IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
28.7.24 09:02

@Opicka rozpustila taky držím palečky :) taky mě čeká 1. … tak jsem ráda, že nejsem jediná 😄
Jak dlouho se snažíte už?

@Smoothinka to mě mrzí, doufám, že 3. Dopadne mnohem lépe. :) kam chodíš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
28.7.24 09:52
@Opicka rozpustila píše: Více

Já poprvé píchala Gonal, to byla paráda.. teď v květnu jsem dostala Meriofert a to byl s prominutím opruz míchat a zůstalo z toho hodně nepoužitých injekcí a teď mám ten Pergoveris a to je taky paráda, jak je to zas pro a nemusím míchat lahvičky ;) kdy jdeš na první ultrazvuk? Já ve čtvrtek, tak jsem zvědavá, jaká bude úroda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.24 11:19

@Linda97284 snažíme se už 6 let a co vy? :)

@Smoothinka na první ultrazvuk jdu ve středu, budu moc držet palce ať to dopadne co nejlépe :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.7.24 07:37

@Opicka rozpustila
My zatím 3, upřímně jsem ani nečekala, že by s náma mohlo být něco špatně. Člověk si řekne, když je mladý, vede poměrně zdravý životní styl,… No jsem ráda, že jsme to neodkládali a jdeme to zkusit tou „jistější“ cestou. Kdo ví, jestli bychom se přirozeně někdy dočkali… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.7.24 10:55

Ahojte dievčatá. S dovolením sa pridám. Začínam vo štvrtok dlhý protokol tak aby sme sa podporili. V skratke o mne:
1× social freezing 2018 (mrazenie vajíčok) zisk 8 vajíčok s AMH okolo 1 - krátky protokol Menopur - Helios Brno
2× social freezing 2019 (mrazenie vajíčok) zisk 7 vajíčok - krátky protokol Menopur - Helios Brno
3× IVF 3/2024 krátky protokol Meriofert/ Helios Brno 5 folikulov a zisk 2 vajíčok AMH 0,8 vek 38. Mám v mrazaku embryjko po PGT a je zdravé. Napriek tomu som čítala že Meriofert u veľa žien spôsoboval tento efekt. Doktor nevidí dôvod na zmenu centra a tak aj pristúpom som odtial odišla.
Rozmrazovali sa vajíčka z roku 2018 a oplodnili sa 3 a 3 deň sa všetky likvidovali.
4× IVF teraz Clayo Praha. Úplne iný prístup, len jeden lekár. Dlhy protokol. Meriofert som odmietla a zohnala som si Menopur zo Slovenska. Tentoraz som nezanedbáva suplementaciu a chodila som aj na vitamínové infúzie. Žijem v Nemecku a všetko si platíme samy. Problém na partnerovej strane. Tiež suplementacia a zlepšilo sa to. Ešte mame horšiu pohyblivosť ale nie je to az tak zlé. Vyžiadala som si hysteroskopiu a nič my tam nenašli. Uvidíme koľko bude embryi. Je to moja posledná stimulácia už to beriem ako zdravotné riziko vždy do seba niečo dávať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.7.24 11:24

Zdravím Vás všechny :mavam:
Já už dnes končím stimulaci, dnes v poledne ještě píchnout Ganirelix proti předčasnému prasknutí folikulů a večer už jen Ovitrelle a ve středu ráno mám OPU, tak držte palce, ať se podaří odsát všechny folikuly, mám jich tam 15 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
29.7.24 11:33
@Linda97284 píše: Více

Ano, doufám, že to tentokrát dopadne lépe. Pro svůj pocit, jsem ale CAR změnila. Jak jsem byla nadšená při prvním cyklu, tak teď při druhém tam bylo příliš mnoho ale a otazníků v mé hlavě.. teď jsem v Clayo a jsem zatím maximálně spokojená naprosto se vším :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
29.7.24 11:49

@Opicka rozpustila držím palce, ať je tam pěkná nadílka. Já už se taky čtvrtka nemůžu dočkat, jestli je vše ok a vše funguje..

@Makaroona pěkně! Budu na tebe ve středu myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.7.24 11:53

@Smoothinka Ja som tiež v Clayo a zatiaľ sú fakt super! Zdrhla som z Brna a bol to asi najlepší nápad. Ste tiež u pani Jarošovej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.7.24 13:56

@Makaroona Držím palčeky aby všetko dobre dopadlo🤞 🤞 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.7.24 13:59
@Linda97284 p
@Linda97284 píše: Více
Nie ste na tom horšie ako 40 ročné ženy lebo ta kvalita je v takom veku už fakt horšia a poznám ženy čo síce mali 18 vajíčok ale ani jedno zdravé embryo po PGT. A je to celkom bežné už. Samozrejme výnimky sa nájdu ale sú to skôr výnimky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.24 15:42

@Linda97284 taky jsme nečekali, že se u nás najde nějaký problém, ale konečně se to pohlo aspoň k té stimulaci, byla jsem z toho hrozně na nervy jak všechno hrozně trvá :lol:

Všem moc držím palce :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.7.24 20:11

@Makaroona
Tak to je parádní úroda. Doufám, že jich do středy vydrží minimálně 10. To by bylo mrazáčků i na 3. :D Budu držet palečky ať vše klape. :)

@Opicka rozpustila
O tom čekání ani nepiš… :lol: Čekání na vše, ale nejhorší je teď 14 dní po..
Dneska jsem byla teprve na kontrole, a ve středu začínám. Vypadá to na punkci až na konci srpna. Tak doufám, že do té doby budou od vás jen dobré zprávy. Abych nasála tu pozitivní energii :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.7.24 20:15

@Wuhu85 Jelikož mám teď první IVF, tak vlastně ani nevím, jak na tom ta kvalita bude, ale doufám, že ok. Samozřejmě bych si přála aby to tak bylo. :( Jinak jsem taková výjimka mi přijde už teď. Nepřijde mi, že ve věku 27 moc ženských řeší IVF celkově… Nejvíc mi na tom vadí, že ani nevím z čeho to může být… Jestli jsem si to (blbě řečeno) udělala sama nebo to bylo geneticky. Moje mami mě měla ve 40letech a říkala, že to vyšlo do roka a to samé se starším bráchou… Tak nevím… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
29.7.24 20:20

@Linda97284 Ono tam je veľmi veľa faktorov. Aj keď máte nižšie AMH tak to nemusí vadiť az tak ako sa to prezentuje. Rodia ženy deti aj so skoro nulovým AMH. Kvalita vo vašom veku by mala by tiež byt ešte super. Neviem ako je na tom váš partner. Môže to byt aj ním. Robili vám imuno, hematologiu, genetiku? Možno máte nepriechodný vajcovod alebo máte skrytú infekciu. Mňa moja mama mala tiež relatívne neskoro na tú dobu. U nás je problém na partnerovej strane. Uvidíte ako budete reagovať na stimuláciu. Mne sa zdá že lekári sa ani nesnažia veľakrát paru pomôcť prirodzene počať ale hneď ženú do IVF. A keď to nevychádza tak sa robia dodatocne vyšetrenia a podobne…

Příspěvek upraven 29.07.24 v 22:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.