IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.8.24 19:34

@Makaroona taky se mi zdá že už se tam něco rýsuje :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.24 19:35

@Wuhu85 no je mi to úplně jasné 🤣 některé i od dne transferu tak si myslím, že se tu držíme ještě dobře 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 19:41

@Opicka rozpustila presne :D :D :D Ako a potom to postujú, že či tam je niečo vidieť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.24 19:45

@Wuhu85 doufám že vydržím co nejdéle 🤣 ale tohle bude asi nejvíc náročné 🤣 🤣 🤣 snad nám to tady všem vyjde 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 19:49

@Opicka rozpustila jo to by bol úspešný mesiac :lol: ja ešte ani nestimulujem tak sa asi dostanem aj do skupiny září :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.24 19:56

@Wuhu85 hlavní je výsledek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.8.24 20:12

@Kkklarka tak chodíme do stejného CAR :D Já mám Černaje, za mě dobrý. Strašně hodný. Uvidíme jaký budou výsledky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.8.24 20:14

@Makaroona já taky vidím!!! Doufám, že za dva dny už tam budeš mít pořádné čárky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.24 20:42
@Linda97284 píše: Více

Mně by stačila i nepořádná :lol:
No, kéž by.. Já už to dneska několikrát obrečela :,( Poslední IVF, v mrazáku nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 20:48

@Makaroona To je tak hrozne ťažké už vo vyššom veku. Ten odpad je obrovský. A potom na nete tam vypisujú baví že majú len 20 vajec a tri az viac embryjka z toho. Nepochopím to vôbec …je to hrozne nefer, ale to je veľa veci v živote. Musíme veriť že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.8.24 21:09
@Makaroona píše: Více

Vidime to tam 4, to by bylo aby nebylo :srdce: :srdce: :srdce: to bude pořádný bojovník :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.8.24 21:30
@Wuhu85 píše: Více

Jenže já to na jednu stranu chápu. Já si při prvním IVF říkala, že wow, 10 zralých vajíček a doktorka mi pak řekla, že to bylo slabší, že to není žádné luxusní číslo a pak mi řekli, že do mrazáku jde jen jedno, že zbytek špatný.. bylo to moje první IVF moc jsem nevěděla, diskuze jsem nečetla.. já to obrečela, že máme jen jedno na KET. Teď v květnu a po tom všem bych za to byla nesmírně vděčná, když se nám zastavily všechny ve vývoji.. ale to vidím až zpětně. A ten kdo o tom moc neví, tak si logicky řekne, že čím víc vajíček, tím víc zůstane, tím je větší šance..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.8.24 09:11

@Linda97284 achjo,tak jsem se odkryla :lol: já ke Krmickovy, dali mi na výběr a samozřejmě jsem si vybrala ženskou, protože mě osobně je příjemnější se o tomhle bavit s ženou, než s chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.8.24 09:12

@Makaroona taky tam vidím, a rozhodně mi to nepřijde jako stínek, nebo něco falešného, držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
13.8.24 10:15

@Smoothinka a neměnili ti teď stimulaci? Každý na to reaguje jinak. Já se prý mám modlit aby mi zůstalo aspoň 1 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.