Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
Zatím ano, ale minule byla taky jeste skoro všechna 3.den a pak mi řekli, že nezbylo nic. Takže zatím jsem nohama na zemi a uvidím, co mi řeknou zítra odpo.
V listopadu mi bude 36. Ale věřím, že když svagrova otěhotněla ve 46, tak u nás to taky snad dopadne 🙏 🙏
@Smoothinka Otehotnieť sa určite dá ale u mladých báb je fakt viacej embryii. Ale 36 je ešte stále dobré. Ja poznám tiež ženy ktoré otehotneli prirodzene vo vysokom veku ale pravidlo to fakt nie je. Už porodila?
@Wuhu85 píše: VíceŠvagrová teda z IVF, ona svoje děti měla už dospělé a pak si začala s mym brachou a vzhledem k tomu že je mezi nima skoro 20 let a brácha děti neměl, tak si pořídili dítě spolu.. jj, neteri jsou 4 roky
@Smoothinka aj tak je to zázrak. Kopec žien už po 40 nemôže. Takže super.
@Smoothinka no z toho co já jsem pochopila, tak by to mělo být i dost nepříjemné. Nevím, uvidím. Doufám, že vydrží všech 7!!! Budu ti držet moc palečky.
@Makaroona Oh nie
je isté že menstruace? Beriete Progesteron?
@Wuhu85 Beru, ale v červnu po KET jsem to dostala i přes progesteron..
Byla krev na utření na wc v noci a brzo ráno.
Teď se to změnilo v hnědé špinění a jen malinko na papíře.
Termín ms mám až v pátek, tak uvidíme..
V prvním těhotenství jsem 5.a 6.den špinila (hnědé) a docela hodně a vyšlo to.Ale nee krev…Moc tomu nevěřím ![]()
@Makaroona Ja sa bohužiaľ nevyznám ale veľa holek má po IVF hematóm. Uvidíte či sa to nerozjede. Test ste si robila?
@Wuhu85 Ne,na test je brzo..
Počkám ještě, ale myslím, že je to v háji ![]()
@Makaroona Riadne sa ti to rozjelo už? Niekto ma duchov už skoro. Prekrvuje sa sliznica a mám kamosku ktorá tak krvácala že myslela že je to potrat a hematóm zlobil.
Holky tak vo štvrtok ráno kontrola a ide sa na to. Som fakt zvedavá aké to bude. Inak som mala 3 týždne dovolenku a dnes mám prvý deň v práci. Trošku tsunami efekt aké držím sa. Ja som sa rozhodla že si idem pre dieťa a basta. Minule ma to položilo ale teraz cítim že som viac nad vodou. ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Ano, o tom žádná.. vždyť já znám spoustu holek, co nemůžou a neotehotni ve 25.. takže neteř byla fakt malý zázrak ❤️
A proto jsem nesnášela dovolené
vždycky se mi to tam nakupilo a pak jsem potřebovala další dovolenou, když jsem všechny resty dodělala
Mooc držím palce
![]()
@Makaroona některým holkám se ukáže tak brzy duch.. ale chápu, u mne 7.den taky bylo brzy a ukázal se až 10.den. myslím na tebe
![]()
@Smoothinka ja som zatiaľ ešte v tako móde, že nechápem
je to celkom vtipné. Chcem pracovať pokým sa to bude dať. Ako tie stimulácie my znižujú koncentračnú schopnosť dosť tak nechcem tak skoro ísť na marodku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.