Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Tam môže byt viac problémov. Koľko máš rokov? My mame problém u partnera a ja mám vyšší vek.
Leidenskou mutaci má u nás chlap a zdědila to jeho dcera z prvního manželství a ještě nějakou mutaci.. já mám naštěstí tyhle trombofilni fujtajbly negativní. My taky podstupovali IVF kvůli špatnému spermiogramu, jinak nám nic nenašli ani na genetice.. ale taky se povedlo až po 7 letech a až po IVF. Přirozeně prostě ani ťuk
držím ti palce
kam budete docházet do CAR?
@Opicka rozpustila píše: Více
Už odškrtáváš dny v kalendáři? 🤣
Taky mám inofolic ještě asi na 14 dní, tak se pak uvidí
Příspěvek upraven 12.08.24 v 15:36
@Wuhu85 píše: Více
To jsem od tebe četla poprvé že jsou nějaké infuze. To byly nějaké vitamínové?
@Smoothinka plánuji si to tak říjen, ale s tím že by se už šlo na věc. Tak příští měsíc tam budu volat, že jsem už finančně připravená
ráda bych si připlatila za selekci spermií
Holky, těm co to vyšlo, vyšlo vám to s „obyč“ ivf nebo jste si připlatili za premium? obyč u nás stojí 21 tis, a premium 32 tis s tím, že je tam embryoglue (na to jsem četla rozpoluplné recenze) a obsahuje toto Cenově výhodný balíček za intracytoplasmatickou injekci spermie do vajíček (ICSI) po předchozí morfologické selekci (IMSI), prodlouženou kultivaci v Time Laps systému, asistovaný hatching (AH), transferové médium Embryo Glue, včetně anestezie, v tomhle jsem se zatím nerozhodla
@Smoothinka Jj antioxidanty a anti ageing Glutadion a NAD. Ale to som chodila dlho na to. Uvidím či to bude mať efekt. Minimálne sa cítim po tom skvele.
Ak máte horšie spermie tak si priplaťte za selekciu spermií. Ja transfer budem riešiť az keď bude transfer. Do vtedy nad tým nepremýšľam. ICSI je pri zlom spermiu samozrejmosť.
Kam chodíš?
My máme o něco dražší si myslím v našem CAR, ale ten lepší balíček obsahuje téměř to totožné jako píšeš. Rozhodli jsme se pro lepší a k tomu připlácíme ještě mikrofluidní čip na selekci spermií, protože má manžel nějaké dobré, ale je jich málo
Nějaké % úspěchu to přidá snad…
@Wuhu85 píše: Více
A to je hlavní- že se po nich cítíš skvěle ![]()
@Smoothinka píše: Více
Ale ako fakt skvele. Úplne ma to po poslednom IVF za 2 týždne postavilo na nohy ![]()
Můj doktor mi říkal, že první IVF je v podstatě takové zkušební, jak bude tělo reagovat a tak. A do toho prvního mi doporučil ICSI (špatný spermiogram) a prodlouženou kultivaci. Nic víc jsme si nepriplaceli a chytla se obě embrya, co nám zůstala. První bylo ZT a druhé tu teď běhá. Takže jde to i bez toho ![]()
Teď jsme změnili CAR po 2. neúspěšném IVF a tam mají jen 2 balíčky, kde je všechno
a připláceli jsme si genetiku embryí, 35 mi už bylo, tak přispívá na to i pojišťovna ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď