Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 no je mi to úplně jasné 🤣 některé i od dne transferu tak si myslím, že se tu držíme ještě dobře 😁
@Opicka rozpustila presne
Ako a potom to postujú, že či tam je niečo vidieť ![]()
@Wuhu85 doufám že vydržím co nejdéle 🤣 ale tohle bude asi nejvíc náročné 🤣 🤣 🤣 snad nám to tady všem vyjde 🍀
@Opicka rozpustila jo to by bol úspešný mesiac
ja ešte ani nestimulujem tak sa asi dostanem aj do skupiny září ![]()
@Kkklarka tak chodíme do stejného CAR
Já mám Černaje, za mě dobrý. Strašně hodný. Uvidíme jaký budou výsledky. ![]()
@Makaroona já taky vidím!!! Doufám, že za dva dny už tam budeš mít pořádné čárky! ![]()
@Linda97284 píše: Více
Mně by stačila i nepořádná ![]()
No, kéž by.. Já už to dneska několikrát obrečela
Poslední IVF, v mrazáku nic..
@Makaroona To je tak hrozne ťažké už vo vyššom veku. Ten odpad je obrovský. A potom na nete tam vypisujú baví že majú len 20 vajec a tri az viac embryjka z toho. Nepochopím to vôbec …je to hrozne nefer, ale to je veľa veci v živote. Musíme veriť že to vyjde.
@Makaroona píše: Více
Vidime to tam 4, to by bylo aby nebylo
to bude pořádný bojovník ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Jenže já to na jednu stranu chápu. Já si při prvním IVF říkala, že wow, 10 zralých vajíček a doktorka mi pak řekla, že to bylo slabší, že to není žádné luxusní číslo a pak mi řekli, že do mrazáku jde jen jedno, že zbytek špatný.. bylo to moje první IVF moc jsem nevěděla, diskuze jsem nečetla.. já to obrečela, že máme jen jedno na KET. Teď v květnu a po tom všem bych za to byla nesmírně vděčná, když se nám zastavily všechny ve vývoji.. ale to vidím až zpětně. A ten kdo o tom moc neví, tak si logicky řekne, že čím víc vajíček, tím víc zůstane, tím je větší šance..
@Linda97284 achjo,tak jsem se odkryla
já ke Krmickovy, dali mi na výběr a samozřejmě jsem si vybrala ženskou, protože mě osobně je příjemnější se o tomhle bavit s ženou, než s chlapem.
@Makaroona taky tam vidím, a rozhodně mi to nepřijde jako stínek, nebo něco falešného, držím palce ![]()
@Smoothinka a neměnili ti teď stimulaci? Každý na to reaguje jinak. Já se prý mám modlit aby mi zůstalo aspoň 1 😁
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.