Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Makaroona ani nevím, co ti na to mám napsat… moc mě to mrzí.
![]()
@Makaroona je my to veľmi ľúto
do minimálky/nativu už asi taky nechceš ist?
@Wuhu85 píše: Více
Ne, ne. Já po tomhle už nějak nevidím ještě nějakou šanci. Manžel by do toho ještě šel, já už nechci. Je celé dost náročné a je mi jasné, že by to mohlo dopadnout stejně, nebo by klidně nemuselo být embryo vůbec žádné.
Teď se s tím nějak srovnat no ![]()
Děkuji holky
![]()
Já se loučím, protože se teď hlavně potřebuji od téma IVF odprostit a přestat nad tím premýšlet.
Přeji Vám všem // a držím palce
![]()
@Makaroona Rozumiem, daj si odpočinok a možno sa podarí aj prirodzene. Nikdy nevieš. Poznám babu čo bola 5× a napokon keď to zabalili tak majú 2 deti prirodzene. Asi tak. Opatruj sa ![]()
@Linda97284 už si začala stimulovať? Ja ešte stále špiním a dnes som mala sex s chlapom a začala som zase trochu krvácať. Tak vôbec nechápem čo to je akože. Zajtra idem na ultrazvuk či môžem začať tak dúfam že my vaječníky nefungujú.
@Makaroona to je naprosto pochopitelné. Drž se ![]()
@Wuhu85 Zítra začínám. Já na žádné kontrole nebyla. Ale špinila jsem ještě včera, dnes už fakt zbytek. Pokud si pamatuju dobře, tak nevadí, když začneš stimulovat a máš menstruaci. Říkali mi, že jen do stimulace musím začít menstruovat, ale když budu pořad i při stimulaci, tak je to ok. Asi jsou u vás víc pečlivý nebo mě napadlo, jak jsou teď dovolené, tak je jich tam málo, abychom chodili na “hodně” kontrol. Nebo je to tak standardně.
Nevím. Každopádně já mám dneska teda náladu a jsem nafouklá… Včera jsem si všimla modřin na břiše. Já jsem teda extrémní citlivka i bez hormonů, tak doufám, že to horší od zítřka nebude. Doufám, že se ti to dole zastavilo. Abychom mohli začít spolu a pak si poslat obě dvě čárky. ![]()
@Linda97284 u nás my to hovorili od začiatku že musím na kontrolu. Možno majú skúsenost že to niekedy nezabralo? Neviem…ja idem tu v Nemecku ku svojej gynde. Som fakt zvedavá. Mňa len prekvapilo to krvácanie. Ja som celkovo v pohode a čakala som teda horšie, ale výkonnostne je to v háji a nevladzem fyzicky, zadržuje sa my z hormónov voda takže som nafúknutá ako panenka Mischelin. Tak dúfajme že zajtra začnem s tebou a bude to čoskoro za nami. Je to tvoja prvá stimulácia?
@Wuhu85 ani mi nemluv. Je tady každý den kolem 33 stupňů. Chlap pořád chce na procházky někam ven nebo na pivo a já se zmůžu leda na 2 hodinové válení po práci, uvařit večeři a jít spát. Ano první… jsem zvědavá jestli ti taky “zakážou” PS s patrnerem. Od zítřka máte útrum. ![]()
@Linda97284 tak ja pri stimulácii sex ani nechcem mať. To cítiš vaječníky a asi by to bolelo a po tom čo dnes krvácanie po sexe tak ani po tom už netúžim…ja len dúfam, že vaječníky sú utlmené.
@Linda97284 první a doufám že poslední
nedokážu si představit, že si píchám injekce protože injekce a jehly fakt nemusím, manžel řekl že to bude na mě ![]()
@Kkklarka taky to nemám ráda, ale píchám sama. Manžel by to zvládnul, nevadí mu to, ale sama nad tím mám větší kontrolu
už stimuluješ?
Tak holky a ne to tady
Vyzerá to že nemám skoro ani endometrium a všetko spí takže čakám správu z kliniky že môžem začať. Idem si pre prcka ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Tak šťastnou cestu a držím vše co mám
a kontroly si odbydeš taky u Vas nebo budeš dojíždět do Prahy? Jak to máš vlastně daleko?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.