IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.7.24 21:22

@Linda97284 no jsem hrozně ráda, že už se to někam posunulo :D u nás je problém u partnera a původně jsem si říkala že do 25 budu mít minimálně aspoň 1 mimčo no a teď už mi je 28 🤣. Taky mě to náplní pozitivní energii když vidím že se to někomu podařilo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
29.7.24 22:44
@Wuhu85 píše: Více

Já byla od 2020 v Iscare. Měla jsem úplně fajn doktora - sedl mi lidsky, nebyl problém mu napsat mail nebo zavolat, vždycky mi odpověděl.. teď při druhém cyklu, jsem nedostala zprávu z kontroly, zpráva o vývoji embryí nic - prostě se zastavily ve vývoji a hotovo, víc k tomu nemají, vyúčtování jsem tentokrát taky nedostala. Trochu mě ten jejich přístup tentokrát zarazil..
Tak jsem koukala, kam mi ten doktor odešel a chtěla jsem jít tedy do PFC, ale v nějaké diskuzi mi tu doporučily Clayo a nelituji! Spoleham na pana doktora Hlinku, že tu práci pro Popelku nevzdá a najde u chlapa aspoň nějaký kvalitní matroš :mrgreen: :mrgreen:
Nn, u doktora Šulce, teď má dovču tak budu mít kontrolu u dr. Hrehorčáka (snad to píšu dobře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
29.7.24 22:52
@Opicka rozpustila píše: Více

To jsem si říkala taky.. pak že do 30 ty deti mit budu.. mám 2 sourozence, tak jsem chtěla taky 3 děti.. nooo - člověk si může něco naplánovat, ale život to zařídí stejně jinak. Teď doufám v ty 2 🙏 Je to neskutečné, co medicína umí a že nám umožní být rodičem :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.7.24 07:43

@Smoothinka No poznám pár holek čo z Iscare utekli :zed: Ja som utekla z Brna. Som si musela vyžobrať aby so mnou komunikoval lekár tak sme do zabalili. Oni v Clayo sú asi všetci super. Mne dala pani Jarošová dlhy protokol tak som zvedavá či budem vôbec reagovať. Málo lekárov vám povie že v podstate iba skúšajú čo na vás zaberie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.7.24 09:33

@Wuhu85 Budu doufat, Děkuji za pozitivitu :)
Genetiku a hematologii ano, o imuno nic nevím,.. Každopádně na průchodnost vaječníků jsem se ptala a pan doktor konstatoval, že si myslí, že to nebude ten problém. Já mám nízké AMH, ale partner do toho špatný spermiogram. Tak si myslím, že on toto bere jako hlavní kámen úrazu… Čas ukáže. :) Zatím budeme doufat, že to vyjde a kdyby ne, budeme se pídit dál. Co má partner za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.7.24 09:34

@Opicka rozpustila
ani mi o tom nemluv. Mé 20leté já „Do 30! všechny děti, abych byla mladá mamča.“
Osud si to rozhodl za nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.7.24 09:40

@Linda97284 My máme horší spermiogram, ale my už mame vek na to takže je to normálne. On už dieťa má. Tak uvidíme či nám pomôžu. Dôvera v lekárov je u mňa už dosť dole takže posledný pokus a potom to nechám na prírode. Mám známe čo mali IVF a nič a napokon sa podarilo prirodzene. Nízke AMH nie je taká katastrofa ako sa to prezentuje. Len zisk vajíčok je nižší. Ale vy ste mladý ešte takže by sa to podľa mňa malo podariť. U mužov to spermio sa môže časom fakt zlepšiť. Nasadiť zdravý životný štýl, vitamíny a vyhýbať sa držať v teple varlata. Každú hodinu sa postaviť možno sa prejsť pri sedavom zamestnaní, mobil preč z vrecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.24 10:08

@Smoothinka no já mám 3 sourozence a partner jich má 5 takže jsme doufali aspoň, že budou 2 nebo 3 a teď budeme rádi aspoň za to jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.24 10:08

@Linda97284 no taky jsem měla ten plán :D  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
30.7.24 14:17
@Wuhu85 píše: Více

Já tam právě byla spokojená a díky nim mam z prvního IVF dceru :srdce: Zůstala nám 2 embrya po prodloužené kultivaci. První se chytlo při ET, ale bylo z toho ZT v 9tt a druhé se při KET chytlo a už se nepustilo :andel: ale teď ten druhý cyklus mi to přišlo jen tahání peněz, šup šup, hlavně se na nic neptejte..
A v Clayo už po druhé návštěvě tě všichni oslovují jménem jen co vejdeš do dveří, nicneni problém.. jo, to mi právě při prvním IVF říkal ten můj doktor. Zkusíme a uvidíme, nedokážeme říct dopředu nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.7.24 13:36

Ahoj holky, mám dnes po OPU konečně :dance:
10 zralých vajíček
5 skoro zralých
3 nezralé
A teď jim budu držet palce, ať se mi oplodní a aspoň nějaké vydrží do pondělí 8)
Na můj věk je to super a jsem spokojená :srdce:

A co vy?
Jak vypadají kontroly tento týden??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
31.7.24 14:06
@Makaroona píše: Více

Super :potlesk: akorát jsem si říkala, že mrknu jestli už jsi psala. To je nádherný počet :srdce: to ze mne asi nikdo v životě nevymáčkne 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.7.24 14:34

@Makaroona Super nádielka! Koľko máš rokov? Určite budú embryjka. Ako často ta budú informovať? Toto čakanie je dosť ťažké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.24 18:03

Ahoj holky, tak mám 13 folikulu a v sobotu další kontrolu na odběr to paní doktorka vidí ve středu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.7.24 18:07

@Opicka rozpustila to je krása! To bude nádielka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.