IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
11.8.24 11:27
@Wuhu85 píše: Více

Zatím ano, ale minule byla taky jeste skoro všechna 3.den a pak mi řekli, že nezbylo nic. Takže zatím jsem nohama na zemi a uvidím, co mi řeknou zítra odpo.
V listopadu mi bude 36. Ale věřím, že když svagrova otěhotněla ve 46, tak u nás to taky snad dopadne 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.8.24 11:38

@Smoothinka Otehotnieť sa určite dá ale u mladých báb je fakt viacej embryii. Ale 36 je ešte stále dobré. Ja poznám tiež ženy ktoré otehotneli prirodzene vo vysokom veku ale pravidlo to fakt nie je. Už porodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
11.8.24 12:23
Švagrová teda z IVF, ona svoje děti měla už dospělé a pak si začala s mym brachou a vzhledem k tomu že je mezi nima skoro 20 let a brácha děti neměl, tak si pořídili dítě spolu.. jj, neteri jsou 4 roky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
11.8.24 15:13

@Smoothinka aj tak je to zázrak. Kopec žien už po 40 nemôže. Takže super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.8.24 16:49

@Smoothinka no z toho co já jsem pochopila, tak by to mělo být i dost nepříjemné. Nevím, uvidím. Doufám, že vydrží všech 7!!! Budu ti držet moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.24 06:25

7.den po ET a mě asi začíná menstruace 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 06:56

@Makaroona Oh nie :zed: je isté že menstruace? Beriete Progesteron?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.24 07:19

@Wuhu85 Beru, ale v červnu po KET jsem to dostala i přes progesteron..
Byla krev na utření na wc v noci a brzo ráno.
Teď se to změnilo v hnědé špinění a jen malinko na papíře.
Termín ms mám až v pátek, tak uvidíme..

V prvním těhotenství jsem 5.a 6.den špinila (hnědé) a docela hodně a vyšlo to.Ale nee krev…Moc tomu nevěřím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 07:42

@Makaroona Ja sa bohužiaľ nevyznám ale veľa holek má po IVF hematóm. Uvidíte či sa to nerozjede. Test ste si robila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.24 08:11

@Wuhu85 Ne,na test je brzo..
Počkám ještě, ale myslím, že je to v háji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 08:20

@Makaroona Riadne sa ti to rozjelo už? Niekto ma duchov už skoro. Prekrvuje sa sliznica a mám kamosku ktorá tak krvácala že myslela že je to potrat a hematóm zlobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 13:18

Holky tak vo štvrtok ráno kontrola a ide sa na to. Som fakt zvedavá aké to bude. Inak som mala 3 týždne dovolenku a dnes mám prvý deň v práci. Trošku tsunami efekt aké držím sa. Ja som sa rozhodla že si idem pre dieťa a basta. Minule ma to položilo ale teraz cítim že som viac nad vodou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.8.24 13:26

Ano, o tom žádná.. vždyť já znám spoustu holek, co nemůžou a neotehotni ve 25.. takže neteř byla fakt malý zázrak ❤️
A proto jsem nesnášela dovolené :mrgreen: vždycky se mi to tam nakupilo a pak jsem potřebovala další dovolenou, když jsem všechny resty dodělala
Mooc držím palce :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.8.24 13:37

@Makaroona některým holkám se ukáže tak brzy duch.. ale chápu, u mne 7.den taky bylo brzy a ukázal se až 10.den. myslím na tebe :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 13:38

@Smoothinka ja som zatiaľ ešte v tako móde, že nechápem :D je to celkom vtipné. Chcem pracovať pokým sa to bude dať. Ako tie stimulácie my znižujú koncentračnú schopnosť dosť tak nechcem tak skoro ísť na marodku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.