Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka do Plzně k náměstí. Predtim Natalart a katastrofa
@Smoothinka zátím ještě ne
, čekala jsem. Jak budu od prvního dne nedočkavá, ale celkem se držím zatím 🤣no ale je to teprve začátek 🤣
Tak já testla a je tam duch, ale jsem si jistá, že nikdo jinej by ho tam neviděl ![]()
Možná ho tam vidím jen proto, že chci aby tam byl.. ![]()
Když se to do středy nerozjede, tak testnu znovu. 9.den už by kdyžtak měl být vidět ![]()
Držte mi palce ![]()
Poslední šance.. ![]()
@Kkklarka Nechceš do Prahy? My sme so Smoothinkou v Clayo a teda veľmi sa snažia. Síce ja už lekárom neverím a je tam tiež veľa reklamy ale zatiaľ im to celkom vychádza.
@Opicka rozpustila píše: Více
Já přemýšlím, jestli chlapa poslat pro test nebo fakt vydržím netestovat
do středy to chci fakt vydržet ![]()
@Wuhu85
Nevím, skoro není vidět…
Holky takhle když chodíte na různé kliniky, nevíte kde působí MUDr. David Kult?
Neznáte některá??
@Makaroona píše: Více
Že by?
Držím vše, co jde ![]()
já použila vždy ClearBlue. Ano, je dražší, ale odpadá luštění ducha, já jsem totiž na tohle fakt marná 🙈
@Smoothinka Chápu, ale vydrž, je to lepší.
Já nebýt toho špinění, tak testuju až tak 10.den..
Ale já se vytrestala už v červnu..Testovala jsem snad od 5.dne a pořád doufala a přesvedčovala se, že je brzo a nic…Akorát jsem se ještě víc rozhodila ![]()
@Makaroona píše: Více
Já mám pocit, že tam při zvětšení něco vidím ![]()
Vím, chci vydržet aspoň do té středy, to bude 9. den. Já minule testovala i 7.den, protože jsme odjížděli na Slovensko se psem na výstavu - sněhobílo a po návratu 10.den už byl pozitivní ![]()
@Smoothinka jako každá z nás nejraději bych viděla samozřejmě výsledek hned 🤣 ale snažím se to vydržet, chtěla jsem to zkusit v pstek ale vím že je to brzy ještě 😁 🤣
@Opicka rozpustila píše: Více
Tak takhle brzy na to nemám koule, já jsem v tomhle na jednu stranu hrozný srab ![]()
@Smoothinka samozřejmě se to budu snažit vydržet co nejdéle, ale jsem dost nedočkavá úplně při všem 🤣
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.