IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
9.8.24 21:30

@Smoothinka ďakujem veľmi pekne za rozsiahlu odpoveď. Som zvedavá čo vykúzlia v labáku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.8.24 21:32

@Linda97284 Nemáš silnú menzes? Ako ja čumím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
10.8.24 07:10
@Wuhu85 píše: Více

Z laborky volají 1. a 3. den a potom závěrečné kolik zůstalo. Takže z 11 zralých se 9 oplodnilo a vyvíjelo včera. Další hovor zítra.
Každopádně u nás asi zafungovala Hlinkova strategie nulové abstinence před OPU - chlap takovýhle spermiogram neměl za celých těch 5 let, úplně jsme čučeli oba.. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.8.24 08:13

@Wuhu85 nevím z čeho mě bolí celé tělo. Jestli jsem se jen další den špatně vyspala a všechno si přeležela nebo jsou to ty krámy. 😂 Co se týká síly menzes, ani mi nemluv. Vždycky mi stačí tampony normal a teď jsem musela upgradovat. :oops: ale upozorňovali, že může být silnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.8.24 10:43

@Smoothinka Blahoželám! Krásne číslo :srdce: Čo znamená nulová a stinencia? 2× za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.8.24 10:45

@Linda97284 Tak ja som len čumela taky. Ako v puberte :D mne inak nič nie je len som si všimla silnejšie menzes a mám akné. Dúfam, že návaly nebudú :oops: kedy začínaš pichat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.8.24 10:46

@Smoothinka Hlinka hovoril že keď je tam zlaté embryo tak ho trasnferujú 3 deň že? Tak možno ti tam už tretí deň dajú bublinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
10.8.24 12:59

Zatim ano, uvidíme co přinese ten náš kritický 3.den.
Hele, v Iscare chtěli 3-5 dní abstinenci před spermiogramem. Ale doktor Hlinka říkal, že oni razí teorii, že čím min, tím líp - takže ideálně na to vlitnout ještě ráno před OPU :mrgreen: to jsme teda nezvládli, ale abstinence byla necelých 8 hodin a ty výsledky :potlesk: v pulce května a na začátku července byla celková pohyblivost 3 a 5 - teď 45. V květnu a červenci progresivní pohyblivost 0 a 1 - teď 23.. prostě poslední 4 roky se to pohybuje +/- jako ten květen a červenec úplně v minimálních hodnotách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
10.8.24 13:02

Přesně tak, zítra budou volat a reknou co a jak. Ale v pátek ráno z laborky říkala, že to vidí na transfer v pondělí- takže 4 denní. Prostě uvidíme, my si s chlapem držíme všechny palce co máme, aby nám hlavně nějaké embryo zůstalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.8.24 14:49

@Smoothinka áno my sme mali 12 hodín ale úplne nám to nezlepšilo všetko. Pohyblivosť mame vždy horšiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
10.8.24 14:51

@Smoothinka si druhá čo viem že transferujú 4 denné. Ja by som uvítala transfer v nativu. Nechcem byt v kuse na hormónoch ale to sa s nimi poradím ešte. Držím palčeky všade aby to dopadlo úplne že skvele. :srdce: to čakanie je fakt to najhoršie asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.8.24 07:28

@Smoothinka To je zajímavý jak to všude mají jinak. My máme abstinovat celou stimulaci. Každopádně jestli jsem to pochopila dobře, tak nesmíme mít PS běžný, ale když to zvládneme jinak, tak můžeme. :lol: Upřímně mě to dost překvapilo. Protože jsem to nikde nečetla. Chudák chlap. To vypadá na dva týdny bez. 😁

@Wuhu85 tento čtvrtek začínám. Už aby to bylo za náma. Je to hrozný. Jinak myslím, že mi menstruace dneska dojede. Takže to mělo aspoň normální trvání. A akné mám přes a během menzes běžně, tak to mě nepřekvapuje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
11.8.24 11:10

Dnes potvrzeno, zítra jedu v poledne na transfer 4 denního :srdce: zatím jich zůstalo 7.. 4 jsou prý top a 3 pomalejší, tak uvidíme jaký bude finální výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.8.24 11:14

@Smoothinka To je fakt krásny výsledok. Určite ich zopár ostane. Máš predĺženú kultiváciu? A držím palčeky aby sa zajtra maličké úspešne zavŕtalo. Môžem sa opýtať koľko máš rokov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
11.8.24 11:24
@Linda97284 píše: Více

Já vím, že někde musí mít chráněný styk, aby nebylo přirozené těhotenství a vložené embryo, aby se tím snížila možnost vícečetných těhotenství, ale ze nesmíte vůbec 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.