Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka ospravedlňujem sa, ja som myslela skôr na to plánovanie, veď viete ako to je. Môj sa ma pýtal že kedy asi bude OPU a ja mu na to nedokážem odpovedať len asi tak ktorý týždeň aj to možno. Takže si to musí akútne zariadiť a tiež ma syna. A ten transfer tiež. Mne už také veci naslubovali, že im neverím už. Takže to aby sa dalo 3 deň transferovať treba mať fakt šťastie. Chcete aj na genetiku posielať? Inak by som povedala keď viete kedy bude OPU tak +3 dni pričom deň odberu je tuším deň 0 a potom musíte nejaký čas čakať na genetiku. Ja by som najradšej úprimne bola keby my robili transfer v prirodzenom cykle. Nie som fanda riadeného cyklu a teraz po tom čo my dali tu utlmovaciu injekciu my prakticky vypli vaječníky a budú ma musieť úplne dopovat hormónmi aby som fungovala. Uvidím čo my povedia na môj plán
Tiež som optimista, raz sa to musí podariť, len si myslím, že treba an trochu byť pri zemi, veď vieme aké to je.
@Makaroona píše: Více
Zvládne
moc na tebe myslím ![]()
Taky jsem to tak měla poprvé- čekala jsem, co vše skončí v mrazáku a první věc byla - máte tam jedno.
A teď prostě jen do telefonu „všechna se zastavila ve vývoji. Nashledanou“
@Makaroona píše: Více
Jinak tedy tentokrát jsem doplácela Ovitrelle 233,–Kč a Ganirelix jsem doplácela taky 1 za 460,–Kč, Decapeptyl (či jak se to píše) jsem platila 160,–Kč
@Wuhu85 píše: Více
Není třeba se omlouvat, já to nijak špatně neberu. Všechny jsme na stejné lodi jménem IVF ![]()
Tak jsem se ptala, když by něco kvalitního vydolovali ze mne a z manžela, kdy si myslí, že by byl transfer, tak doktor Hrehorčák říkal, že rádi transferují 4 denní embrya
Ano, genetika ano - tím, že mi bylo už 35, tak aspoň část proplácí pojišťovna. Ale když by bylo nějaké pěkné, tak mi ho dají bez té genetiky..
@Smoothinka 35 je ešte super si myslím a s tou genetikou ak vám to preplatia tak aspoň to máte lacnejšie takto. 4 denné? Wau tak to počujem prvý krát. Držím aj na nohách
Ja musím ešte čakať no. Pri dlhom to trvá …
Ahoj holky tak opu je za mnou, povedlo se jim 20 vajíček, to jsem ani nečekala 😊 a zítra se dozvíme kolik se jich povedlo 😊
@Makaroona no výkon proběhl po půl 10 pořád jsem taková malátna, ale jinak se cítím dobře a prospala jsem celé odpoledne
a jak jsi na tom ty? ![]()
@Opicka rozpustila Taky jsem spala po OPU celé odpoledne ![]()
Včera na ET říkali, že mám ještě zvětšené vaječníky a vodu, takže hyperstimulák asi trochu..Měla jsem na to prášky na 5 dní. Břicho už skoro nebolí, ale nafouklé a tvrdé mám pořád. Ale piju nutridrinky a litry vody a čím víc piju, tím je to lepší.
Akorát chodím čůrat tak po 10ti minutách ![]()
Kdy bude transfer?
@Makaroona tak to ti moc držím palce
zítra si máme zavolat kolik se jich podařilo oplodnit a v pátek nebo v neděli ET ![]()
@Opicka rozpustila Tak to je krása! Z toho bude embryok určite! To ja by som musela tak 4× na IVF možno aby som mala tvoj počet, možno aj viac…
Holky, ja by som už chcela začať stimulovať. Tak utlmovacia injekcia je divná miestami
tak dúfam, že čoskoro tu začnete dávať len krásne správy ako ste tehotné alebo máte veľa bubliniek ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Já to taky slyšela prvně
ale jestli jim to vychází, tak beru všechno
a ty jsi teď dostala tedy tu utlumovaci injekci a stimulaci začínáš kdy?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.