Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka a vidíš vôbec som si neuvedomili že tam je ešte čas na ten transfer po OPU že? Takže to už mohlo vyprchať.
@Wuhu85 vím, že ET měla den přede mnou, tak předpokládám, že OPU taky tak nějak. Já pichala ovitrelle 6.8. ve 22, tak předpokládám, že už ho tam taky mít nebudu..
neee, netestovala
já se hrozně bojím 🙈
@Smoothinka Aha tak. Tak to potom mení situáciu. To už može byť embryjko
Ti verím, ja po tom všetko už tiež. Ale k transferu som nikdy nedošla takže to už máte, že riadny postup. Mne sa zdá, že sa tým ženy dosť stresuju. Najprv test, potom hladina hcg. Stále sa p niečo báť. Ja to už beriem tak ako to príde akurát sem tam ma chytajú hisáky z hormónov
včera v noci som začala riešiť či my množstvo hormónov bude stačiť a kde si kúpim Menopur a také veci čo ešte ani neviem či my budú zvyšovať dávky…
@Wuhu85 píchala jsem4.8. Takže 14 dní 😁 @Smoothinka děkuji 😁
taky moc držím palce ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Jj - tím že se to píchá ještě před OPU, pak ty dny mezi OPU a transferem.. tak to tak nějak vychází ![]()
Já vím, já také.. tak prostě v říjnu zkusíme zas, když to teď neklapne. Ale jak jsem si furt říkala, že si jedeme pro prcka, tak teď mne furt tak bolí šíleně břicho jak na menstruaci, že se obávám, že mi to drží už jen ten amelgen abych to nedostala.. uvidíme, to prostě nijak neovlivním
@Smoothinka ty bolesti mám taky, qle snad bude vše v pořádku ![]()
@Opicka rozpustila tak to potom už je v suchu. To už si potom mamina
Mám veľkú radosť
![]()
@Wuhu85 moc vám všem držím palce
ať se můžeme radovat společně 😊 ![]()
@Smoothinka myslíš že je to amelgenom? Veľa žien dostane menzes aj napriek tomu…kedy to máš dostať? Ja som po OPU naposledy dostala skôr. Ale to je asi tým že chyba Progesteron. Prsia ta bolia?
@Opicka rozpustila ste hodná
určite to dopadne. Ja dom to už viac menej pustila, že bude čo má byť. Hlavne aby odber dopadol dobre a neskončilo to fiaskom ako minule…
@Wuhu85 ono je nejlepší na to myslet co nejméně, podařilo se mi zaměstnat a nemyslet na to skoro vůbec 😊
@Opicka rozpustila áno akurát počas stimulácie to veľmi nejde. Resp. Fungujem normálne ale som unavená a nepodával také výkony ako normálne.
@Wuhu85 píše: Více
No snad seženeš. A nebo ti poradí aspoň.
a ten Meriofert nechceš?
@Opicka rozpustila no tak to Ovitrelle už fakt nebude. Tak to je už jistota. Takže potichoučku gratulujiii
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.