IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
15.8.24 13:13

@Linda97284 chci se zeptat…dělali mi hormonální profil, kdybych měla nízké AMH tak by mi to řekli, žejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.24 13:15

@Kkklarka já jsem si myslela že to nezvládnu mám odpor k injekcim a ten můj řekl že do mě v žádném případě píchat nebude a i přes to jsem to nějak zvládla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.8.24 13:30

@Kkklarka Samozřejmě… To dělají snad každému, kdo má v plánu IUI, IVF… a řeší nějaký problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.24 13:54

@Linda97284 Alo mňa to pokaždé zvalcovalo. Naposledy to bolo tvrdé a trvalo my dosť dlho sa z toho spamätať. Ale na chatu by to mohlo ist. Akurát možno budeš mozgom úplne ale úplne niekde inde :D Držím palčeky aby všetko vyšlo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.8.24 13:58

@ZinaJudita1 Ahoj,vítám tě :kytka: doufám že to dopadne dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.8.24 13:59

@Wuhu85 Tak oni mě můžu vždycky jen přenést na sluníčko a pak zase z něj :D Drink mi zvládnou donést a zmrzku taky :lol: :lol: :lol: No co v nejhorším zůstanu doma a pojede polovička sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.8.24 13:59

@Linda97284 bylo mi to jasné, ale jednu chvíli jsem si říkala, že doufám že to mám ok, protože co čtu, tak hodně ženských má s amh problémy, tak jsem si říkala že by mi to snad řekli kdyby bylo něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.24 14:33

@Kkklarka je to len indikátor rezervy vaječníkov. ženy môžu mať veľa vajíčok a nič a tak isto malo a v pohode tehotnia. Najlepšie je to veľmi neskúmať lebo sa človek zbytočne vystraší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.24 14:34

@Linda97284 uvidíš ako ti bude. Možno to zvládneš ľavou zadnou. U mňa to bolo vždy brutal a to nemám ani nábeh na OHSS ani nič …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.8.24 16:38

@Kkklarka To víš, že jo. Kazdopádně nic nezkazíš, když se zeptáš… :) aspoň budeš mít jistotu. Já do CAR občas zavolám, když si nejsem něčím jistá. Taky pro rady atd. Jsou hrozně hodní a chápou to. Hlavně je to po 1., tak se nemůžou divit, že má člověk spoustu dotazů.

@Wuhu85 Budu doufat, ale samozřejmě, že raději obětuju víkend než abych se tam přemáhala a pak si třeba vyčítala… Ty víš už mnohem víc, když to máš za sebou. Já se to všechno teprve dozvím :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.24 16:52

@Linda97284 Práveže nikto nevie ako bude dopredu reagovať. Ja túto utlmovaciu injekciu cítim minimálne. Som čakala návali a nič. Jedine že trošku stále krvácam ale to hormónmi odíde. Ale stimulácia je niečo iné. Ku konci ma to uz veľmi otravovalo. A po odbere ak to nedopadne tak ako očakávame tak je to devastujúce. Preto ja už nemám očakávania. Doktorka tam dnes videla už 12 folikulov ale to vôbec nič neznamená. Môže to byt kľudne aj 5. Tento týždeň mám náročný v práci a cítim že sa nestravujem tak ako by som si priala. Ale tak čo je optimálne že. Robíme to čo dokážeme a je v našich silách :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.8.24 19:13
@Wuhu85 píše: Více

Ty joo, ahaaa.. no, je fakt, že asi než cestovat tam a sem, tak tohle je lepší. A po OPU jedeš hned zpátky? Ty jsi vlastně říkala, že bys raději až KET, viď? Neee, netestovala. Podle mne to nemá cenu. Nejdřív pondělí/úterý. Jako vím, že tu v nějaké diskuzi někdo psal, že když 5.den není na testu duch, tak je to ztracený, ale já předtím testovala 9.den a byla slabší čárka a podruhé 7.den a sněhobilo a pak jsem zkusila 10.den a byla tam.. takže fakt chci vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.24 19:17

@Smoothinka ja práveže si už nepamätám kedy si bola. Sa my to zdá už dlho :) Ja tiež nie som fanda testovania. Ako holky pak šílí a loví duchov. Nemá to zmysel podľa mňa. Každa žena sme iná a poznám fakt babu ktorá mala minimálne HCG už dosť pozde a mala ducha a je to prosperujúce tehotenstvo. Takže nedá sa povedať paušálne že 5 dennked je duch je to super. Aké máš inštrukcie od Clayo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.8.24 19:18
@Linda97284 píše: Více

Mně OPU taky vždycky posouvali podle kontrolních ultrazvuku.. řekli mi rozmezí cca 4 dnů, jak si myslí a podle zkušeností a potom už to bylo kontrol.. držím palce, ať vše jde jak po másle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.24 19:19

@Smoothinka dlhy protokol môže ale fakt trvať aj dlhšie. Krátky som mala OPU vždy 13 deň. Pri dlhom netuším…ale môže to trvať dlhšie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.