaté malé bojuje. Mluv nanho a hlad si bruško. Že ho veľmi chcete a lúbite ![]()
@Makaroona Přesně. Bojuje a určitě se udrží! Kolik dní máš od ET dnes?
Tak některá špiní třeba celý první trimestru nebo půlku těhotenství. Třeba to bude i tvůj případ a jinak bude vše v pořádku
já těm // na zítřejším testu věřím ![]()
@Linda97284 píše: Více
Dneska 8.den ![]()
@Smoothinka Já vím, ale já vždycky před ms špiním třeba 3 dny, tak mi to přijde stejné ![]()
@Makaroona To bude ok! Zítra přestaneš špinit a testík bude sílit.
Věřím v to! ![]()
Chápu, jsou to hrozně nervy. Mocn na tebe mýlím
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď