Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
Dekuji
V Iscare to taky tak bylo minule - výsledky nahlas a přede vsema. A teď v květnu teda si každou vzali samostatně do ordinace. To byl pokrok. A tady dostanu bližší info až mě pustí. V Clayo se platí už při prvním/ druhém ultrazvuk (v Iscare je to v den OPU).
@Smoothinka píše: Více
Neviem ako to je v Clayo ale ja som vždy platila za všetky úkony hneď. Mne to aj tak vyhovuje a nemám s tým problém. Potom dajte vedieť ako to prebiehalo som fakr zvedavá
Ahoj holky tak 11.8. Nás čeká ET nakonec máme 4 embrya, platit to budeme až po všech výkonech. Všem vám moc držím palce
![]()
@Opicka rozpustila Ideš holka! To je nářez! Držím palce a daj vedieť ako si dopadla!
Ahoj holcicky,
Před měsícem jsem měla svojí první stimulaci, ze které máme 8 mrazáčků.
a kvůli vyššímu AMH čekám na KET. Byl to snad nejdelší cyklus v mém životě! 🙏 Zítra mě čeká první ultrazvuk a uvidíme jak je na tom ovulace. Snad do týdne budu mít jednoho bojovníčka v břísku.
@Smoothinka inak ty si mala krátky protokolov v Clayo? Ako prebiehal odber a podobne? Som fakt zvedavá
@Opicka rozpustila
Držím moc palce ![]()
@madla90 to je ale úrodička
dej zítra vědět
Sakra holky, mně je tak blbě
doufám, že to večerním zvracením končí a že se trochu vyspím v noci
@Smoothinka A sakra.. Co jsi jedla?
Mě po OPU řekli opravdu jen lehkou stravu a stejně mi bylo divně od žaludku..
Taky je dobré tu narkózu pak dospat ještě doma ![]()
@Smoothinka ja som nič také nikdy nemala. Ak ťa to neprejde zavolala by som im že máš tento problém nie že ťa chytí OHSS.
@Makaroona
2 suché toasty v prubehu odpoledne a 2 lžičky rýže s mrkví k večeři 🙈 jo, to jsem usnula hned jak jsme přijeli, ale stejně mazec a žaludek na vodě a pak šlo všechno ven, mazec. Teď už je to lepší, tak uvidíme, co přinese ráno..
@Wuhu85
Já taky ne, vždycky mi bylo po narkóze fajn. Mně už bylo blbe tam, takže místo 2 hodin jsem tam byla 4. Nejdřív dobrý a asi po hodině žaludek a motání hlavy, takže hned ultrazvuk jestli je vše ok, kapacku jsem dostala další.
@Wuhu85 píše: Více
Ano, krátký protokol. OPU mi dal na 15.den. ovitrelle a decapeptyl jsem pichala v úterý ve 22 a ve ctvrtek jsem měla OPU na 10 Měli jsme přijít cca 20 minut předem (my jsme byli víc jak hodinu předem, abychom se vystřídali s dítětem), vzali si dotazník k anestezii a kyblík s injekcemi a za 2 minuty 10 si mevzala sestřička do šatny. Dostala jsem kosilku, botky (v Iscare dávají i čapku na vlasy), telefon a klíče jsem nechala u sestřičky na stole (v Iscare dávají boxik, kam si vše dáš a máš ho ve stolku u postele). Šla jsem rovnou ze šatny na sál (v Iscare přijmou všechny pacientky, přes hodinu tam teda ležím na posteli a pak je postupně vodí na sál, tady to čekání před zákrokem odpadá). Sál je malinký - tam asi klasika. Vzbudila jsem se za půl hodky na dospáváku, kde jsem byla sama se sestřičkou (říkala, že teď přes léto to mají volnější, že i doktoři mají dovolené a tak). Každou půl hodinu měří tlak, normálně tak po hodině a pul/po 2 vstávají a odcházejí. Já to prostě nedala
doktor mi přišel říct kolik se toho odebralo (nevím, jak to chodí, když je tam víc pacientek), přišel se na mne podívat před obědem, pak ho volali hned po obědě, že mi je špatně a ztrácím, dal mi kapacku, udělal ultrazvuk a pak mě asi za hodku a čtvrt pouštěli, už mi bylo lépe. Poté jsem ještě měla chvilku s doktorem, dostala jsem zprávu, v lékárně si vyzvedla Amelgen a domů. Všichni hrozně ochotní, nikdo na mě nespechal, i když sestřička asi měla i jinou práci, než tam se mnou sedět ![]()
Takže takhle jsem ti to v kostce shrnula
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.