IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
12.8.24 15:03
@Anonymní píše: Více

Tam môže byt viac problémov. Koľko máš rokov? My mame problém u partnera a ja mám vyšší vek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.24 15:05

Já beru jen inofolic a listovku 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.8.24 15:27

Leidenskou mutaci má u nás chlap a zdědila to jeho dcera z prvního manželství a ještě nějakou mutaci.. já mám naštěstí tyhle trombofilni fujtajbly negativní. My taky podstupovali IVF kvůli špatnému spermiogramu, jinak nám nic nenašli ani na genetice.. ale taky se povedlo až po 7 letech a až po IVF. Přirozeně prostě ani ťuk :nevim: držím ti palce :srdce: kam budete docházet do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.8.24 15:29
@Opicka rozpustila píše: Více

Už odškrtáváš dny v kalendáři? 🤣
Taky mám inofolic ještě asi na 14 dní, tak se pak uvidí

Příspěvek upraven 12.08.24 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.8.24 15:33
@Wuhu85 píše: Více

To jsem od tebe četla poprvé že jsou nějaké infuze. To byly nějaké vitamínové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.8.24 15:47

@Wuhu85 34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.8.24 15:52

Ahoj :mavam:

Příspěvek upraven 12.08.24 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.24 15:52

@Smoothinka plánuji si to tak říjen, ale s tím že by se už šlo na věc. Tak příští měsíc tam budu volat, že jsem už finančně připravená :lol: ráda bych si připlatila za selekci spermií

Holky, těm co to vyšlo, vyšlo vám to s „obyč“ ivf nebo jste si připlatili za premium? obyč u nás stojí 21 tis, a premium 32 tis s tím, že je tam embryoglue (na to jsem četla rozpoluplné recenze) a obsahuje toto Cenově výhodný balíček za intracytoplasmatickou injekci spermie do vajíček (ICSI) po předchozí morfologické selekci (IMSI), prodlouženou kultivaci v Time Laps systému, asistovaný hatching (AH), transferové médium Embryo Glue, včetně anestezie, v tomhle jsem se zatím nerozhodla

• Citovat
  • Upravit
1753
12.8.24 15:56

@Smoothinka Jj antioxidanty a anti ageing Glutadion a NAD. Ale to som chodila dlho na to. Uvidím či to bude mať efekt. Minimálne sa cítim po tom skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 15:59

Ak máte horšie spermie tak si priplaťte za selekciu spermií. Ja transfer budem riešiť az keď bude transfer. Do vtedy nad tým nepremýšľam. ICSI je pri zlom spermiu samozrejmosť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.8.24 16:04

Kam chodíš?
My máme o něco dražší si myslím v našem CAR, ale ten lepší balíček obsahuje téměř to totožné jako píšeš. Rozhodli jsme se pro lepší a k tomu připlácíme ještě mikrofluidní čip na selekci spermií, protože má manžel nějaké dobré, ale je jich málo :lol: Nějaké % úspěchu to přidá snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 16:11
@Kkklarka píše: Více

To je super vek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.8.24 16:41
@Wuhu85 píše: Více

A to je hlavní- že se po nich cítíš skvěle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.8.24 16:44
@Smoothinka píše: Více

Ale ako fakt skvele. Úplne ma to po poslednom IVF za 2 týždne postavilo na nohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
12.8.24 16:47

Můj doktor mi říkal, že první IVF je v podstatě takové zkušební, jak bude tělo reagovat a tak. A do toho prvního mi doporučil ICSI (špatný spermiogram) a prodlouženou kultivaci. Nic víc jsme si nepriplaceli a chytla se obě embrya, co nám zůstala. První bylo ZT a druhé tu teď běhá. Takže jde to i bez toho :srdce:
Teď jsme změnili CAR po 2. neúspěšném IVF a tam mají jen 2 balíčky, kde je všechno :mrgreen: :mrgreen: a připláceli jsme si genetiku embryí, 35 mi už bylo, tak přispívá na to i pojišťovna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.