Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
Teď to bude určitě jiné a věřím, že tentokrát nejen, že dojdeš k transferu, ale že si pro to miminko opravdu jedete ![]()
@Opicka rozpustila píše: Více
Děkuji
jako pořád doufám, ale to jsou fakt regulérní silné MS bolesti..
@Smoothinka Nemáš z toho teda dobrý pocit? Nemôže byť že máš vedľajšie účinky z liekov?
Příspěvek upraven 18.08.24 v 16:56
@Wuhu85 píše: VíceÚterý/středa bych ji měla čekat. V květnu po OPU jsem ji taky dostala dříve- 9 dní po odběru. Jo, prsa trochu bolí, jen nevím jestli je to tím, že mi po nich dítě furt leze nebo PMS
@Smoothinka ja už také silné PMS ako kedysi nemavam že ma bolia prsia. To už je znak že sa niečo deje.
Ty jsi cestovatelka, to prostě musí klapnout po tom všem ❤️
Joo, my jsme se ještě s mojí menstruací po porodu úplně nesžily 😅 😅 takže každý měsíc čekám, čím překvapí ![]()
@Smoothinka fakt jo? Tak ja dieťa nemám takže nemám páru ako sa to zmení …
@Wuhu85
Noo, předtím jsem kolikrát ani nevěděla, že něco probíhá.. 3-4 dny, tak jako decentně aby se neřeklo, břicho mně skoro nebolelo.. a teď? První 2 dny bych použila slovo jatka nebo masakr
ale podle doktora svého i v CARu jsem naprosto v pořádku, takže fakt změna po porodu 🙈
@Smoothinka No asi sa mám na čo tešiť teda
ja už dnes začínam trochu cítiť spodok čo ma teší lebo viem že sa niečo deje. Z Meriofertu sa veľmi veľa toho nedialo. Ultrazvuk mám az vo štvrtok tak som zvedavá…
Měla jsem to stejně, takyjsem teď měla radost, že ty vaječníky cítím
a na kontrolu ještě ke svému nebo už do Clayo?
@Smoothinka ak nájdem tu gynekológa tak tu, ale zatiaľ sa netvária že by ma chceli zobrať.
Počkej, já se neorientuju.. myslela jsem, že jsi byla na kontrole u nějaké doktorky v Německu ten minulý týden. Tyy jo, jak to pak budeš dělat v těhotenství? Přeci nemůžeš každé 3-4tydny dojíždět do Čech 😱
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.