IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
14.8.24 09:34

@Makaroona ani nevím, co ti na to mám napsat… moc mě to mrzí. :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
14.8.24 09:53
@Makaroona píše: Více

Achjooo :,( posílám sílu a obejmutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.8.24 10:28

@Makaroona je my to veľmi ľúto :srdce: do minimálky/nativu už asi taky nechceš ist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.8.24 15:36
@Wuhu85 píše: Více

Ne, ne. Já po tomhle už nějak nevidím ještě nějakou šanci. Manžel by do toho ještě šel, já už nechci. Je celé dost náročné a je mi jasné, že by to mohlo dopadnout stejně, nebo by klidně nemuselo být embryo vůbec žádné.
Teď se s tím nějak srovnat no :,(
Děkuji holky :kytka: :hug:
Já se loučím, protože se teď hlavně potřebuji od téma IVF odprostit a přestat nad tím premýšlet.
Přeji Vám všem // a držím palce :palec: :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.8.24 19:41

@Makaroona Rozumiem, daj si odpočinok a možno sa podarí aj prirodzene. Nikdy nevieš. Poznám babu čo bola 5× a napokon keď to zabalili tak majú 2 deti prirodzene. Asi tak. Opatruj sa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.8.24 19:43

@Linda97284 už si začala stimulovať? Ja ešte stále špiním a dnes som mala sex s chlapom a začala som zase trochu krvácať. Tak vôbec nechápem čo to je akože. Zajtra idem na ultrazvuk či môžem začať tak dúfam že my vaječníky nefungujú.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.8.24 19:59

@Makaroona to je naprosto pochopitelné. Drž se :hug:

@Wuhu85 Zítra začínám. Já na žádné kontrole nebyla. Ale špinila jsem ještě včera, dnes už fakt zbytek. Pokud si pamatuju dobře, tak nevadí, když začneš stimulovat a máš menstruaci. Říkali mi, že jen do stimulace musím začít menstruovat, ale když budu pořad i při stimulaci, tak je to ok. Asi jsou u vás víc pečlivý nebo mě napadlo, jak jsou teď dovolené, tak je jich tam málo, abychom chodili na “hodně” kontrol. Nebo je to tak standardně. :roll: Nevím. Každopádně já mám dneska teda náladu a jsem nafouklá… Včera jsem si všimla modřin na břiše. Já jsem teda extrémní citlivka i bez hormonů, tak doufám, že to horší od zítřka nebude. Doufám, že se ti to dole zastavilo. Abychom mohli začít spolu a pak si poslat obě dvě čárky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.8.24 20:19

@Linda97284 u nás my to hovorili od začiatku že musím na kontrolu. Možno majú skúsenost že to niekedy nezabralo? Neviem…ja idem tu v Nemecku ku svojej gynde. Som fakt zvedavá. Mňa len prekvapilo to krvácanie. Ja som celkovo v pohode a čakala som teda horšie, ale výkonnostne je to v háji a nevladzem fyzicky, zadržuje sa my z hormónov voda takže som nafúknutá ako panenka Mischelin. Tak dúfajme že zajtra začnem s tebou a bude to čoskoro za nami. Je to tvoja prvá stimulácia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.8.24 21:47

@Wuhu85 ani mi nemluv. Je tady každý den kolem 33 stupňů. Chlap pořád chce na procházky někam ven nebo na pivo a já se zmůžu leda na 2 hodinové válení po práci, uvařit večeři a jít spát. Ano první… jsem zvědavá jestli ti taky “zakážou” PS s patrnerem. Od zítřka máte útrum. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.8.24 22:42

@Linda97284 tak ja pri stimulácii sex ani nechcem mať. To cítiš vaječníky a asi by to bolelo a po tom čo dnes krvácanie po sexe tak ani po tom už netúžim…ja len dúfam, že vaječníky sú utlmené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.8.24 06:19

@Wuhu85 uvidíme jak je ucítím :D dej dneska vědět po kontrole! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.8.24 07:19

@Linda97284 první a doufám že poslední :kytka: nedokážu si představit, že si píchám injekce protože injekce a jehly fakt nemusím, manžel řekl že to bude na mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.8.24 07:33

@Kkklarka taky to nemám ráda, ale píchám sama. Manžel by to zvládnul, nevadí mu to, ale sama nad tím mám větší kontrolu :) už stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.8.24 08:40

Tak holky a ne to tady :) Vyzerá to že nemám skoro ani endometrium a všetko spí takže čakám správu z kliniky že môžem začať. Idem si pre prcka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.8.24 09:06
@Wuhu85 píše: Více

Tak šťastnou cestu a držím vše co mám :hug: a kontroly si odbydeš taky u Vas nebo budeš dojíždět do Prahy? Jak to máš vlastně daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.