IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
5.8.24 16:34

@Smoothinka ospravedlňujem sa, ja som myslela skôr na to plánovanie, veď viete ako to je. Môj sa ma pýtal že kedy asi bude OPU a ja mu na to nedokážem odpovedať len asi tak ktorý týždeň aj to možno. Takže si to musí akútne zariadiť a tiež ma syna. A ten transfer tiež. Mne už také veci naslubovali, že im neverím už. Takže to aby sa dalo 3 deň transferovať treba mať fakt šťastie. Chcete aj na genetiku posielať? Inak by som povedala keď viete kedy bude OPU tak +3 dni pričom deň odberu je tuším deň 0 a potom musíte nejaký čas čakať na genetiku. Ja by som najradšej úprimne bola keby my robili transfer v prirodzenom cykle. Nie som fanda riadeného cyklu a teraz po tom čo my dali tu utlmovaciu injekciu my prakticky vypli vaječníky a budú ma musieť úplne dopovat hormónmi aby som fungovala. Uvidím čo my povedia na môj plán :D Tiež som optimista, raz sa to musí podariť, len si myslím, že treba an trochu byť pri zemi, veď vieme aké to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.8.24 16:37
@Makaroona píše: Více

Zvládne :srdce: moc na tebe myslím :hug:
Taky jsem to tak měla poprvé- čekala jsem, co vše skončí v mrazáku a první věc byla - máte tam jedno.
A teď prostě jen do telefonu „všechna se zastavila ve vývoji. Nashledanou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.8.24 16:58
@Makaroona píše: Více

Jinak tedy tentokrát jsem doplácela Ovitrelle 233,–Kč a Ganirelix jsem doplácela taky 1 za 460,–Kč, Decapeptyl (či jak se to píše) jsem platila 160,–Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.8.24 17:07
@Wuhu85 píše: Více

Není třeba se omlouvat, já to nijak špatně neberu. Všechny jsme na stejné lodi jménem IVF ;)
Tak jsem se ptala, když by něco kvalitního vydolovali ze mne a z manžela, kdy si myslí, že by byl transfer, tak doktor Hrehorčák říkal, že rádi transferují 4 denní embrya :mrgreen: Ano, genetika ano - tím, že mi bylo už 35, tak aspoň část proplácí pojišťovna. Ale když by bylo nějaké pěkné, tak mi ho dají bez té genetiky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
5.8.24 17:48

@Smoothinka 35 je ešte super si myslím a s tou genetikou ak vám to preplatia tak aspoň to máte lacnejšie takto. 4 denné? Wau tak to počujem prvý krát. Držím aj na nohách :pankac: Ja musím ešte čakať no. Pri dlhom to trvá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 18:51

Ahoj holky tak opu je za mnou, povedlo se jim 20 vajíček, to jsem ani nečekala 😊 a zítra se dozvíme kolik se jich povedlo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.8.24 19:03

@Opicka rozpustila Tak to je skvělý :dance:
Jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 19:25

@Makaroona no výkon proběhl po půl 10 pořád jsem taková malátna, ale jinak se cítím dobře a prospala jsem celé odpoledne :lol: a jak jsi na tom ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.8.24 19:50

@Opicka rozpustila Taky jsem spala po OPU celé odpoledne :mrgreen:
Včera na ET říkali, že mám ještě zvětšené vaječníky a vodu, takže hyperstimulák asi trochu..Měla jsem na to prášky na 5 dní. Břicho už skoro nebolí, ale nafouklé a tvrdé mám pořád. Ale piju nutridrinky a litry vody a čím víc piju, tím je to lepší. :) Akorát chodím čůrat tak po 10ti minutách :P
Kdy bude transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.24 20:08

@Makaroona tak to ti moc držím palce :srdce: :palec: zítra si máme zavolat kolik se jich podařilo oplodnit a v pátek nebo v neděli ET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
6.8.24 21:53

@Opicka rozpustila Tak to je krása! Z toho bude embryok určite! To ja by som musela tak 4× na IVF možno aby som mala tvoj počet, možno aj viac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
6.8.24 21:56

Holky, ja by som už chcela začať stimulovať. Tak utlmovacia injekcia je divná miestami :zed: tak dúfam, že čoskoro tu začnete dávať len krásne správy ako ste tehotné alebo máte veľa bubliniek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
7.8.24 07:53
@Wuhu85 píše: Více

Já to taky slyšela prvně :D ale jestli jim to vychází, tak beru všechno :mrgreen: a ty jsi teď dostala tedy tu utlumovaci injekci a stimulaci začínáš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
7.8.24 07:55
@Opicka rozpustila píše: Více
:potlesk: teda, to je super :hug: držím palce, ať máte na konci pěkná embryjka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.24 08:42

Tak se nám podařilo oplodnit 7 vajicek 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.