IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
2.8.24 14:09

@Wuhu85 Takže jsem si píchala moč těhotných?? :lol: :lol: To jsou věci dneska :P
A nenabídli ti tu Elonvu?
Je to jedna injekce a působí 6 nebo 7 dní, ale teda bez přispění pojišťovny stojí kolem 10000kč.
Proč jsi samoplátce, psala si, že máš 4.IVF,měla si 2 embrya v těch prvních cyklech, že už nemáš nárok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.8.24 14:20

@Makaroona ja žijem v Nemecku s tam musíte byt svoji a chlap musí byt do 50 čo nesplnujeme takže musíme si to cele hradiť. Nám ponúkla Gonal-Meriofert alebo čistý Meriofert a tesa keď som to nechcela tak nahradiť Menopurom. Tak som vybrala čistý Menopur. Uvidíme čo vykúzlia. Ja mám teraz dlhy protokol a včera som bola na utlmovacej injekcii Dipherelin 3 mg. Tak kontrola o 14 dni a keď nebude aktivita vaječníkov tak sa začne stimulácia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.8.24 15:19

@Wuhu85 Aha,vlastně si to psala, ale nějak mi to nedošlo, když jezdíš do Prahy..
To je pak velkej rozdíl, když jsi samoplátce :(

No a právě jsem měla telefon a všech 9 embryí se zatím drží. Prý 6 TOP a 3 mírně pomalejší. Už budou volat jen zítra a pak až pondělí ráno, jestli v poledne bude co transferovat.
Jsem fakt ráda, že to nejhorší mám za sebou.
Držte se holky ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.8.24 09:00

@Makaroona No to je fakt nádhera! Holka bude nádílka :D Nechávaš ich aj testovať? Nad 35 by to malo byť preplatené už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
3.8.24 17:04
@Wuhu85 píše: Více

Ano, máš pravdu - Pergoveris jednotek 2:1.
Přesně - zkoušejí a uvidí se, co bude za výsledek. Je to prostě alchymie a i na stejnou stimulaci tělo reaguje pokaždé jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
3.8.24 17:04
@Makaroona píše: Více
:palec: bomba!! :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
3.8.24 17:06

@Smoothinka ja som mala z 5 folikulov 3 prázdne s Meriofertom a z rozmeazenych 8 vajíčok sa my oplodnilo iba 3 a boli hroznej kvality. Bolo to zdrvujúce pre mňa. Ja som niekde čítala že prázdne folikuli nie sú iba sa vajíčko neodlepí od steny a nevyvíja sa správne. Ale neviem čo je na tom pravdy. Tak či tak ja som už skôr realistická a skúšam byt pozitívna ale nemať zbytočné očakávania. Aj tak to dopadne tak ako má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
4.8.24 13:53

Chápu, mám to stejně.. snažím se myslet pozitivně, ale zároveň… neee, tentokrát nám to vyjde všem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
4.8.24 14:33

Ženy, rychlý dotaz - kdyby jsme měli nějaké embryo, tak když bude pěkné, půjde ke mně už 3.den a jak se ten 3.den bere? Když OPU bude ve středu ráno, tak 3.den embrya je sobota, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.8.24 15:53

@Smoothinka robí vaša klinika cez víkend? Nie každá to tak má. Ale teoreticky ak budete chcieť určite to pôjde. Nemáte zaplatenú predĺženú kultiváciu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
4.8.24 16:54

Já vím, že fungují v sobotu pro objednané pacienty. Neděli na stránkách ani nemají. Já se zeptám zítra odpo na kontrole, ale spíš jsem si předběžně chtěla rozvrhnout následujících 10 dní :mrgreen:
Ano, máme prodlouženou kultivaci i genetiku, ale s doktorem Hlinkou jsme se bavili, že mají hybridní preimplantacni testování, takže se šťourá jen do těch embryí, která úplně neodpovídají. A ty co jsou pěkná, tak buď mrazí rovnou nebo zavedou, klidně i 3 denní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.8.24 17:00

@Smoothinka Áno aj Hlinka nám to tak vysvetľoval ale to musia byť nejaké top embrya inak to nerobí. Už viete kedy máte OPU? Ja som po tom úplne zničená takže ja určite budem plánovať oddych. A u mňa to naposledy dopadlo nedobre takže ja vôbec neplánujem. Najlepšie je nemať očakávania a brať to tak ako to príde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.8.24 15:21

Ahoj holky, jsem po transferu..
Nejdřív jsem šla všechno probrat s doktorem. První věc, kterou mi řekl byla, že máme 1 krásnou blastocystu a k zamražení nic. Všechny ostatní KO..Byla jsem jako opařená, takže co říkal potom jsem vůbec nevnímala..
Vaječníky mám pořád zvětšené :roll:
Tak doufám, že to ten jediný bojovníček zvládne, protože další IVF už nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
5.8.24 15:28

@Makaroona Úplne viem ako sa cítite, sama som si tým prešla. Celý tento process je hrozne neistý a o šťastí. Tak budeme veriť, že to vaše šťastie sa práve už udialo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.8.24 16:22

Ano, OPU ve čtvrtek a když bude co, tak transfer pondělí/úterý.
Já musím plánovat skrz chlapovu práci, hlídání a tak. Také jsem nohama pevně na zemi, kor po minule. Ale neúspěch si prostě nechci připustit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.